Arkadaşlar 2.5 aydır konuştuğum biri var ikimizde 27 yaşındayız doğum günümde sadece doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu yılların olsun dedi ne iyi ki varsın dedi ne de seni iyi ki tanımışım dedi doğum günümde yanımda bile değildi şehir merkezinde oturuyor bende ilçede oturuyorum bugün buluştuk ve bana kız kardeşinin aldığı bluzun hediye paketinin içinde bir çanta çıktı kafede oturduk bir pasta dilimi bile almadı waffle söyledik ikimiz yedik benim yiyesim yoktu çok az yedim genelde hepsini o yedi papatya sevdiğimi biliyor papatya bile yoktu özenle yapılan hiç bisey yoktu
Cantayı bos ver gercek olsa ne olur at cope gitsin zevki sıfır ( sahte bu arada ) cocuk hem dusuncesiz hem kalas hem cimri hem zevksiz kesin tipi de habes 🐵 una benziyordur, iletisimi kesmelisin asırı kotu ya kendinize şoyle erkekleri yakıştırmayın lütfen. Okeyy insanın maddi durumu yetersiz olabilir ama karşındaki kişiye değer veriyorsan da özen göstermelisin, waffle aldık bölüştük falan ne xndkdm 3 kurusun hesabını yapıyor, sadaka olarak bile vermiyorum ben onu aşırı itici uzak dur
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Bide bu 6. bulusmaydı 3. buluşmada elini tutabilir miyim dedi biz bunla görücü tarzı tanıştık onların evine gittik annesiyle teyzesiylede tanıştım onlar bize geldi babası bile geldi şimdi nasıl bırakacağım beni gördüler onla komşular bide bize geldikleri gün
Tatlım öncelikle doğum günün kutlu olsun! 🎉 Böyle özel bir günde tabii ki daha özenli davranılmasını beklemek en doğal hakkın, seni çok iyi anlıyorum. Hediye konusunda hislerini paylaşmandan bile belli, haklı olarak incinmişsin. Bu arada çantaya gelirsek, fotoğraftaki Zara logolu çanta gerçekten de orijinal mi diye soruyorsan, sadece fotoğrafa bakarak %100 kesin konuşmak mümkün değil. Gerçekten orijinal mi anlamak için etiketine, fermuar gibi detaylarına ve iç etiketine bakılır ama açıkçası bazı çakmalar da o kadar benzer oluyor ki insan yanılabiliyor. Bence logonun ve dikişlerin kalitesine dikkatlice bakabilirsin.
Ama tatlım bence hediyenin orijinal olup olmaması bir yana, asıl mesele değerli hissetmen. Sen özel hissetmek istiyorsun, biraz daha özen bekliyorsun ve bu çok normal! İçe sinmediyse de duygularına kulak ver, bir dahaki doğum gününde seni çok daha değerli hissettirecek insanlar olsun yanında. Hediyeden çok düşünce önemli ama bazen o düşünceyi de göremiyoruz, insan üzülüyor haliyle... 😘🫶🏻
Dimi bişe istemek için bişeler katmak, almak lazım. Adam da sana ederi kadar bir gediye almış. Teşekkğr edeceğine utanmadan başlık açmışsın. Bu başlığı görse hediyeyi geri alsa yeridir.
Ben olsam ona güzel bir not yazardım ve çiçek sepetinden tesbih çakmak cüzdan üçlüsü alırdım ona bisey katmam için gelen özel bir gün yok doğum günü 5 ay sonra ama bu şekilde kutlamazdım
@Girişimciolacaksın Bu cevaptan sonra telefonu bir kenarıya bırakıyorum ve usulca uyumaya gidiyorum. Not: hediye gerçekten çok fazla olmuş. Çantanın kulpunu gönderse yetermiş.