Alışveriş & Hediyeler İşten eve geliyorum evde yatacak yer yok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Uykum var uyuyamıyorum mutfakta yatıyorum. Sizce ayrı ev tutmalımıyım Güncellemeler11 ay Evin nüfus kalabalık 3+1 ev bende 4 vardıyd calişiyorum asgari ücret ama bh şekilde de olmuyor napcam bilrmedim İşten eve geliyorum evde yatacak yer yok? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 11 ay Konfor alanından uzaklaşırsan düzenini kurana kadar canını yakmak için çok kişi çaba sarfeder 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 337 cevap paylaştı. Bende benzer durumdayım 1 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Yani böyle bir durum varsa evet tutmalısın 1 0 Yorumla
Papatyamm_kırgınn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Gücün yetiyorsa tutman daha iyi olur. 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 11 ay Gürültüden mi uyuyamıyorsun anlayamadım orasını 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay O ne kanka ne yaşıyorsun sen 😅😅 0 4 Yorumla Soran 11 ay Uyumam istiyorum. Sadece😁 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ah bu hayat çok acımasız, üzüldüm bu işe, inşallah en kısa sürede kendi evini tutabilirsin, alırsın diyemiyorum malum piyasa ve gelir dengesizliği, tutarsın diyim 🙏🏻🙏🏻 Yorumla Soran 11 ay Evet artık tutmak bile Bi ev almak gibi güzel ulkfmizin geldiği son nokta malesrf Yorumla Cevap sahibi 11 ay Maalesef durumlar hiç iç açıcı değil, her birimiz şaka gibi hayatlar yaşıyoruz.. Yorumla
Richi35 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% 11 ay Kaç kişi var evde 0 1 Yorumla Soran 11 ay 6 kişi Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 768 cevap paylaştı. Niye 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 464 cevap paylaştı. Tutmalisin 0 0 Yorumla
Çiko7034 Takip Et Bilge Yaş: 38 11 ay Maddi durum varsa ev ya da rezidans 0 3 Yorumla Amaris2468 11 ay saka mısın kız mutfakta yatıyo rezidans diyon ahaksjeke Yorumla Çiko7034 11 ay @Amaris2468 soruyu anladın mi Yorumla Amaris2468 11 ay Evet sen anlat bi de Yorumla
Cryptix00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 11 ay mutfak iyidir 1 2 Yorumla Sitemkarım 11 ay Sende iyisin Yorumla Cryptix00 11 ay @Sitemkarım sağol dayı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Konfor alanından uzaklaşırsan düzenini kurana kadar canını yakmak için çok kişi çaba sarfeder
Koca evde nasıl yer bulamıyorsun çok mu kalabalık nüfus
Bende benzer durumdayım
Yani böyle bir durum varsa evet tutmalısın
Gücün yetiyorsa tutman daha iyi olur.
Gürültüden mi uyuyamıyorsun anlayamadım orasını
İmkanın varsa geç bile kalmışsın
O ne kanka ne yaşıyorsun sen 😅😅
Uyumam istiyorum. Sadece😁
Ah bu hayat çok acımasız, üzüldüm bu işe, inşallah en kısa sürede kendi evini tutabilirsin, alırsın diyemiyorum malum piyasa ve gelir dengesizliği, tutarsın diyim 🙏🏻🙏🏻
Evet artık tutmak bile Bi ev almak gibi güzel ulkfmizin geldiği son nokta malesrf
Maalesef durumlar hiç iç açıcı değil, her birimiz şaka gibi hayatlar yaşıyoruz..
Kaç kişi var evde
6 kişi
Kac kişi var
Niye
Tutmalisin
Maddi durum varsa ev ya da rezidans
saka mısın kız mutfakta yatıyo rezidans diyon ahaksjeke
@Amaris2468 soruyu anladın mi
Evet sen anlat bi de
Neden ne alaka
Neden dolu
gel bana ev boş