Seni linçleyenler arasına katılmak istemiyorum ama gel biraz da gerçekçi olalım. Seninle görücü usulü tanışıyor. Değil mi? Sen neden görücü usulüne razısın? Kendisi neden böyle bir yola giriyor? Sen razısın çünkü elinde daha iyi bir imkan yok. O böyle bir yola giriyor çünkü elinde daha iyi imkanları olan kızların peşinde koşturup zamanını ve belki de parasını harcamak istemiyor.
Senin karşındakini tanımaya ayıracağın vakti ne kadar harcadığını hesaplamaya ayırman da tuhaf. Erkekler kadınlara para harcamaktan gocunmazlar, gelirlerini de bir şekilde belli ederler. Ama kendilerini tartıya çıkaran, bakayım ne kadar para harcayacakmış, bakalım cebinde ne parası varmış diye düşünen kadınlardan da haz etmezler.
Sana bir soru; bu buluşmalarınızda ne konuştunuz? Adamın en çok önem verdiği konu neydi? Senin anlattığın hangi konuya daha çok ilgi gösterdi?
Eğer bu soruların cevabını bilmiyor ama ne kadar para harcadığını kuruşu kuruşuna biliyorsan ayrılın gitsin. Kendini de karşındakini de yorma...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 aymutlu olmak istiyen kız onunla da olurdu. Bu kadar materyalist bu kadar irdeleyen kız ancak koca avcısı olur evlendiği adama mutsuzluk ve işkence olur zaten. Eşi olmayan bir kıza aşırı harcama yapması zaten saçmalık. Böyle bekliyorsan yaparlar ama 2. gününe yatmazsan sktr çekip dedikodu malzemesi olursun yanlızca. Adamın eşi olmayan bir kıza yatırım yapıp mutluluk vermesini beklemen hata. Dışarda beleşten ilgi sevgi ve hediyelerle götürülen mekanlarla kendini şımartmayı amaçlıyan kız dolu hatta günümüzün kızları %80 böyle. Instagramdan böyle şeyler görüp olmayan karakterlerini iyice yok ediyorlar. Buna oky olan adam da senden her şeyi bekler anan değil baban değil eşin değil sana zamanını ilgisini parasını sunuyor gezdiriyor yediriyor içiriyor. Çoğu kızın ailesi bunu bile yapmıyor. Sen bunu yapan adamı bulup sende olmayan imkanları talep edebiliceğini sanıyorsun 😏🤨 (parasını geri istemesi benim onaylamadığım bir davranış. Büyük ihtimal o kadar tartıştınız ki sokaklara ait bir şıklık olduğunu düşündüğünden parasını istemiştir. Düzgün bir kıza yapmaz bir erkek böyle bir şey!)
53 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Aşkvirüs sanayi gibi para tuzağı olan yerde ki adamın parası olmadığını sanman sadece acınası senin adına. Ben parası yok demedim. Evli değiller. annesi babası da değil. Niye bir kalıcı bağı olmayan kadına yüksek miktarlarda para harcasın ki? Benim 15 kg altınım var. 40 milyondan fazla param var ama yedirmem gerçekten bağlayıcı bir ilişkim yoksa kahve yanına ufak bir şeyler bu... arabayla gezeriz huyunu öğrenmek için belki ama şunu da söyliyim bu konu da yorum yapma hakkı olan en son kişi sensin. 34 yaşında evde kalmış bir kız kurusu olarak susma hakkını kullanmalısın!
