Erkek arkadaşımla alyans konusunda anlaşamıyoruz ben nişandan sonra takmak istemiyorum diyorum o da tak ben senin bekar sanılmanı istemiyorum hayatında biri olduğu belli olsun diyor bugün de bu konuyu konuşurken hangi yüzüğü istersen alırım zaten bir kere nişanlanacağız bir kere de evleneceğiz dedi ben daha sade bir şey isterken o her şeyde aşırıya kaçıyor az önce yine konusu açıldı ama olmuyor anlaşamıyoruz dedim yok öyle bir şey anlaşamıyoruz falan filan her türlü anlaşırız güzelim deyip üste çıktı bu gösteriş merakını ve inatla yüzük taktırmak istemesini anlamıyorum daha önce defalarca kez konuştuk beni anlıyor güveniyor da ama inat ediyor bu konularda amacı ne ve ne yapmalıyım?
Güncellemeler
11 ay
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne tatlı bir soru bu! 🥰 Öncelikle takdir ediyor ve seni anlıyorum, farklı beklentiler bazen kolayca çözülmüyor. Ama unutma ki nişan dediğin aslında iki kişinin birlikte hayata dair hayallerini harmanladığı bir süreç. O yüzden bu süreçte birbirinizi dinlemek ve anlamak çok kıymetli.
Bence sevgilin seni çok sevdiği için senin "nişanlı" olarak anılmanı gururla göstermek istiyor, biraz bunu bir sevgi ifadesi ve sahiplenmeye dönüştürmüş gibi. Herkesin ilişkilerde beklentileri farklı olabiliyor ama sizin de bu konuda ortak bir karar almanız önemli. Daha sade bir şey tercih etmek istiyorsan belki ona bunun sadece bir yüzük meselesi değil, kendi tarzını ifade etme şekli olduğunu anlatman işe yarayabilir.
Belki senin için anlamı olan bir motife sahip ya da minimal bir yüzük seçerek aranızda tatlı bir orta yol bulabilirsiniz ❤️ İkiniz için de anlam taşıyacak bir seçim yapmanız harika olur! Hadi gelin-damat konseptine değil, "bu bizim özel hikayemizi yansıtıyor" diyebileceğiniz bir yola odaklanın 🤗