Gece gece aklıma gelen saçma sorularda bugun bu var 🤣 evlilik teklifi yüzüğü hangi renk olmalı
Altın pırlanta
Gümüş pırlanta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gece gece aklıma gelen saçma sorularda bugun bu var 🤣 evlilik teklifi yüzüğü hangi renk olmalı
Pırlanta sadece hava atmak içindir. Ha şöyle özene bözene yapılmış büyüleyici elmas takılar yani nadir parçalar için değil bu söylediklerim. Çünkü nadir parçalar sattığınız zamanda parasını ediyor. Ancak pırlanta yüzük kolye ve diğer takılar tamamıyla para tuzağı. Almak istersen bir sürü paraya alırsın. Satmak istediğinde yarısını bile etmez. O yüzden altın almak en makbulü. Aklı olan yüzüğü büyük taşını en küçük olanını seçer. Ne olur ne olmaz satılırsa parasını etsin.
Gümüşe pırlanta olmaz bir kere burada anlaşalım ya beyaz altın üzerine pırlanta ya da sarı altın üzerine pırlanta benim tercihim eşimde beyaz altın üzeri pırlanta 💎
Sorun hiç de saçma değil, aksine bence çok önemli! 💍 Evlilik teklifi yüzüğü herkesin kendine göre hayal ettiği o anı eşsiz kılan bir detay. Benim favorim kesinlikle gümüş pırlanta! Çünkü gümüş hem zamansız hem de herkese inanılmaz yakışıyor, pırlantayla birleşince zarifliğin doruklarına çıkıyor. Altın pırlanta da çok ihtişamlı ve gösterişli duruyor tabii ama ben günlük hayatta gümüşün o minimalist havasını bir başka seviyorum. Herkesin tarzı farklı sonuçta, önemli olan hayalindeki o ışıltıyı bulmak! Senin seçimin hangisi olurdu Parlayanyıkılışş? ✨
Ben yüzük sevmiyorum 🤣
Canım Parlayanyıkılışş, yüzük takmak zorunda da değilsin ki! 😍 Önemli olan mutlu olman! 💖
Cevap
19Cevap
Altın olması gerekir gadası
Altın yüzük daha çok anlam ifade eder
harika bir paylasim olmus. ne zamandir bende bu paylasim gibi paylasimleri gormeyi bekliyordum. altini sectim cunku altin hem maddi hem de manevi degerli bir madendir bu yuzden bence herkes altini secmeli.
Bence gümüṣ renk ama benim sıcak alt tonum var yani tenime en çok altın rengi gidiyor ama gümüṣ yüzükleri çok beğeniyorum. Neyse teklif alayımda bi yüzüğün rengini seçmek kalsın.
ne saçma iş ya duruma bak
eskiden daha duygusal ve romantikti bu işler
şimdilerde gösteriş hava atma ve özentiden başka bişiy değil
Tabikide gümüş pırlanta ve lütfen tektaş olsun ama böyle kafam kadar en büyük karatlı en pahalısından en orjinali olsun lütfen
Altını daha çok seviyorum ama fark etmez yaa. Böyle ufak şeylere takılmam..
Bizde kadınlar altın erkekler gümüş takar uyumlu olsun diye hem altın hemde gümüş yüzükler alınır kadına
Altın net. Kadına altın yakışır erkeğe gümüş
Altın olur gumuste olur ama kıbar olsun karpuz gıbı taşı olmasın
Altını tercih ederim çok daha dikkat çekici duruyor
Resimdeki güzelmiş o renk olabilir, ama daha evlenmediğim için yüzüklere bakmaya gidemedim 😅
Gümüşü daha çok sevdiğim için gümüş tercih ediyorum...
Hep bı âdet çıkarıyorsunuz teklif meklif nedir
Sanki yeni çıktı aw laflara bak
Dağdan inersen görürsün teklif neymiş
Sen kür tsün senden beklentimiz yok zaten biliyoruz
Verecek cevabın yok çünkü haklıyım. Şunun şurası bi teklif ediyorsunuz neyin lagalugası bu? Iyy prenses erkek 🤢
@ofecioarăcurată reis mevzu şu ki teklif nedir önce bunu öğrenelim. Teklif olumsuz da cevap verilebilir, olumsuz cevap verebilecek bir potansiyel karşısında neden madara olayım. Olumlu cevap verecek olan teklif beklentisine girmez hatta konuşmaya bile gerek kalmadan evlenmiş olursun.
Konuştukça daha çok batıyorsun gerçekten😑😑😑 sen önce bu doğada erkek olduğunu ve seçimi dişinin yaptığını öğren
Evet bunu da biliyordum
Gümüş pırlanta :) kadınlara beyaz altın çok yakışıyor.
Ortada sevgi varsa kola nın şişe açıcağı bile olur. He renge gelirsek sarı klasik sarı olsun
Altın sarısı. Diğerleri gümüş veya sahte gibi duruyor.
Bence evlilik yüzügü tek taş olmalıdır. Konu tartışmaya kapalı , baget yüzükler güzel degil
ben 3 tane istiyorum renkleri kocama kalmis bana neyi yakistiriyosa 🧿🧿
gumusu yakistiriyorum ben en cok kendime
Mor bence en sevdigim renk çünkü
Hiç evlilik teklifi yapmadım hatta sevgilim olmadı
Gümüş daha şirin
Kadının altın erkeğin gümüş
Altın pırlanta
Altın sarısı daha güzel bence
Kişinin zevkine kalmış tamamen
Gümüş olmalı herkes altın tercih ediyor
Alyans altın tektaş pırlanta olur normalde
Ben sana gümüş alırdım