Açıkçası ben de olsam ciddi ilişkiye binmediğim birisine çarçur para harcamayı düşünmüyorum çünkü parayı ben kendim kazanıyorum fakat gönlümden çiçek almak olsun, onun hoşuna giden bir şeyi almak olsun bunu ihmal etmem zira her beğendiği şeyi alacak durumda değilim eşim olmadığ için, kendisi de benim için almak zorunda değil. O kişi seninle nasıl konuşuyor, ne gibi davranıyor? Seni sıkıyor mu, darlıyor mu? Hayatında kötü alışkanlığı gibi durumları var mı buna bakmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aykesinlikle olmaz. sevgiliyken böyle olan adam evlensen hiçbir şey almaz, aldırmaz. babama benziyor. bir de suçu kendinde aramaz ve seni şükürsüz, nankör olarak görür. sen onun her yaptığından memnun olup, ayılıp bayılmalısın hatta eğer memnun değilsen buzdolabı gibisin lafını çok sık duyarsın. senin ne istediğin ya da ne sevdiğin onun umrunda değil o senin için neyin iyi olduğuna kendi kafasına göre karar verip (tabiki bu onu da yormayacak ve zora sokmayacak bir şey olmalı.) onu yapacak. en basitinden onların iyilik anlayışı bile farklı. mesela sen diyelim ince giyindin ve üşüyorsun o ise montunu vermek ya da sıcak bir şeyler içmek yerine hadi evlerimize dönelim o zaman diyor ve sürekli ince giyindiğin için seni suçlayıp duruyor gibi. ona sorsan evlere döndüğünüz için aslında iyilik yaptı. aslında fedakarlıktan ve birileri karşısında veren olmaktan kaçıyorlar. böylelerinden uzak dur. hayatı zorlaştırmaktan başka bir şey yapmazlar. egoları kendi boylarından büyük oluyor. böyle insanlar kimseyi sevemezler.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda aslında mesele harcanan paradan çok, karşı tarafın tutumu ve ilişkinize verdiği değer gibi görünüyor 😊. Bazen küçük veya büyük hediye değil, içten düşünceli davranışlar daha değerlidir. Birinin içten ve özverili yaklaşımı, harcamalardan çok daha fazla anlama sahiptir.
Eğer kendini bu ilişkide değer görmeyen ya da önemsenmeyen biri gibi hissettiysen, bu durum üzerinde düşünmek yerinde olur. Bir ilişkide maddi dengelerde anlaşılıyor mu, manevi açıdan birbirinize destek oluyor musunuz gibi sorulara net bir cevap bulmanız önemli. Sen, saygı gördüğünden ve seni mutlu edecek bir ilişkiden ödün vermemelisin. Kendinden asla ödün verme, unutma ki bunu hak ediyorsun 🌟!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Harcadığı paranın miktarina bakarsan eğer her çıktığı kıza tomarla para harcasa o zaman kendine yazik. Sanırım sen Para nasil kazaniliyor haberin yok.
Para mevzusunda hatalisin.
Gelelim diger mevzuya. Evet 3 aylik bir iliski içinde bir erkek insan bir defa sana da sorar nereye gidelim diye? Gidin bi lokantaya şöyle bi yiyin için konusun. Her gun havadan sudan konuşulmaz. Insan derdini anlatir. 3 aydir konuşuyorsunuz madem ama ne konusuyorsunuz anlamadim. Seninle neden birlikte onu da anlamadim.
Menü getiren garsona gerek yok demek de ayıptır. Insan bir sorar istediğin birsey var mi diye. Burada da sen haklısın.
