http://hizliresim.com/QRMvmy
98 model clio almayi dusunuyorum sizce nasil bir arabadir?
http://hizliresim.com/QRMvmy
xsarinx in dediği gibi renault markası tam ülke şartları için otomobil üreten bir firma bence.. şahsen tercih etmem ama '98 clio ile dilediğin gibi merakın doğrultusunda kurcalamalar yaparsın. Bir de ilk araban olacaksa daha güzel bir uğraşı olur. Yalnız model düşük olunca temizini bulması biraz zor. Kriterlerine göre bir araba alırsın umarım.
Tesekkurler, bir tane temiz buldum hayirlisiyla ona bakicam
şu an 2011 model Clio 3 1.5 Extreme kasa var. dıştan küçük içten oldukça geniş bir araba. çok az yakıyor 20 tl ye istanbulun bir ucundan diğer ucuna gidersin. sağlamlığı bakımından şöyle söyleyim , allaha şükür kazası olmadı daha ama tamponlar çok esnek , bir çeşit sert plastikten yapılıyor. bundan önce bizde Opel Astra vardı çok sağlam arabaydı. iç dizaynı çok güzeldi. clio da biraz bunlar eksik. iç tasarım kullanılan torpido malzemesi düğme yerleştirilmesi vs. vs. vs. . ama genel olarak memnunum. arabanın yürürü harika. debriyaj ve direksiyon da pamuk gibi.
o zaman tam benlik araba clio :)
cevabın için teşekkürler kardeşim clioya + puan daha sayende ekledim ;)
Renault marka arabalar Ülkemiz şartlarının arabalarıdır, en fazla satılan araçlardır ve elden çıkarması kolaydır. Aşağı yukarı 25 yıldır renault marka araba kullanıyorum son derece sağlam, ekonomik yakıt, ucuz yedek parça avantajı var. Şu an elimde de 2012 sembol var, son derece memnunum. Bence al, satarken de sıkıntı çekmezsin.
Bu cevap cok guzel oldu tesekkurler ;)
Amin abi sagol
renault güvenilir bir araç değil plastik araba 2004 model opel corsaya arkadan vuran yeni kasa bir clio gördüm clio pert ön tampon bildiğin clionun altında duruyordu corsada sadece arka tampon kırığı vardı. ama clio bildiğin kaput tampon far toplanmıştı.
Cevap
74Cevap
98 clio fransız yapımı ve kaliteli malzemeyle üretilmiş aşırı küçük bir araba..
parçalarını bulmanız diğer modeller kadar kolay olmayacaktır, ve bulunca da parçalar pahalı olur..
Onun dışında park sorunu olan yerler için ideal..
Hayırlı olsun clıo almadıgına ıyı etmısın yaklasık 80 000 km falan surdum clıo 2009 modal fullu var o bı halt degıl sen kemıklı arbaa almıssın hayırlı olsun tekrardan :D
Sagol kardesim tesekkur ederim ;)
Arabanin yasi cok fazla. Bunu da degerlendir.. derli topluysa sorun yok ve zarar etmeyecegin sekilde bir arac bulmaya calis.. bwyaz ve grirengi rahat ekindrn cikarirsin yarin bir gun..
Xsarinx gayet güzel yorumlamış aynen öyle
türkeyede yaşıyorsan alacağın araba bu olmalı birde 1,5 dizeli daha güzel
Buldugum araba 1.4 benzin lpgli
Volkswagen tercih ederim. Tavsiye de ederim. (Passat fena yahu)
Var mi on bin liraya passat :)
17 yaşındaki clio dan hayır gelmez. Her gün sanayiye götürür seni.
Param ona yetiyor
Para varsa Range Rover, para yoksa Game Over der giderim. Renault, Peugeot, Citroen, Hyundai ve aklıma gelmeyen nice fransız ve kore arabalarına binilmez. Vw, audi, bmw'den şaşma alt segmentleri var.
Peki :D
14 senedir clio kullanıyorum gayet memnunum özellikle 2001modeli kalkislarda gerçekten çok seri yalnız viraja hızlı girmemeye dikkat et savuruyor biraz
14 senedir ayni araba mi?
