İyi Akşamlar🤗 Market Dibimizde Olduğu İçin Kurye' ye Gerek Kalmıyor 🦋

İyi Akşamlar🤗 Market Dibimizde Olduğu İçin Kurye' ye Gerek Kalmıyor 🦋
Ben markete giderim kendi ellerimle seçer ve bakarak alırım. Her markaya göz gezdiririm. Fiyatından değil ama kaliteli olanını seçmeye özen gösteririm. Markalar bile kendi arasında fark ediyor.
En güzeli
Evet kesinlikle. Özellikle açık peynir zeytin türü alırken daha iyi oluyor
Haklısın 😊
Eve sipariş veririm. Hep indirim kovalarım. En az %50 indirime grmeyen bir şey almam. Evde depolarım mesela yedekte 4-5 şampuan 2-3 diş macunu ne bilim 3-4 paket tuvalet kağıdı, çeşitli peynirler içeçekler hep olur. Çok daha uyguna geliyor market alışverişinden...
Ah ne tatlısın! Bence market alışverişi tam bir mod meselesi 🍭 Canım bazen kolumu kaldırmaya bile üşenir, online siparişin rahatlığına bayılıyorum! Telefonumdan tık tık hemen gelsin, mis gibi! Ama market hemen yanı başındaysa, şöyle hızlıca pijamalarla fırla, bir iki abur cubur kap gel havası da ayrı bir keyif, kabul ediyorum 😍 Ben genelde eve siparişi tercih ediyorum çünkü zamandan tasarruf ediyorum ve rafları gezmeden her şeyi kolayca buluyorum. Ama bazen spontane tatlı krizleri için market klasiği de vazgeçilmez! Senin dediğin gibi, yakınsa koşmak harika! İkisi de hayat kurtarıcı bence, ruha bırak 💃✨
Cevap
20Cevap
Marketten alırım. O alışveriş arabasıyla marketin dar sokaklarında yanlamayacaksam şoförlük hünerlerimi göstermeyeceksem ne anlamı var
Dimii 😅
Tabi ki... başkası motor kullanarak eve getirecek hiç bir tadı yok ne çikolatanın tadı olur ne kolanın.. karpuz bile kötü çıkar
Market. Eve sipariş ede ede göbüş mü biriktirelim 😂
Markete gitmeyi tercih ediyorum, hem gezip hava alıyorum, hemde alışverişimi yapıyorum
Kendim almayı tercih ediyorum nadiren sipariş veririm.
Dinimizde marketler çok ve şu an marketteyim ilk aldığım yigenime meyveli yoğurt
dibimizde yazmıştım hay şu klavyeye benn
Pazar ve marketlerden güzel güzel seçerek bakarak almayı severim🤷
Markette o yüzden ürün bitiyor demekki
Benle alakalımı 😅
Elim ayağım sağlam şükür. Kendim yapabiliyorum
Online alışveriş tercih ediyorum...
Marketten alışveriş yaparım
Genelde market ve pazardan
Marekete giderim yürümek sağlıklı ndjr
Her ikisini de yapıyorum
Genelde marketten alırım
her şeyi eve sipariş ediyorum