Iliskiyi çözemedim burada da maksat önemli gibime geldi.20 Yorumla
11 ayHa birisine sevgi sana harcadigi paradan mi belli oluyor 3 ay olmus tanışalı niye o kadar masraf yapsın karısımısın nişanlısı mı ne bu para muhabbetiniz bi bitmedi paran yoksa sevgili olma evlenmeye çıkma filan milletin gözü olmuş sana gösteriş budalası fazlasi yok saçmalıklar diz boyu sen evlenecek sevecek kişi mi arıyorsun yoksa yolmak icin adam mı seçiyorsun 3000 tl en fazla harcamistir diyerek adami da paradan vurmaya çalışmışsın eger bir seyleri hak ettigimizi düşünüyorsak iyiyi güzeli bizim olduğunu dusunuyorsak sahip cikmaliyiz her şey icin gecerli bu
10 YorumlaHakkım helal değil demiş 3 bin çok ona 2 bin yolla sussun insanlık görsün biraz benim eski erkek arkadaşım 45 bine aldığı pırlanta yüzüğü ayrıldık istemedi hala bende senin olsun dedi aldığı hediyeler var evimde duruyor halbuki benim erkek arkadaşımında evi arabası yoktu sadece çalışıyordu maaşı çok iyiydi tenezzül edipte istemedi ama hiçbişeyini senin bu anlattığın adamda cimrilik var gibi helal etmiyorum demesi beni de kırardı ondan 2 bin atardım insanlık gör yaz açıklama kısmına 😀
23 Yorumla
Soran11 ayGönül zenginliği çok önemli
- 11 ay
Aynen bu adamın ruhuna cimrilik işlemiş resmen hakkım helal demiş bi nescafe içirip pazardan çanta aldı diye başa kakılmaz çok garip bi durum kadın ruhundan kesinlikle anlamıyor ya kendini bildi bileli erkeklerle çalıştı iş ortamında kadın ilişkileri zayıf ya da 2. Seçenek ağır cimri yol yakınken ayrılmana çok sevindim sevgi olmayan bi ortamda kalkmaktansa kocasız olup kaliteli yalnızlığı seçerim daha iyi
- 11 ay
Çiçeğin aynısını ve çantayı ona gönder hesapla ne kadar harcamış ve ona gonder
Gizli Üye(36-45)11 aySen buna 3 ay nasıl katlandın 🤦 valla bu soruları görmem iyi oluyor, ne kadar kimseyi yanıma yaklaştırmamak konusunda haklı olduğum her seferinde gün yüzüne çıkıyor. Ama asıl size kızıyorum bunlara vakit harcamaya nasıl razı olup kendi değerinizi hiç ediyorsunuz hayret
52 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Cansınnn_ vakit harcadığına değmez çoğu ama 2 günde belli oluyor ne demek 3 ay,😅 çok yazık
11 ayBunlar aslında karşılıklı saygı ve değerle ilgili büyük sinyaller.
Sevgi sadece maddiyatla ölçülmez ama emek ve özen gösterilmeden kurulan ilişkiler uzun soluklu olmaz.
Karşındaki kişinin sana gösterdiği ilgi ve değer, sana olan duygularının aynasıdır.
Eğer hisleriniz karşılıklı değilse, kendini üzmene gerek yok; hak ettiğin değer ve saygıyı mutlaka bulacaksın.00 Yorumla
11 ay😂😂 O kadar doğru hissetmişsin ki okurken ben de paraları boşa gidecekmiş gibi hissettim. İyi ki ayrılmışsın bunla evlenip bi de çocuk yapsan hayatın kayardı. Tebrik ederim doğru karar vermişsin ayrılmakla. Keşke ilk ısınamadığında direkt iletişimi kesseydin ama biraz tanımak gerekiyor tabi. Umarım affedip geri dönmek gibi bir hataya düşmezsin.
00 Yorumla
11 ayyani iyi ki kurtulmuşsun bununla ömür geçmezdi. Cimrinim teki anlaşılan. Durumu olmasa neyse ama işine böylesi gelmiş bir de hakkımı helal etmiyorum demiş. İmkanın varsa 3-4 binek gönder de hakkı kalmasın üzerinde. İnsan bir kere yemeğe götürmez mi hiç. Doğum gününde çiçek yollamaz mı
00 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayParasında değilim diyorsun da sen onun sadece maddiyatını anlatmışsın direkt parasıyla ilgileniyorsun. Sen ne yaptın ki sadece ondan bekliyorsun bir kaç kere de sen ısmarlasaydın. Büyük ihtimalle yüzüne karşı da hissettirdin bazı şeyleri tek taraflı biliyoruz ondan dinlesek ne çıkacak ortaya acaba?