Helal olsun kazasiz belasiz ins.
amin
iyidir. en azindan tamircisi var tr de. bizde lada var cift ekzantrik. valla motora anahtar dokundurtmaya korkuyoruz.
satmasi da kolay olur. ayrica gaza dokununca delirmez. :-)
Ben fransız seviyorum hacı ya. Tercih meselesi tabi sen bilirsin. Japoncuyum ben Toyota kullanıyorum tavsiye ederim.
fransız mı seviyorsun japon mu :)
Toyota kullandığıma göre :) Fransız sevmiyorum
Tabi mallik bende yanlış yazmışım yeni farkettim haha :)
😃😃;)
tam dağa, tepeye, çukura, tümseğe vurmalık arabadır. az yakar, az kaçar. ama bunların yanında hiç bir şekilde konforu ve güven duygusu yoktur...
Peki renault 19 ie nasildir? Onun hakkinda bilginiz bar mi?
Clio alın daha mantıklı...
Cok atik fakat cabuk dagilan bir arac ve saglam degil bir kaza aninda cliodan sag kurtulman cok zor... bir toyota degil.
Evet toyotanin ayni siniflarinada bir bakim
20 binim olsa daha farkli albenisi olan model bakarim ama o kadar ayiramadim
Bence Toyota corolla 98 model al gli oldu mu her türlü isini görür senin alçak ama iyidir candır
Japon olsun, tastan olsun:D Nissan micra bakabilirsin mesela, adamin arabasinib motoru yanmiyor be abi
Bence o paralar Peugeot 206 alabilirsin, tek kapısı vardı bende 1.4 Hdi çok az yakıyodu :))
Bende bir tane tek kapili buldum ama on takim cabuk dagiliyo parca pahali bide satmak istediginde cabuk satamazsin dediler sogudum
Herkesin dediğine inanma, Peugeotun serviside yaygın onunda parçası uzun. Kolay satılıyor. İnternetten gir bak kaç tane en az renault kadar piyasası var.
10 14 bin arasına modelle bir araba alabiliyosun
hoşuna giderse al ama opele volkswagene bir bak derim
opel astrada hemen hemen aynı fiyat ama yedek parça olarak clio daha ucuz ;) biraz ucuza kaçmam gerekiyorda ;)
doğru ama kolay kolay arza yapmaz bu arabalar sonra reeno biraz hafif araçtır almanlar oturaklı yani bence parçayı çok düşünme gençsin temiz kullanırsın arzalanmaz sonra hergün sanayiye gidecek halin yok çok çok bir hata yüzünden arza yapar oda yani renoda 70 liraysa almanlarda 100 olur ama genede sen bilirsin almadan önce araştır kötü yorumlara bak iyi zaten iyidir
evet acele etmemeye bakıyorum, hepsini değerlendiriyorum fazla nakitim yok. nakitim olsa bir tane golf alırım ama yok :)
allah razı olsun sağol kardeşim
git 98 tipo slx mpi al, ben 2004 model dizel clio 2 hb kullandım tipo ondan daha iyi, hem tip olarak üstün hem kullanımı zevkli hemde düşük hızlarda seri kıvrak bir araba
98 clio elinde patlar gider clionun en düşük 2004 2005 modelini tavsiye ederim bundan önceleri satışı falan kolay yapamazssin
Fiat tipo uno nasildir
Clio yu alirsan bagaja 100kg agirlik koy aksi taktirde hizli girdin mi viraja yaprak gibi ucarsin
Tipo aldim bilee :))
Guzel araba o yasta o fiyatta binebilcehin en duzgun arac tabi Palio da bakabikirsin 2004 2005
Palio da iyi en azindan fiat yedek parcasi bol ve ucuz
Yakit cokk azzz km 14 krs gaz benzin 19 krs
o paraya güzel bir 78 - 86 arası bir mercedes alırdım ben. Mercedes her daim kalitedir.
35 40 yasindaki arabada cok eski ve temizini bulmak cok zor kardesim
Eskisi bile ayrı bir klas :) yakın bir zamanda 82-84 model bir 300 sel alacam
Insallah kardesil. Allah hayirlisini nasip etsin
Cümlemize Kazasız belasız araçlar seyahatler nasip etsin.
Yeni kasaları güzel ancak eski cliolar çok düz alabilirsen Toyota yaris al derim..
