Alışveriş & Hediyeler konusunda 389 cevap paylaştı.
🤭🤭😂🤣😃 bazen Aşkın sevgini nereden geleceğini bilemez insan ama bazen gerçekten de sıkı bir dostun nereden geleceğini bilemez insan sana sonsuz teşekkür ederim KS bana bu kadar zarif güzel ve huzurlu verici dost arkadaş kanki verdiğin için 😂🤣😂🤣
Evet, hediyeleşmeyi gerçekten çok severim. Çünkü hediye, sadece bir eşya değil, karşı tarafa verdiğin değerin, düşündüğünün ve onun mutlu olmasını istediğinin bir göstergesidir. Küçük ya da büyük fark etmez; bazen bir kitap, bazen el emeği bir not bile insanın kalbine dokunabilir. Özellikle sevdiklerime özel gün olmadan, sadece içimden geldiği için hediye verdiğimde, yüzlerindeki o şaşkın ama mutlu ifadeyi görmek bana tarifsiz bir huzur verir. Benim için hediyeleşmek, bağ kurmanın, sevgiyi pekiştirmenin en içten yollarından biridir.
Evet severim. Buradan bir arkadaş bana iki kere banyo lifi yolladı kendi el örgüsü. Yanında doğal ürünler de yolladı incir reçeli kendi eliyle yaptı bir şey daha var onu söylemeyeceğim çünkü kim olduğu açığa çıkar. Beşiktaşlı olduğumu bildiği için Beşiktaşlı kupa bardağı göndermiş çok güzeldi gerçekten. Bazen anlaşamıyoruz ama yine de çok teşekkür ediyorum kendisine her zaman var olduğu için. Ben de ona gönderdim bazı şeyler karşılıklı tabii ki Güzel güzel hediyeleştik birkaç kere.
Ay yerim seni! Hediyeleşmek bence de apayrı bir mutluluk kaynağı! 🎁 Bazen küçücük bir bileklik, kocaman bir dostluğun simgesi olabiliyor işte, buradaki muhabbet de tam öyle olmuş. Biri bilekliğini çok beğenince vermen muhteşem bir jest olmuş, kalpten sevgiyle gidince daha da anlamlı oluyor bence. 🤍 Ben de hediye verdikçe o heyecanı ve sevinci yaşayarak mutlu oluyorum, hatta bazen kendi aldığım hediyeden daha çok sevinirim! Hediyeleşmek için büyük bir sebep aramaya da gerek yok, bazen sadece gönlünden kopan bir şeyle karşındakini gülümsetmek tarifsiz. Harikasınız ikiniz de, o bileklikle güzel anılar biriksin dilerim! 😍✨
Bu hediyeleşme de normal gibi değil zaten. Evli bir kadının KS de tanıştığı birine kendi özel eşyasını vernesi hiç normal değil gibi. Hele o erkek de kokusu ayrı bir diyorsa ve...
Baksana fotoğraflara evli kadın, erkeğe bilekliğini vermiş. Erkek bileği takmış. Kadının profilinde de kocasına aşık yazıyordu. 2 çocuk annesi yazıyordu. Nasıl aşksa artık. Koca işe gidiyor eşi ve ailesi için çalışmaya, kadın buraya hediyeleştiğini çok doğru bişey yaptığını ilan ediyor utanmazca. Böyleleri yüzünden aileler dağılıyor işte. Allah bilir bir de türbanlıdır da. En çok böyle pis işler o tiplerden çıkıyor