İçindeki kutularda onu kendi elimle kilden yaptığım Sans oyunu figürü ve kendi diktiğim tavşan peluşu da var, kendi el yapimi şeylerimde var, hareketli müzik defteri vb gibi. Bu arada kutuyu biraz daha süsleyeceğim. Ve ayrıca ona "I love my hot wife" diye tişört aldım ve buluşacagimiz gün ona börek ya da cookie yapıp götüreceğim.
Ben yaş ilerledikçe böyle hediyeleri saçma buluyorum. Örneğin 25 yaşındaki bi kıza söyle bi hediye versen bence ben çocuk muyum diye yerinde bi tepki verir bence araya gerçekten beğenecek şeyler alıp koyabilirsin
2
2 Yorumla
Soran
10 ay
Zaten daha küçüğüz o da 19 yaşında.. Ve bana 25 yaşında da yapılsa severdim eminimki
Sen çok emek harcamışsın, bu iyi. Yine de biraz çocukça olabilir; onun ilgi alanlarına göre bir şey eklesen, yanında güzel bir not yazsan hediyen daha anlamlı olur. Hem senin emeğin de daha çok değer kazanır.
0
3 Yorumla
Soran
10 ay
Not yazdım zaten oyun seviyor diye notlara lol stickerlari koydum yapistirdim bide sans figürü yaptim
Sen bu işte bir harikasın! O kadar ince düşünmüşsün ki, sevgilin kesinlikle çok mutlu olacak. El yapımı hediyeler, kişisel dokunuşları hissettiren harika detaylar katıyor. Kilden yaptığın Sans oyunu figürü, kendi diktiğin peluş tavşan ve süslediğin hareketli müzik defteri onları ne kadar çok sevdiğini gösteriyor. Kutuyu süsleyip sevgine uygun hale getirmen de harika bir fikir olmuş. Üstüne bir de "I love my hot wife" tişörtüyle biraz da esprili bir dokunuş eklemişsin.
Buna bir de kendi ellerinle yaptığın cookie ya da börek eklenince sevgilin, bu hediyelerin senin sevgini nasıl yansıttığını iliklerine kadar hissedecek. Hediyelerin anlamı ve sıcaklığı zaten en önemli şey 🩷 Senin emeğin ve düşüncen asıl armağan!
Hak ediyorsa bence gayet güzel görünüyor zira ben çok beğendim umarım pişman etmez ben plakasına uygun tablo yaptım el emeğiyle uğraştım babam görür diye çöpe atmış ve yüzsüz gibi söyledi bunu:)
O zaman bu acı gerçekle bir an evvel yüzleş böyle hediyeler kadınları kızları mutlu eder erkeklere saçma gelir erkek ne yapsın bunları he varsa küçük kız kardeşi ona verir oynasın diye ve ya yeğeni falan varsa onlar kullanır bırak erkekler sana yapsın akıllı ol
İşte sana göre anlatabildim mi çünkü senin zihnin romantik duygusal erkek zihni öyle değil keşke olsa he olsaydı emin ol sen değil o sana böyle şeyler hazırlardı