Hayirli olsun kardeşim bende poloyu alinca yazicam :)
Sagol kardesim insallah hayirlisi olur ;)
Bende 89 model broadway var araba canavar gibi hala, bence clio almak yerine 98 model broadway falan al hemde daha ekonomik hemde daha seri bir araba clio çok hantal kaliyor heleki dizelleri yokuş bile çıkamıyor
Kardeşim git o paraya başka bir araba al. tofaş kuş serisinden bir tane al daha iyi
Alma derim enkötü araba can güvenlik sifir yol tutuşu yok konfor yok
Uçan teneke yani ;)
Aynen üyle
Şantiyede sembolu kulaniyoruz bile bişeye yaramiyor dökülüyo
Reno kaporta fazla saglam degil ama motoru canavar hem az yakiyor hem iyi gidiyor.
Güzel 👍 onun yerine peugeotta alabilirsin sana kalmış
peugeotun piyasası yok alırsam satamam diye çekiniyorum, yoksa bir tane tek kapılı buldum güzel bişey
Guzel secim o fiyata alinabilecek en iyi arac denilebilir.
hacı manyak araba yakmıyo kokluyo * koyayım
Clio mu yoksa 19 mu
Renault 19 alicam sanirim. Cunku clioya gore daha kemikli bir araba
Araba temize benziyor
Temiz kardesim cok aradim ama en sonunda buldum :)
Hayırlısı olsun gül/e gül/e kullan
Sagol kardesim
Sende sağol
Bence o paraya git bir honda cbr 250 R al
Al da kurtulalim * . Kac gundur...
aldım yav aldım tipo aldım mk
allah razı olsun sağolasın :) cümlemize inş. ;)
Çok yaşlı, yakında askere çağırırlar...
hmm güzel espri :)
Kullanmadım
En güzeli bmw:)
O da para istiyo ama :)
Reno 19 babamın en sevdipi arabadır:)
Reno iyidir az yakar masrafi azdir
Tipo aldim tesekkurler :)
Bence al hayırlı olsun
Tesekkur ederim ;)
bence 2000 toros al neredeyse aynı zaten
98 Model bir arabada pek hayır çıkmaz !
88 al benle yasit olsun
Peki
iyidir iyi az yakar çok kaçar
Tam benlik :)
alman malindan vazgecme
alman pahalı
Kilometresi 150.000'i geçmezse iyidir.
152 binde
Yaşına göe fena değil, bir de ustaya götür sor bakalım.
Tam karar veremedim cunku diger yorumlarda takildim. Ama bnce parasina gore anca bu kadar olur gibi..
Bence alırsan çok uzun süre kullanma, 10,000 km de sen yap , sat. Yoksa elinde kalır.
Aynen 10bin km anca dusunuyorum. Cevabin icin tesekkurler ;)
Rica ederim.
Son sahibi olursun :)
2 sene goturse iyidir ;)
clio isterse 2025 model olsun gene alınmaz :D
Ucuz ya o yuzden ;)
Aynen ama alma bence :D
Kullandin mi ayni model?
bir ara 2005 vardı bizde çöp araba plastik böyle berbat bir sürüşü olamaz.
reno bildiriğin i-reno dur yanı
bu arada ilk yağmurda en kolay kayan arabadır
demedende geçemicem bir concord manager bulabılırsı temız daha ıyıdır
Ben modelleri anlamam bende 2013 model var clio
Sat honda 94 hatcbak al
boşver gel sana honda alalım vutututu
Smdiden hayırlısı olsun güzel
sagol kardesim
Ben olsam clio alırım satarken kolay satilir
clio v6 imkanın varsa keyif veren bir araba
murat 131 al daha iyi.
tipo aldım teşekkürler
güle güle kullan kazasız belasız
sağol kardeşim eyvallah ;)
Butcene uyuyosa al hacigulle
aynen ya tamamen bütce meselesi :)
Çok güzel süper
sagol allah razı olsun :D
mıladı nı doldurmus o
Yavaş git...
Tipo aldim tesekkur ederim ;)
hayırlı olsun
Sagol tesekkur ederim kardesim
r19 benzinli/dizel
R19 a bugun bakicam bir tane buldum
ben eskiden kullandım... dizelinden katiyyen yçuzak dur.. hem verimsiz motor, 100 bin üstü hepsi üfleme yapar... benzinlisi ve klimalı olanlarından bulursan çok iyi. 1.4 çok. az yapar lpg de
1.6 ie buldum lpgli 170 binde
onların 1.4 çok iyi... bulabilirsen al... bu arada r19 boya özürlüdür.. güneş yanıksız zor bulursun... ne kadar bütçe ayırdın
11 bin lira filan :)
Hadi hayırlısı
Eyvallah :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?