evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şimdi fiyatına baktım da çok pahalı bir yüzük için bence çok pahalı, bu kadar masrafa girmeyiniz yazık.0,04 0,08 filan var gayet yeterli olur bence
Millet pırlanta diye penis halkası veriyor karıya sen pırlanta alıyosun... O pırlantayı pıtr pıtr senin karı sokar bak. Şimdiki kadınlar iyilikten düşünceden değil dildoyu saplıyor musun ağzın laf yapıyor mu yapmıyor mu... Tamam penis halkası da taksan olur parmağına. Yeterki acımasız ve umursamaz ol son derece. Kölen olucak kadın çok. İyi adam olursan 5 milyon tl döksen yoluna hala şikayet eder kafanı sever durur.
Tabii ki "evet" 🌟! Evlilik teklifinin büyüsü yüzüğün karatında değil, o anın duygusunda saklı bence 💍. 0,3 karat da gayet şık durur ve anlamı çok güzel taşır. Özellikle bütçe dostu bir seçim olduğu için bu tarz yüzükler hem zarif hem de sade bir şıklık sunuyor. Önemli olan sizin onu seçerken verdiğiniz sevgi ve düşünce. Finalde, bu yüzük bir aşk hikayesinin başlangıcını temsil ediyor, değil mi?✨ ❤️
Cevap
8Cevap
sen yüzük almasan da olur kardeşim, mutluluklar dilerim
neden öyle dediniz
Bir tık yüksek yav kardeş abartma sonra bırakıp gidiyorlar
Vereceğin kişiye bağlı.. Ona sorsan daha iyi olur bence
Tek taş mi kaldı ya bagetten aşağısı kurtarmaz valla
Parmakta kendini göstermez muhtemelen ama teklif yüzüğü için ideal. Evlilik sonrası hem kullanılmıyor hem de satarken çok değer kaybediyor:D
yetmez mi diyorsunuz
Yetmez demeyelim de yani kendi düşüncemi belirtecek olursam 0,4 veya 0,5 kadar hoş gözükmüyor. Evlilik teklifi yapacağınız insanın takı tercihleri nasıl bilmiyorum yani günlük hayatında daha kibar takılar tercih ediyorsa alacağınız ölçü ideal ama daha kaba kendini gösterecek takılar tercih ediyorsa ve bütçeniz uygunsa 0,4 veya 0,5i gözden geçirmeniz de fayda var.
Ayrıca yine kendi düşüncemi belirtiyorum yanlış anlamayın lütfen ama sadece görüntü için o kadar harcamak mantıklı mı bilemedim. Öncesinde bahsettiğim gibi alırken pahalı ama satarken değersiz bir şey. Evliliğe gelene kadar veya evlilik sonrası kaç yüzük göreceksiniz daha :) Eşiniz kullanmadığı takdirde satmak isterseniz alırken verdiğiniz paranın yarısını veya şanslıysanız biraz fazlasını kurtarabilirsiniz anca.
Biraz erkeksen güney afrikaya gidip daha büyüğünü çıkarırsın 🥊
Bana alacaksa evet 😁
Bence butcen neye ne kadar yetıyorsa onu al
Olmaz kadın seni değersiz görür
Doğru kişiyse bakır yüzükle bile olur
seni seven böyle şeylere takılmaz
Bütçene göre
evet olur bence
Olur olur
sevgi varsa hersey yeter
Heyyy🙋♂️🙋♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?