12 Yorumla
Soran11 ay3. buluşmada elimi tutmak istiyor doğum günümde hiç bisey yapmıyor asıl o bana hissettiriyordu kendimi kötü hissediyordum menü geliyor kendi sipariş veriyor bana sormadan ve menüye bakmama müsade etseydi sadece cay söylerdim yemek yemeye gidelim deseydi sağol yemek yemeyelim derdim ben onun karşısında oturup yemek yiyemeyecek kadar utangaç biriyim zaten önemli olan değer gördüğünü hissetmek ve gönül zenginliği karşı tarafın maddiyatını hiç bir zaman zora sokmam zaten düşünürüm bende onlara gittiğimde kuru pasta içecek falan aldım öbür gittiğimde kek poaca yaptım
Cevap sahibi11 ayİyi o zaman ayrılmanız iyi olmuş memnun değilsin bitmiş gitmiş. Konu açıp hâlâ geçmişte takılmanın bir anlamı yok. Belki buradaki yorumlar ayrılık sonrası için rahatlatıyor olabilir ama kafan hâlâ orada kalır. Belki ilerde pişmanlık bile yaratır
Gizli Üye(25-29)11 ayBence burada senin sevgilin haklı. Günümüz her şey çok pahalı biraz birşeyler yapsan kafeye restoranta gitsen ve pahalı hediyeler alsan 10 binlerce lira para gidiyor. Bana evlenme konusunda güven vermeyen bir kıza bende çok harcama yapmazdım. Değerimi yaptığım harcamalarla ölçen bir kızla evlenmek istemezdim. Önemli olan zaten kafa dengi olup iyi anlaşmaktır. İlişkin amacı erkeğe para harcatmak olmamalı
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayGüzel bulunan biriysen, daha iyisini bulabileceğine inanıyorsan maddi gücü yerinde bir erkekle ol ya da kimseyle olma bence. Böyle para harcamaya korkan tipe hayatını verdiğini bir de seni aldattığını düşünsene yani bari sana harcayan aldatsa en azından değerimi bilmişti harcamıştı dersin. Ekonomi de kötüye gidiyor şimdi böyleyse ilerde evi nasıl geçindirecek
11 Yorumla- 11 ay
Bu nasıl kafa ya en azından aldatmış olan para harcamıştı dersin. Zihniyete bak siz hakkaten evde kalın en iyisi. Tamam karşı tarafın hataları olmuş belli ama sizinki tam karaktersizlik.
Iban gönder aç köpek deyip hesaba 5000₺ at benim sadakam olsun diyeceksin böylesine
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKısa ama net bir KS cevabı şöyle olabilir:
---
İlişki sadece para değil ama özen, düşünce ve emek şart. 3 ayda kahve-pasta dışında bir şey yapmaması, seni tanımaya bile çabalamaması bence yeterince gösteriyor. Değer verilmediğini hissediyorsan zaten fazlasını sorgulamana gerek yok.00 YorumlaMaddi durumu kötüdür desem, o zaman az parayla nasıl evlenip ev geçindirecek.
Maddi durumu iyidir desem, o zaman niye bu kadar cimrilik yapıyor.
Acaba evliliğe hazırlanmak için para biriktiriyor olabilir mi?01 Yorumla
Soran11 ayOto elektrik tamircisi
Gizli Üye(25-29)11 ayMaddi durumu yoksa lafım yok ama huyu buysa allah aşkına bağlanmadan kaç tecrübe konuşuyor bak iğrenç
Sonunda önce ona sonra ilişkiye saygın gidiyor, yüz göz olmaya başlıyosrunuz.. bu aşamada zaman geçiyor elinizde koskoca bi hiç.. K A Ç !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAsla çok değil bunlar çok az da yani insan sevdiği için öyle şeylerin hesabını yapmaz ama şöyle bir şey de var, eğer fazla masraf yaptığında bu karşı taraf genelde ürkütür kızlar böyle şeylerden de rahatsız olur onun için dengeyi doğru kurmak gerekiyor yani belki masraf yapsa bu sefer sen şöyle bir soru soracaktın bu normal mi niye bu kadar masraf yaptın
013 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@777moon mesela tanışmaya geldi bence bir erkeğin eli boş değildi bir çiçek ile gelmesi güzel bir jesttir ama bu çok saçma ve aşırı görülebilir kızların çoğu tarafından… sen kimsin ki gibisinden… adı koyulunca olsun ister
Cevap sahibi11 ay@777moon yaaa orası aslında şöyle o konun özü şu….
