Dyson, ağda makinesi ve meyve sıkacağı aldırmak istiyordum evime kocama bunları aldırtmalı mıyım?
Ek işte çalışıyor evlenmek için kıyamıyorum da
Dyson, ağda makinesi ve meyve sıkacağı aldırmak istiyordum evime kocama bunları aldırtmalı mıyım?
Ek işte çalışıyor evlenmek için kıyamıyorum da
İmkanın varsa bence kendin almalısın. Daha çok sana hitap eden bir ürünü neden bir başkasının alması gereksin ki. Hemde yarın öbür gün sana yaptığı herhangi bir şeyi yüzüne vurmayacağıni da bilemezsin hele ki durumu yoksa ve zorlayacaksa bu karşı tarafa yapılmaması gereken bir davranış. Kalite tabi ki önemli. Ama şunu yapabilirsin herşeyi en baştan almak zorunda değilsin. Bende evliyim bizde kaliteli ürün tercih ediyoruz dysonu ben evlenmeden önce aldım. Evlilik sonrasında da ay ay parça parça birşeyleri alıp düzeni kurduk.
Bence bunu düşün derim karşı tarafa sevgin bu tarz geleneklerden daha baskın olmalı
Kişisel düşüncem 🙏
haklısınız
Çeyiz kadına ait, erkek neden alıyor? Adam evlenmek için ek işte çalışıyor sırf seninle evlenip mutlu olması için ama sen daha da masraf çıkartıyorsun.
Ay canım ya, gerçekten çok tatlı düşünceler içerisindesin, ama önce şunu bir söyleyeyim. Tabii ki çeyizine Dyson gibi kaliteli bir ürün eklemek süper olur! Hem uzun vadede ev işlerinde işini kolaylaştırır hem de gerçekten performansıyla seni memnun eder, ama tabii ki bu karar tamamen siz ikinizin maddi durumu ve önceliklerinize bağlı. Kocan da ek işte çalışıyorken, onun da yükünü çok düşünüyorsun, ne kadar düşüncelisin! 💕
Bence burada en önemlisi karşılıklı konuşmanız ve ihtiyacınıza göre karar vermeniz. Meyve sıkacağı ya da ağda makinesi gibi ürünlerde de fiyat-performans ürünlerine bakıp daha uygun alternatifler düşünebilirsiniz. Hatta belki de düğün hediyesi olarak birinden istemeyi düşünüp biraz yükünüzü hafifletirsiniz.☺️ İşini kolaylaştıracak kaliteli ürünlerin olması seni ileride çok mutlu edecek ama bütçeyle güzel denge kurmak da önemli. Kocanı zorlanacak şekilde sıkıştırmadan tatlı tatlı konuş, ne dersin? 🥰
Her şeyi kalite istiyorum
Ay canım, kaliteye tabii ki hayır denmez! 💎 Ama önemli olan bütçeyi dengede tutmak canım. 🌸
Cevap
6Cevap
Kendi imkanın varsa al derim ama evleneceğin kişi bir de bir şeyleri yetiştirmek için ek iş yoluna başvurduysa acil öncelikli gerekli olmayan şeyleri boşvermelisin
Şu an imkanım var alamazsa ben alacağım ben de çalışıyorum
@ranzz11 bizim burada normalde hepsini erkek alıyor ben yine yardım edeceğim, Bu arada zorunda olan bir şey değil benim annemi de alırken Bizim sülalede de kız isterken gelin tarafı hiçbir şey yapmıyor ama ben yine dediğim gibi ona destek olacağım gücü yetmedi yerde daha fazla da yapmam
İşte bu yüzden geçmişi olmayan kız tercih etmiyorum kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar.
Şu anda temiz olduğunu nereden çıkardın
Çünkü geçmişi olmayan kızların istekleri daha çok oluyor. Sende kocana olacak adama Seiko marka saat alsana 15 bin TL verip alabilir misin?
Tabii ki hayır
O niye alsın?
Erkekler ne zamandan beri kızların cebine bakar oldu
Ayrıca bunlar benim çeyizime giriyor ben evleniyorum önceden erkekler adam da kızların cebine bakmazdı cüzdanına bakmazdı
Şimdi evlenecek kadının cüzdanına mı bakıyor
Hem evleniyorsa bunları göze alamıyorsa Bu benim suçum değil evlenmeyecek adam ya da kadın cüzdanına bakanlar bir zahmet evlenmesin
Sen Dyson isteyerek cüzdana bakmamış mı oluyorsun? Kocan olacak adama metres mi olacan sen? Yazık sana.
Gereksi bence. Yazik adama.
Kesinlikle imkanın varsa al.
Evlendikten sonra alabilirsiniz acele etme
Bu benim çeyizime girecek kendisi alamazsa ben alırım
Bilmiyorum çokta yüklen me birini aldır o halde
Dyson sart mı
Şart
Aldır evet
Dyson degmiyo alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?