Erkekler ucuz parfüm kullanan kadına saygı duymaz mı?

Bence bir tık saygılarını yitirirler. Işyerinde arkadaşım mad parfüm diye bir yerden parfüm almış.. e onu kocan bilmiyor mu kullandığını? Acayip ucuza satıldığını biliyorum. AVM'de bir kaç kez önünden geçerken kapıya yazılan fiyat etiketi gözüme çarpmıştı.. bence bir kadın en başta kendine değer vermeli ve kaliteli ürünler kullanmalı. Parası neyse de verirsin. Amac lüks olsun değil yani.. Sonuçta ihtiyacsa ihtiyaç yani.. ihtiyacımı niye ucuz yollarla karşılayım.. yeni araba aldı arkadaşım, işyeri servisi e-5'te birakiyormus, evleri de tepede. Kocası arkadaşımdan 2 saat önce eve gelmesine rağmen arkadaşım eve hala yürüyerek ya da otobüsle gidiyor. Bir de kocasına toz kondurmuyor ben bir şey deyince. Başka bir arkadaşımın kocası da babasından ödünç aldığı arabayla işten alıp işe bırakıyor. Kız en pahalı kuaförlere falan gidiyor kalitesi için.. Yani iki kadın arasındaki değer farkı, en başta kendine değer vereceksin, ucuza kaçmayacaksin, fedakar olmayacaksin o kadar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar saygıyı belirleyen tek şey parfüm değil tabi ki. Ama ucuz bir parfüm kullanan insan kendine yeterince değer vermiyordur diyorum. Sen kendine değer vermezsen kocan nasıl değer versin?
Erkekler ucuz parfüm kullanan kadına saygı duymaz mı?