3 ayda 3 bin TL'den fazla harcamamıştır. Hep aynı kafeye götüren, ucuz hediye alan flörtten sevgili olur mu?

Arkadaşlar biriyle görücü gibi tanıştık ikimizde 27 yaşındayiz 3 aydır konuşuyoruz flört aşamasındayız beni bir kez yemeğe götürmedi her buluşmada sırf sade kahve seviyorum diye bana sormadan menü gelir gelmez 2 sade nescafe alabilir miyiz dedi hatta menüyü gotürebilirsiniz bile dedi artık garson kiz bizi her gördüğünde menüye gerek var mı diye soruyodu ve hep aynı kafeye götürdü toplam 10 kez buluştuk çay kahve su ve bir dilim pasta dışında biseyini görmedim 2. ayda doğum günümde yanimda olmadi bana pazardan çakma zara çanta aldı kız kardeşinin aldigi bluzla ayni hediye paketinin içine koymuş dogum günun kutlu olsun dedi başka bisey yapmadı kiz arkadaşlarım bana dogum günümde hediye ve cicek gönderdi diye sirf doğum günümden 20 gün sonra papatya aldı sevdiğimi en başta biliyodu ve bana soğuksun buz kütlesi gibisin demeye başladı konuşmayı kestim hakkını helal et dedim hakkımı helal etmiyorum dedi yani toplasan en fazla 3000 anca harcanmıştır

Güncellemeler
11 ay
Parasında değilim ama değersiz hissettim ve sanki paraları boşa gidecekmiş gibi davrandığını hissettirip acele etti 3 ayda yaptığımız hiç bir aktivite olmadı ot gibiydi ve bana soğuksun dedi oto elektrik tamircisi kendisi
Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar bazılarınız başlığa göre beni liçlemişler fakat benim başlık sorum 3 ayda bir kıza 3000 lira harcamak çok mu? Diye sormuştum KS değiştirmiş ilk buluşmaya kız kardeşlerimizle gittik oğlana benim resmimi gostermemisler oğlan arabaya bindik kız kardeşimle ben arkadayiz onun kardeside yanına oturdu arkasına dönüp bi dk şimdi hanginiz zeynep diye sordu
3 ayda 3 bin TL'den fazla harcamamıştır. Hep aynı kafeye götüren, ucuz hediye alan flörtten sevgili olur mu?