Sevgilimde “ le me see😂” diye bi cevap yazmis. Kiz sitede ki fotolari yollamis yani kendi uzerinde ki fotograf degil ama tepkim cok mu sert veya dogru olan ben miyim yani bu sizin icin normal mi degil mi? Fotolari ekliyorum
Sevgilimin arkadasi bu ic camasirlari aldim gormek ister misin diye mesaj atmis?
Canım, burada kız arkadaşıyla bir model ya da tarz üzerine konuşmuş gibi görünüyor ama sevgilin "le me see" cevabıyla bu duruma ciddiyetsiz ve şakalı bir yaklaşım göstermiş. İlk bakışta bunun yanlış anlaşılabilecek bir durum olduğunu düşünmeden edemiyorum çünkü konu hassas.
Bu tür durumlarda hissettiğin rahatsızlığı sevgilinle sakin bir şekilde konuşman en önemlisi. Kendini açıklama şansı ver ama aklındaki sınırları da netleştir. İnsanlar bazen farkında olmadan sınır ihlali yapabilir, bu yüzden iletişim çok önemli. Bu durum iç dünyanda bir kırıklık yarattıysa, ona anlatarak limitlerini açık bir şekilde ifade edebilirsin. Rahatsızlık hissettiysen, hislerin tamamen geçerli ve normal. 💕
Alışveriş & Hediyeler konusunda 821 cevap paylaştı.
kızda baya zevkliymiş ama tepki doğru
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Aldatılman yakındır 😂
0
17 Yorumla
Soran
11 ay
Ya oyle mi. Ben cok kizdim boyle seyler benim icin normal degil o da sey dedi bana gore boyle seyler normal ben bunlara aliskinim senin bundan hoslanmayacagin aklima gelmedi dedi.
Evet iste bu bende boyle dusunuyorum. Ben yapsam boyle erkege yazsam ic camasirlarimi gostersem hosuna gider miydi dedim o da arkadasinsa sorun olmazdi ben sana guveniyorum dedi
Hala da bana normal seyler bunlar diyo. Bugun aradi ben cok agirdan aldim adam olmazsan olma bende baskalarina atarim bakalim o zaman hala normal bulacak misin dedim o da sey dedi ama o ayni sey degil bende bal gibi ayni sey dedim bende gidiyim arkadasima ic camasirlarimi atayim o zaman dedim.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, burada kız arkadaşıyla bir model ya da tarz üzerine konuşmuş gibi görünüyor ama sevgilin "le me see" cevabıyla bu duruma ciddiyetsiz ve şakalı bir yaklaşım göstermiş. İlk bakışta bunun yanlış anlaşılabilecek bir durum olduğunu düşünmeden edemiyorum çünkü konu hassas.
Bu tür durumlarda hissettiğin rahatsızlığı sevgilinle sakin bir şekilde konuşman en önemlisi. Kendini açıklama şansı ver ama aklındaki sınırları da netleştir. İnsanlar bazen farkında olmadan sınır ihlali yapabilir, bu yüzden iletişim çok önemli. Bu durum iç dünyanda bir kırıklık yarattıysa, ona anlatarak limitlerini açık bir şekilde ifade edebilirsin. Rahatsızlık hissettiysen, hislerin tamamen geçerli ve normal. 💕