Yüklü bir miktar para ile birden fazla uygun ürün almak mı yoksa marka ürünler almak mı açıklama da anlatacağım lütfen okuyun?

Arkadaşlar ben fakir bir ailede büyüdüm yani ergenlik yıllarım da istediğim hiç bir şeye sahip olamadım şu an maddi gücüm çok iyi durum da ama ben hala kronik fakirim sanırım çünkü pahalı bir ürüne fazla para veremiyorum korkuyorum şöyle anlatıyım diyelim 5.000 tl var ben bu 5.000 tl ile birden fazla ürün almayı seviyorum çok alınca daha mutlu oluyorum ucuz bir şey gördüm mü hoşuma gidiyor ama tek bir ürüne 5.000 bin veremiyorum yani ne kadar harcadığım değil de bir ürüne o parayı vermek arkadaşlarımla geçenlerde buluştum bana hepsi neden ucuz ürünler aldığımı sordular öyle kaldım hepsinde pahalı markalar vs var bilmiyorum yani sonra oturdum düşündüm acaba tek bir kaliteli ürün almak daha mı mantıklı ama çanta vs fiyatlarını görünce iyi markalarda gerçekten kalbime iniyor….

Yüklü bir miktar para ile birden fazla uygun ürün almak mı yoksa marka ürünler almak mı açıklama da anlatacağım lütfen okuyun?