Erkek neden sabah kadar direksiyon sallar … inşaata çalışır … neden amacan deden sabah kadar yorulmuş üç kuruş için? Hem de günün sonunda neden delik atlet giymiş… o kadar çalış sonra kendine bir faydası olmasın? Nedennnnnn?
Çocukları iki oyuncak , eşi iki güzel kıyafet giysin diye ! Mutlu olsunlar diye …. Yoksa millet canım mıydı… yoksa adam mıydı?
Cevap sahibi11 ay@777moon kısacası iyi ki harcamamış diyorsun iyi günler
Cevap sahibi11 ay@777moon kafan karıştı bence sjsjj
Cevap sahibi11 ay@777moon dıjddjdjdjjjdd
Cevap sahibi11 ay@777moon ben teşekkür ederim güzel bir muhabbet oldu ben daha güzel günler dilerim
11 ayMadem o götürmedi siz götürseydiniz yemeğe ne olacaktı? Karşı taraftan beklerken siz de yapın bişeyler ya, o zaman adam düşünemiyosa bile bu kadın böyle şeylerden hoşlanıyor der ona göre sizin hakkınızda bi fikre sahip olur ilişkiniz biter ya da boyutlanırdı.
20 YorumlaYüksek ihtimâl ana kuzusu bi sünepe, iyi yapmışsın. Aynısını ben de yaşadım görücü usulü birisiyle Sivas köfte yedik, benden parasını geri istedi 210 TL 😂 sebebi de annesiyle yaşamak istememem. Kimsenin annesiyle birlikte yaşamak zorunda değiliz bu dipnotu da düşeyim.
26 Yorumla- 11 ay
O zaman daha fazla şaşırtalım. Biz bununla anlaştık "olur" dedik, ertesi sabah sülalesini almış getirmiş eve, hepsi başıma toplandı orama burama bakıyor, ben de dayanamadım "senin altına mı yatcam" dedim teyzesine "abooo gı bu ne böyle anam bizim oğlanı yer" dedi. Nocturnex, Anadolu insanıyla tanışıyor. 🫶🏻
- 11 ay
Bunlar yuva kurmadan yuva yıkar, oğullarını da kendilerine benzettiler. Sene 2025 hâlâ diyorlar ki" ben oğulumdan ayrılağmaamm birlikde yaşayacaağz" böyle şey mi olur ya? Ben niye anamı bırakıp evleniyorum, sen de bırakacaksın deyip kenara çekiliyorum. Yaşım 27 diye ne de olsa alır diyorlar ama yok öyle, evlenmek için evlenemem. Bu kadar yazdım belki okuyan genç kızlar olur, inanmayın bunlara. Kötü evlilik yapmaktansa otur evinde.
11 ayOn defa ayni kafaye gittiginizde sen hic hesap ödedinmi? Hepsini omu ôdedi?
eger hepsini ona yiktiyssan birde sikayet ediyorsan diyecek birsey yok bana göre.
01 Yorumla
Soran11 ayNe saçmalıyorsun ben mi ödeyeceğim kadın ödemez hesabı erkek öder evli olsak öderim o beni tanıma aşamasında benim kuzenimin sevgilisinin işi yok okuyor kıyafet dolabına kadar duzuyor bu bir yemek yediremiyor
Kurtulmuşsun. Senin derdin para değil bazı anlama kıtlığı yaşayanlar öyle anlamış. Değersiz hissettirmiş sana. İnsan aç mısın diye sorar ne bilim direkt kahve diyip menüyü yollamak nedir. Cimriyle işim olmasın. Cimri insan sadece para konusunda değil her konuda cimri
012 Yorumla
Soran11 ayAynen öyle kardeşim herkes senin gibi anlamıyor helal olsun
- 11 ay
Sen yoluna bak. Hakkı falan da yok üzerinde. Napmış da sanki helal etmiyor ahmak.
