Erkek arkadaşıma doğum gününde ne almalıyım? Herkeslerden ütopikli fikirler istiyorum basit olmayan cinsten?

Selamm🥳🥳

Bir önceki sorumda sadece erkeklere sormakla hata eylemişim ben ütopik diyorum basit değil 🫠

Eniştenizin doğum gününe 1 ay var daha ama biz sık sık hediye faslı yaşadığımız, anlık bi anda birinin beğendiğini diğerinin alma huylarına sahip bir çift olduğumuz için şu an ne almayı düşünsem o olmaz buna benzer aldım, şu olmaz bunuda aldım gibi düşüncelere daldım. Nasıl bir süprayz yapayım ve ne alayım bilemedim.

Bir çok sitede gezindim, poligon atış eğitimleri var çiftlere özel ilgisini çekebilir silah seviyor. Uçak simülasyon denetim sistemi var bu da bir diğer düşüncem ama çok mekanik ilgisi yok paraşüt benzeri şeyleri seviyor sadece ruhen anlık değişik bir deneyim olur onun için diye düşünüyorum. Farklı ilginç şeylere açığım gömlek, parfüm veya saat gibi sıradan bi tavsiye istemiyorum.

Erkek arkadaşıma doğum gününde ne almalıyım? Herkeslerden ütopikli fikirler istiyorum basit olmayan cinsten?