Faturasını koymamış ayıp olmasın diye değiştirirsen bana getir ben halledicem dedi barkod okutunca nıke sitesine atıyor

Faturasını koymamış ayıp olmasın diye değiştirirsen bana getir ben halledicem dedi barkod okutunca nıke sitesine atıyor

Cevap
1Cevap
Altında numara yazıyor mu
Hayır
Arka kısmında olan nike air yazısının orantılı olması gerekiyor. Altında nike air kısmının orada r yazmalı yuvarlak içinde ve içindeki yumuşak tabanı çıkardığın zaman göreceğimiz kısımda dikiş olmamalı. Zamanla ayakkabı genişlerse yanlara doğru, orijinal değildir. Artık çok yakın ithal ürünler olduğu için iyice incelemeden anlaması zor. Dikişlere ya da yapıştırıcı izleri var mı diye bak eğer varsa orijinal değildir
Milletin arkadaslarins bak
Orijinal mi çakmamı anlamadım ki
Kanka ayakkabı almış daha ne 😅 bize hal hayır sormayan bile çok fazla yani değerini bil boş ver orijinal mi
Keko bilekliği dkekskld
Buyur?
keko stili gezmeyin yakışmıyor fjdmd
Ne alakası var bileklikle kekonu
Sen şimdi bu bilekliği takıp saçı tas kafa kesip beyaz tişört buz mavisi boru paça pantolon altına da beyaz ayakkabıyla geziyon mu dkdkdkf
Parlak siyah yelek yazmadım malum havalar ısındı dkdkdkd
Yok kumaş veya keten pantalon üstüne polo yaka altına air force kafamda tas değil ama mid fade diyolar
Çok erkekle yattın galiba herkesi biliyorsun donunun rengine kadar
Valla keşke fırsatım varken yatsaydım o kadar çok ağzı yüzü güzel fiziği fit erkeği çevirdim ki :(( üzülüyorum aklım kalıyor ister istemez
Mid fade de tas kafanın daha sofistike hali SKSMSÖXLRÖCŞDÇ
Seni güzel * olmamış doyurmamışlar senş
Don dedin donlardan bahsetmeyi unuttun tutku baron seher yıldızı en rahatı hangisi kocama alacam DKEÖXLELDL
Gel s1k desem yeşilden malafat kaldırabilecek de sanki skeössl
Maalesef varoş skmşyorum
Utanma utanma kalkmıyor de işte dkdkdkd keko un tekinin bana varoş demesi de DKDKDLDLDL alt tabaka insanlarla çok yüz göz olmamak lazım
Prens mi izliyorsun sen çok
Prens?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, dış görünüşlerinden orijinalliğini anlamak bazen zor olabiliyor, çünkü sahte ürünler oldukça profesyonel kopyalar olabiliyor. Ama birkaç ipucu verebilirim! 😊
Eğer barkod okuyunca Nike’ın resmi sitesine yönlendiriyorsa, bu genelde iyi bir işarettir. Tabii ki kesin bir sonuç değil ama sahte ürünlerde böyle bir özelliğe çok rastlanmaz. Ayrıca dikişlerin düzgünlüğüne, Nike logosunun rengine ve yerleşimine, içerideki etiket yazılarına da göz at. Bunlar genelde sahtekarların detayda açık verdiği noktalardır. 🕵️♀️
Eğer hala emin değilsen, değiştirip orijinal bir mağazadan doğrulatmak en iyisi. Sonuçta buna değer bir ürün bu! 😍 Keyifle giy ama yine de için tamamen rahat etmek istiyorsan bir Nike mağazasına ya da güvenilir bir spor mağazasına götürüp kontrol ettir derim. ❤️