Soran11 ayBide bana beni alanen canım yerine koydun helal etmiyorum diyo ben buna Allah gönlüne göre versin inşallah dedim
- 11 ay
Bırak ya iyi ki bitmiş. Seni perişah ederdi. Karaktersizin teki. Sen çok medenice yanıt vermişsin. İyi insanlarla karşılaşman dileğiyle
Soran11 ayNumaramı da silmemis 2 hafta oldu kız kardeşi bile ilk gün abisini takipten çıktım diye oda beni çıktı bide abim seni üzerse söyle abla diyodu ayıp olmasın diye cikarmamistim hemen çıkarmış kız
- 11 ay
Sen sil numarasını. Emin ol bak cimri insanla olmaz. Çünkü öyleleri her konuda cimri. Bu kişi hem cimri hem de karaktersiz. Uzun vare üzer seni. Hepsini kızı da oğlanı da sil engelle. Bak çıkartmış kız
Soran11 ayBen oğlanı anında sildim numarasını silip instadan çıkardım o benim numaramı silmemis istemiyorum zaten bana istersen gidebilirsin ben böyle bir zeynep istemiyorum kalacaksan benim istediğim zeynep benim yaptığım yaklaşımı yapacak dedi kız kardeşi beni takipten cikmis hemen bide utanmadan abim seni üzerse söyle abla abimi döverim diyodu kızda tam mikrop çıktı benden 4 yaş küçük
- 11 ay
Tam bi manipülasyoncu. İstediğim gibi olmayacaksan git ne ya. Sen varya ekmek dağıt böyle iğrenç bi yaratıktan kurtulduğun için. Kız kardeşi de abisi gibi ne bekliyorsun ki
Soran11 ayAynen öyle bacım iyi ki varsın sağol
- 11 ay
Sende iyi varsın canım. Her şey gönlünce olsun🌸
Soran11 ayAmin inşallah seninde 🌸
- 11 ay
Amin canım🌸
11 ayYani maddi durumu yoksa seni en pahalı yerlere goturmesini en pahalı hediyeyi almasani bekleyemezsin ki ha ama durumu iyi ama yinede bana böyle davranıyor dersen bu değer vermemektir cimriliktir
00 Yorumla
11 ayYalnız üç ayda 3 bin para değil. 3 günde harcanır o. Kaldı ki seven erkek sevdiği değer verdiği kadına para harcar. Sevmiyor seni. Sevseydi durumu olmasa bile doğum gününde seveceğin şeyleri alırdı.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
11 ayYani haklısın hep aynı kafe hep aynı şey olmaz yani sana da kendine de eziyet bu gerçekten iyi yaptın ayrılmakla hem bu zamanda 3.000 tl hiç biseydir. Lazım daha çok para harcasin.. sevdiği için.
00 Yorumla
11 ayAyy iyi kurtulmussun pis cimriden gitmis papatya almis bide en ucuzundan
51 Yorumla- 11 ay
Bu arada 3bin 1 günde harcaniyor artik ne 3 ayı aç gözünü
11 ayBunu hep beraner konuşmak lazım. evet, hakkın olan bi incelik beklemişsin. O. seviyeye evrilmek zor. Alsam 3 ayda eğitirim, parasıyla.
(Bıyık altınsan gülenleri gördüm) :)
00 Yorumla
11 aysiz boyle erkeklere nasil 3 ay katlaniyorsunuz? niye çoğu kizi 1 ayda tavladigimi anlamışım. çoğu erkek bu tipleme iken dolu aktivite yapan erkege istemeden çoğu kız dusuyormus
00 Yorumla
11 aymeselenin para olmadıgını görüyorum sadece baslıgı biraz yanlıs acmissin. tecrube edinmişsin bu surecte umarım neye ihtiyacın oldugunu anlamis o ve ona göre hayatını sürdürürsün
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı.
11 aymaalesef odun tipi erkege denk gelmissin. Hayret genelde kizlar osun severdi :) hakkinda hayirlisi olsun ins.
