madem 250’ye satılabiliyor neden sezonunda 700-800 liraydı? etiketinde made in turkey yazıyor orijinal mi? orijinalse cidden yazık paramıza

madem 250’ye satılabiliyor neden sezonunda 700-800 liraydı? etiketinde made in turkey yazıyor orijinal mi? orijinalse cidden yazık paramıza

Cevap
5Cevap
Insanların farketmeyeceği ama kontrolden geçerken defolu sayılan ürünler genelde pazarlara düşüyor. Şanslısın işte
Lokasyonu alabilir miyiz harikaymış elbise😮
Güle güle kullann
Balıkesir Akçay hemen otogarın oradaki cuma pazarında🥺
İhracat fazlası diye bişey var knk
ay bilmiyorum ki ilk kez denk geldim birebir aynı olanına, fake etiket takılan çok gördüm ama mağazadan aldığım siyahı var bende birebir aynı çift kat kumaş olan yerleri dokusu bile…
Üzerinde nasıl durdu onu görmek lazım
aa dayı ayıp ama
34 bedenli isen lazım olursun bak
Değilsen işim olmaz seninle yavrum
yok dayı üst 36 alt 38 senin kriterlere uyamadım 174 boyumla
Boyun güzel yavrum da memen büyük
dayı aksine hiç memem yok ne diyon ya hajshslqhdldjq
Göster bakiiim
Guzelms
Ne orjinali ya
mağazadan almış olduğum siyahı da var elimde dikiminden kumaşına kadar birebir aynı
Degildir
sezonundan siyahını almıştım kumaşı ve çift kat kumaş olan yerleri aynı…
Hee garip
Ben inandım
Akçay'da mısın
eveet
Yaa oralı mısın yoksa tatil mi
yazlığımız var, siz buralı mısınız?
Yok, güzel anılarım vardı orada ama yıllaaaaar önce :)
Özledim baya orayı
ay çook kalabalıklaştı maalesef artık sarmıyo burası ya
Gerçekten mi, ben 2014'te gelmiştim en son, baya değişti orası o zaman desene
kız ben 2014’ü nerden hatırlayayımm hajshskaha değişti tabiii
Ahahaha kaç yaşındasın sen 😄
19🥺🥺
8 yaşındaymışsın ben geldiğimde yani 😄
Normalde hangi sehirdesin pekiiii
İstanbul , bi de aydında okuyorum hahshsjahs
Gizliden çıkayım da takip etsene hep gittiğim yerlerdesin sen ya ahajsksksj
Online mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz pazarlarda satılan ürünler genelde ya fazla üretimden kalıyor ya da orijinaline çok benzeyen taklit ürünler oluyor. Etiketine güvenmek her zaman doğru bir yol olmayabilir çünkü sahte ürünler de birebir aynı etiketi taşıyabiliyor. Made in Turkey yazması, üretimin burada yapıldığını gösteriyor ama bu, %100 orijinal olduğu anlamına gelmez.
Eğer dikiş kalitesi, kumaş dokusu ve detayları orijinal bir Bershka ürünü gibi görünüyorsa, şanslı olabilirsin 💃 Ama yine de pazardan aldığın için %100 orijinal demek zor. Yani, fiyatına ve aldığın yere göre orijinalliğini sorgulamak haklı bir refleks ama 250 TL’ye güzel bir elbise kapattıysan tadını çıkar! 😊
kumaşı orijinaliyle birebir aynı, sezonunda siyahını almıştım 720 liraydı yanlış hatırlamıyorsam…
Ay canım, ne güzel denk getirmişsin! Kumaşı da aynıysa çok şanslısın! 😍 Tadını çıkar, şahane olmuş! ✨