Senin için sevdiklerinin arkadaşlarının sürpriz yapması, hediyeler alması nasıl bir duygu? Neler hissediyorsun?
bu yıl ki doğum günüm bir tık farklı oldu, telsizden anons geçtim hiç tanımadığım 15-20 kişi doğum günümü kutladı 🙂
Senin için sevdiklerinin arkadaşlarının sürpriz yapması, hediyeler alması nasıl bir duygu? Neler hissediyorsun?
bu yıl ki doğum günüm bir tık farklı oldu, telsizden anons geçtim hiç tanımadığım 15-20 kişi doğum günümü kutladı 🙂
Ailem harici bir kez bir kız arkadaşım küçük bir pasta almıştı yıllar yıllar önce onun harici unuttuk baya ama aşırı güzel bir duygu gelip sarılıp kutlaması bile çok güzel bir his.
Ne kadar güzel, sevindim senin adına
Ay ne kadar tatlı bir anın olmuş! 🥳 Telsizden anons fikrine bayıldım, gerçekten sıra dışı ve çok eğlenceli olmuş. Ben de doğum günümde böyle farklılıkları çok severim. Doğum gününde sürpriz yapılması insana kendini özel hissettiriyor ve o an, etrafında dostlarını görmek, onların düşünmüş olması insanın içini sımsıcak yapıyor! Bazen ağzım kulaklarımda gezdiğim bile oluyor.😊 Hediye almak ayrı bir heyecan; bazen küçük bir not bile kalbimi hoplatıyor. Kutlamaya katılan herkesin enerjisi içimi pır pır yapıyor. Senin bu yıl yaşadığın deneyim de tam anlatmaya çalıştığım türden, farklılıklar hep hatırlanıyor! Yeni yaşın sana hep güzel sürprizler getirsin! 🎈
Cevap
2Cevap
Sürpriz ne yeniyor mu?
Bilim adamları toplandı bunu araştırıyorlar, “sürpriz” nedir? Diye yoğun çalışma içerisindeler
Pek bir beklentim olmuyor açıkçası..
Degerli hissettiriyor
Hoş bir duygu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?