01 Yorumla
Soran11 ayBende severdim ama bu kadar değil
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı.
s 11 ayParasında değilim demişsin de gayet parasında gibisin. Demek ki aklına yatmamış. Sen ona bir şey aldın mı mesela o da önemli
10 Yorumla
11 ayİkiniz de birbirinizden etkilenmemişsiniz bence.3 ay fazla sürmüş.
14 Yorumla
Soran11 aySürekli iltifat ediyordu demek ki sahteymis sarı papatyam güzelim etkinde kaldım falan diyodu 3. buluşmada elimi tutmak istedi izin vermedim yanağımdan öpmek istedi izin vermedim çünkü biseyini görmedim ot gibiydi
- 11 ay
Buda enteresan o zaman cimriymiş net. İnsan sevince içinden gelir çünkü, bunun gelememiş cebinde akrep var gibi. Bir kere yorumda boş yapan kadın düşmanı erkeklerin yorumlarına aldırma çünkü en azından insan nezaketen ne yer içersin der, bunu bile demeyip senin adına karar vermiş ki bu çok kırıcı. Bitirmen isabet olmuş.
Soran11 ayAynen öyle kardeşim insan düşünülmek onemsenmek istiyor lüks mekanlar lüks yiyecekler değil menüye bakmama musade etseydi bile çay söylerdim doğum günümde çok değersiz hissettim gönül zenginliği olsun durumu önemli değil
- 11 ay
Herhalde yani insanın gönlü zengin olur zaten sorar seni memnun etmek için ki zaten görücü usulü demişsin o yüzden aksine daha dikkatli olması gerek yani o kadar parası yoksa da baştan desin kabul edecek birini bulsun. Sonucta adama aşık olmamışsın aşk yaşamamışsn, alttan alacağın bir durum yok.
11 ayMaddi durumu nasıl bilmiyorum ama iyiyse bu davranışları iyi değil
12 Yorumla
Soran11 ayOto elektrik tamircisi
- 11 ay
Kazancı şu an pek iyi değilse idare edebilirsin. Sevgi varsa eger
11 ayArkana bakmadan kaç kaç bune aq insanmı bu yenilen içilenler konuşulmaz aklın varsa arkana bile bakmazsın
10 Yorumla
11 ayBence görüşmeyi kes ve seni manupule ediyor ona de ki al sana iki bin başımın gönlümün sadakasi olsun
10 Yorumla
11 aySen sevgili değil sponsor arıyorsun. Seninle takıldığı için sana dolar cinsinden ödeme yapacak kişiler de var. Onlarla takıl. Sana daha layık.
02 Yorumla- 11 ay
Neden?
Sen ona hiç bir şey aldın mı Parasında değilim sadece sordum
01 Yorumla
Soran11 ayEvlerine giderken biseyler aldım ve 2. seferde kek poğaça yapıp götürdüm
Sen 27 yaşında bir kadınsan, 27 yaşında bir erkek sana en az 6-7 yıl çocuk büyüteceksin, sonra artık bıkkınlıktan soğuyacaksın.
00 YorumlaAman boşversene bir de hakkını helal et diyorsun sence yediğin bir hak olabilir mi yani? Şaka gibi bir şey.
00 Yorumla
11 ayKendisi soğuk buz gibi. Çok bi para harcamasına gerek yok, ince davranması yeterliydi. Böyleleri adam değil.
