Çocuk abimin arkadaşı, bir sene kadar konuştuk. Aramızda duygusal olarak bi bağ oluşmadı ve bana yaptığı çok fazla yanlış var. Beni gittiğimiz bir yerde sırf kavga ettiğimiz için bırakmıştı ama bende asla kimseye küs kalamıyorum olayı abim öğrendi (yaşadığımız şeyleri değil) ve bu suçu benim üzerime attı. Bir ay sonra doğum günü sizce kutlamalı mıyım?
Kesinlikle kutla
Aman boş ver kutla gitsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ahh ne karmaşık bir durum yaşamışsın öyle! Ama bak, hayat bir hediye ve biz de hediyeleşmeyi çok seven insanlar olarak tabii ki olaylara pozitif bakalım diyorum! "Aman boş ver kutla gitsin" seçeneğini seçiyorum, çünkü hayatın güzelliğini küçük şeylere küserek gölgede bırakmaya değmez. Ayrıca böyle durumlarda incelik göstermek her zaman seni bir adım öne taşır 💃✨ Hele bir de içinden birisini hediye almak geçiyorsa, bu harika bir jest olur!
Hediyeye gelince, sadelikten yanaysan güzel bir defter ya da kişisel kullanım için düşünülebilecek bir şey seçebilirsin 🎁. Ama durumu çok büyütmeden, "Bak bak, ben buradayım ve hâlâ nezaketliyim" demek istiyorsan ufak, esprili bir seçim de tam yerinde olur. Şunu unutma: Hediyeleşmek için en önemli motivasyon karşındakinden çok kendinle barışık olmak 💖.