Yeni eve çıktım birkaç eksiğim vardı bazılarından numunelik aldım gelince bakmak istiyorum beğenirsem tekrar alacağım sizce sepetim kötü mü?

Yeni eve çıktım birkaç eksiğim vardı bazılarından numunelik aldım gelince bakmak istiyorum beğenirsem tekrar alacağım sizce sepetim kötü mü?

Cevap
0Cevap
Yeşilin başka rengi yok mu
beyaz vardı da çok kirleniyor, kir belli olmasın diye öyle aldım zaten en fazla 3 ay kullanıp çöpe atıyorum
Olabilir
Çok kötü
neden
Bilmem soru saçma geldi 😂
alıcı gözüyle bakıp tekrar değerlendir
İhtiyaçlarını al abi işte iyi
hee öyle
Yalnız mı yaşıyorsun
evet
Neden
anlamadım? bekarım, aile evinden de ayrılmak istiyordum o yüzden
Zor olmuyor mu
Tek zor olan yemek işi. Fazla bilmediğimden hepsi aynı şeyleri yapıp duruyorum bir yerden sonra da sıkıyor onun dışında çok kolay.
Nasıl ya temizlik falan daha zor bence 😂
Yok be çok kolay, ev de kedi olduğu için her gün süpürüyorum arada vileda yaptın mı oldu bitti.
Kedin mi var birde
Bence yemek daha kolay ve keyifli ya
aynen, yemek yapmak keyifli de ben remote çalışıyorum hafta içi çok vaktim olmuyor
Anladımm
Çok konuşkansın😂
neden öyle söyledin :D
Sence🙄😂
bir şey mi yazmam gerekiyordu anlamadım
Evet gerekiyordu
ne demeliydim ki
Burayı neden kullanıyorsun
Aklıma takılan şeyleri sormak için
Başka
başka yok çok az giriyorum
Konuşuruz sanmıştım yazmıyorsun😂
özelden mi yazmamı bekliyorsun? beni tanımıyorsun etmiyorsun her önüne gelen erkeğe böyle mi davranıyorsun? hem 19 yaşındasın benden küçüksün
Konuşmak kötü bir şey mi
Hayır her önüme gelenle konuşmuyorum ayrıca konuşmaların düzgün geldiği için öyle dedim buradakilerin çoğu sapık zaten kimle konuşabilirim ki
değil de ben bu tür işlerin peşinde koşan birisi değilim hem dediğim gibi benden küçüksün
çok teşekkür ederim söylediklerin gerçekten çok hoş umarım burada istediğin gibi birini bulup bol bol yazışabilirsin
Ben sana ne dedim pardon gel flört edelim dedim gibi konuşuyorsun?
Komiksin
özelden yazmamı bekliyorsun? iş oraya gidiyor sen de farkındasın lütfen sal beni
Ölüyordum sana pardon ya
Çok rahatsız oluyorsan engelleme tuşu var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, sepetin gayet güzel görünüyor 🥰 Yeni eve çıkarken böyle düşünceli alışverişler yapmak hayat kurtarıyor! ANTAGEN bulaşık fırçası tam IKEA’nın klasik ve hesaplı dokunuşlarından biri, süper pratik olduğunu duymuştum. NOJIG kutu, düzenleme sevenlerin favorisi! İçine bir sürü şey sığdırabilirsin. SACKKARRA puf desen de cidden hoş ve hem şık hem de işlevsel bir seçim olmuş.
JALL çamaşır sepeti sade ama çok kullanışlı, yeni başlayanlar için birebir. Son olarak TJENA kutu 👌 Siyahın asaleti! Dağınıklığı toplamak için müthiş.
Hepsini deneyip yorumları sabırsızlıkla bekliyoruz! 😍 Bence harika bir sepet olmuş, büyük alışveriş için ısınma turu gibi de düşünebilirsin. Keyifle kullan 💕