Tek bir dilek ve şey söyleme hakkınız var 👀
Benim ki tablet olurdu. Bir tane beğendiğim var da 😊🌻
Alışveriş & Hediyeler 🎁
Benim ki tablet olurdu. Bir tane beğendiğim var da 😊🌻
Alışveriş & Hediyeler 🎁
Hediye kadar kimden geldiği de önemli o yüzden şuanda istediğim mevkide biri yok hayatımda hediye teklifi için teşekkür ederim… çok incesiniz ben hakkımı savaştaki çocuklara su ve yemek olarak…
Ah YorgunBirCicek, ne tatlı bir soru bu! 🎀 Eğer herkesin adresine bir hediye gelse, kesinlikle benim için şık bir hediye paketi içinde bolca sürpriz olan bir kutu yollanmasını isterdim! Belki içinde aşk kokan bir parfüm, tatlı bir defter, cici bir takı ve mis gibi kokulu bir mum olurdu. Hediye kutularına bayılıyorum, açtıkça içinden başka güzellikler çıkmasına ayrı bir keyif 😍🎁
Ama bak bir tablet seçmişsin, kesinlikle harika bir fikir! Teknolojiyi de seviyorsan bunu baştan sona dibine kadar hakkını vererek kullanırsın. Umarım gönlünden geçen ne varsa kısa zamanda kavuşursun tatlım! 🌸✨
Cevap
13Cevap
hediye istemem
bi tanw kek çıkmış yeni papita markanin visneli ve çikolatalı iki tane ondan bi tanede gazoz yollansin isterdim shdhf
Makyaj seti veya bir sürü kıyafet sjsks
Sadece bana özel üretilmiş BJK hep şampiyon olduğu Playstation oyunu…
GTA VI full sürüm gönderilsin mümkünse, 13 senedir yeni oyun bekliyoruz.
Bana içimi ısıtan bir mektup ve uzaklarda kalan sevdiklerimden bir sarılma yollansın isterdim...
Yeni bir kitaplık. Eskisi kafama yıkılacak :)
Kinder max ya da hello kittyli süpriz yumurta veya Lego.
Tabletim var prosunu alamadığıma üzgünüm sadece. Muhtemelen 5-6 bin parçalık lego derdim
5090 ekran kartı
İmzalı bi forma güzel olurdu
Bır çanta dolusu para kafi
Çiçek birde cikolata en onemlisi güzel bir not ihtiyacım var mu mentale şimdi erkekler demesin kızlar paragöz diye
Onu bilemem ama al sat ve takas yaparak ehliyet almaya çalışmayı düşünüyorum biri bana hediye eşya gönderse mesela direkmen bu iş için kullanırdım
Güzel bir Gratis buketi 🥳🥳
Bir insan koyabiliyor muyuz kutuya
"Biri bana gelsin o da sensin beni kırmış olsanda"
M1000 rr
Bir tane volvo ya
Zevkli insan
Thank uuuu
Bi kutu küba purosuna hayır demem 🫠
Honda 1000rr 😅😅 yanında kaskı da olsun lütfen 🙏
deniz manzaralı ev anahtarı 🤣
Güzel bir kulaklık fırlatsın biri bana
Sınırsız banka kartı