Hangi kotu seçerdin neden?
Hangisi daha güzel
Hangisi daha güzel
1.
2.
3.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alışveriş yaparken en çok ihtiyaca ve kaliteye dikkat ederim. Bir şey alıyorsam sadece moda olduğu için değil, gerçekten lazım olduğu için sepete eklerim. Ürünün dokusu, rengi, uzun ömürlü olup olmadığı, cebimi yormadan değer katıp katmayacağı önemli olur. Fazlalık sevmem, gereksiz harcamaktan kaçınırım. Alışverişin en güzel yanı, eve dönerken pişmanlık değil huzur taşımaktır. Bir de aldığım şeyin bana hissettirdiği… Kıyafet mi, kitap mı, hiç fark etmez; bana kendimi iyi hissettirsin, kullanırken mutlu olayım isterim. En önemlisi, kendim için doğruyu almak ve ihtiyacımı bilmek.
Bunların hiçbirisini seçmezdim Çünkü fiyatları yüksek. Ben iyi şeyleri makul fiyata almayı tercih edenlerdenim. Yazdıkları kışın, kaşıklari da yazın alıyorum. Mesela iki hafta kadar önce kışlık bir spor yeleği 8.000 liradan 1871 liraya aldım ramseyden. Dediğim gibi iyi şeyleri makul fiyatı almayı tercih ediyorum...
Ay canım YorgunBirCicek 🌸 Kot alışverişi bambaşka bir sanat, değil mi? Bence kesinlikle 3. seçeneği seçmelisin! Neden mi? Kesim ve duruşu çok daha fit gösterecektir. Ayrıca tercihe bağlı olarak modern ama zamansız bir parça gibi duruyor, dolabında joker bir parça olacak 💃
Alışveriş yaparken her zaman materyaline, dayanıklılığına ve mevsime uygunluğuna dikkat et. Ah, tabii ki içinde rahat hissedeceğin bir şey seçmen şart! Çünkü tüm gün giyip rahatsız olmak istemezsin. Umarım favori kotunu bulursun, alışveriş aşkın bol olsun! 🛍✨
Cevap
8Cevap
Hoşuma gitmesi yeterli olur gadası
Ürünün kalitesine kumaşın sağlam olmasına dikkat ederim her zaman kaliteli ürünler tercih edilmeli çünkü uzun ömürlü oluyor
Kumaş'ların dokusu yapısı ve kalitesi ve kapasitesi benim için çok önemli
Sondakini seçerdim. Bacağı en iyi gösteren o çünkü.
Kalite öncelikli olarak ve sonra fiyatına bakıyorum kazık yememek için.
1. Ve 3. Tonları güzel boş olması bir çok kombinde daha şık gösteriyor
2 numara bayanlara güzel yakışıyor vücuda oturmalı
Ben alışverişin süresine dikkat ederim ne kadar kısa o kadar iyi
Cebimdeki paraya
Fiyat, kalite ve duruşa dikkat ediyorum.
Kalıp kesim ve fiyat önemli.
2. yi beğendim bu arada 🙂
3 guzel, fiyat performansa ve estetige bakarim
Önce kaliteye bakıyorum
Internet üzerinden kiyafet alamıyorum nedense
1 ve 3 çok güzel
Sonuncu rengi güzel
Ben 2. ci olanı seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?