00 Yorumla
11 ayIkinci bilemedin ucuncu bulusmada iliskiyi kesmen gerekirken 3 ayini, vaktini zamanini niye bu arkadasa harcadin onu hic anlamadim ben
00 Yorumla
11 ayKaç kurtar kendini cimri erkeği kim napsin at 3000 bin lirada ayrılırken konu kapansın bence çok bile dayanip vakit ayirmissin
00 YorumlaParayla alakası yok ama sana kendini değersiz hissettiren biri demekki sana değer vermiyor parasını da geri ver kullansın tepe tepe
00 Yorumla
11 ayLütfen uzak dur bu tip özensiz değer vermeyen hayattan keyif almayı bilmeyen kasıntı tiplerden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAyrılarak kurtulmussun benim eski flortum mekan sevmiyor diye sürekli arabada kahve içerdik disarda Bi yerlerde otururduk ben sadece 10 gün falan dayandım
00 YorumlaŞu ülkedeki kızlara yüz vermeyip hepsini evde bırakın kardeşlerim, çok parayı seviyorsan git kendin kazan siz evliliği sebepsiz yere zengin olmak sanıyorsunuz babanın evinde her istediğin varsa orada kalsana
014 Yorumla
Soran11 ayBen mali müşavirim zaten konu para değil konu önemsiz hissettiremem mesela doğum günümün kullanmaması ya da bana sormadan sipariş verilmesi parayı çok sevsem sürekli çay istemem
Soran11 ayYanlış anlamışsın önemli olan gönül zenginliği
Soran11 ayBaşlığı KS düzeltmiş ben öyle acmadim
Soran11 ay3 ayda bir yemek yedirmedi diyorum kafan basmıyor mu nezaket düşünce bisey yok durumu olmayanlar neler neler yapıyor gönül zenginliği olmadan olmuyor
Soran11 ayErkeksin diye savunuyorsun bence ama düşünsene sen sevgilinle kafede oturuyosun kıza menüye baktirmadan her seferinde 2 kahve alabilir miyiz menüyü gotürebilirsinjz diyosun ya bana menüye baktırsa zaten çay söylerim yemek yiyelim dese sağol yemek yemeyelim derim utangaç biriyim ben onun karşısında yemek yiyemem sadece söylese beni zorla götürse öyle giderdim
Soran11 ayKanka derdim para olsa sence tamirciyle yola cikar miyim benim maddiyatım var karşıma çıkan herif ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum dusun yani para derdinde miyim benim arabam var onun yok
Abi cimri erkek sevmiyorum ben ısmarlardım ona benim yanımda böyle davranmasın
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun bu şahıs terbiyesiz biriymiş kurtulmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayolmamış zaten o ilişki. yani yönlendirebilirdin belki akıl edememiştir ama süzme odunmuş o da. para meselesi değil ben anladım seni. kız kardeşi de varmış istese akıl alırdı vs bence zamanı değilmiş kendi iyiyse bile ya da senden bi yönlendirme gerekli olabilirmiş, belki o da şart değil.
00 Yorumla
11 ayIBAN iste harcadığı ödemeyi yap hak hukuk kalmaz
00 Yorumla
11 ayBöyle erkekler çok komik ya ahaha üç kuruşun hesabını da yapar şimdi bacım parasını at
00 Yorumla
11 ayAman boş ver iyi yapmışsın o kişiden bir cacık olmaz
00 Yorumla
11 ayCimri ve düşüncesizle ömür geçmezdi. En doğrusunu yapmışsın. 3k dediğin para mı lan artık
00 Yorumla
11 ayHer sabah 200 TL börek alıyorum ben 3 ayda 3 bin cimriymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır olmaz erkek kadına para harcayacak kimse kusura bakmasın seven erkek para konusunda cimrilik yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNiye sana para harcamak zorunda zorundami. İyikide harcamamıs yoksa gerçekten bosa gidecekmiş
00 YorumlaBiz arıyoruz bulamıyoruz millet menuyu gönderip sade kahve ismarliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aycimri insandan olmaz. seven insan 3 kuruş parası da olsa ortaya koyuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHiç sıkma canını bir cacık olmaz bu adamdan. Ayrılarak iyi yapmışsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYemek yer odanıza gider KS ve instagramda vakit geçirmeye devam edersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAyıptır söylemesi bir ay olmadan 60 bin harcadım yuh yani diyorum ona sen düşün artık haklısın...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayParasında değilim demişsin ama yazdıklarında maddiat harici hiç bir konu yok hayır yani parasında da olabilirsin en azından bunu söyle ama burada çocuğun parasızlığından çok senin de elini cebine atman benim dikkatimi çekti.
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat