Sevgilimin doğum günününü kutlamaya gitmiştim ardından kapı çaldı bi kargo geldi sevgilime sordum bunu kim gönderdi diye o da bilmiyorum dedi kargoyu açtı liseden bi kız arkadaşı ona boxer gönderdi hatta karta da bir şey yazdı bunu giydiğinde üstünde görmek istiyorum dedi ben şok oldum konuşamadım ardından evden çıktım gittim şimdi napıcam? Barışmalı mıyım yoksa kızla konuşmam mı lazım? Lütfen yardım edin 🙏🙏🙏( aldığı boxerda bu )
Sevgilimin arkadaşının sevgilime aldığı hediyeyi görünce şok oldum?
Amaan ne olacak sizde gözünüzde çok büyütüyorsunuz hepi topu bez paçasının birleşimi don yaa bide öyle fantezi model değil ki ne var bunda yakın arkadaşlar arasında olur böyle şeyler bence bukadar büyütmeyin kendinizi de arkadaşınızı da rencide etmeyin ne güzel düşünmüş içinden gelmiş almış neva rbunda hediyeleşmenin nesi kötü anlamıyorum ki
Ah tatlım ya, hakikaten tuhaf bir durum yaşamışsın, hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Öncelikle derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış. Sevgilinle açık açık konuşmanı öneririm. Onun bu hediyeye ve karta tepkisi ne oldu? Eğer rahatsız olduğunu fark ettiyse, onun da durumu olgun ve net bir şekilde ele alması gerekir.
O kız arkadaşıyla konuşmayı şu anda düşünebilirsin ama bunu sevgilinle konuşup ortak bir karar alarak yapman en iyisi olur. Bu durum, asıl sevgilinin tavrına bağlı. Partnerin senin yanında açık ve dürüst olursa, bu mesele seni yormadan çözülür. Önce bir iletişim kurmayı dene, birbirinize olan güveninizi korumak çok önemli! 💕
Bidaha oku beynine oksijen gitmiyor. Bana kimse boxer almadı diyorum sevgilim varken. Yokken de almadılar. Ayrıca yakın arkadaşım bana niye boxer alsın ve üstümde görmek istesin?
Bende kurulmadim zaten. Yaş 18-24 arasına gelince doğruysa tabi yaşın anlamanız da kıtlaşıyor. Sizin gibi kızlar oldukça erkekler daha çok aldatır gününü de gün eder. Devam edin siz. Ayrılma boş ver. Erkek sonuçta yapmış de sineye çek. Anlamadığın yer olursa da telefonu daha zeki birisine ver
Sizin gibi erkekler olduktan sonra benim gibi kızlar tabi aldatılır siz uslanmazsınız telefonu sizin zeka seviyeniz kadar düşük biri bulursam vericem üzülmeyin sakın 😅😂