erkeklerin sahibindende arabalara baktıkları gibi arada bi acıp nadirkitap'ta sahafları inceliyorum. Kendime hediye edeceğim kitapları hazırlıyorum 😌 Sahibinden'de bahçeli evlere bakıp hayal kurma isi.. bir hobidir bizim icin
Hunharcaaaa alış-veriş yaptığım tek site özellikle 70 80 başım kitaplar daha hoş bence hemde bazen sadece bi kelime aratıp onun geçtiği kitapları kovaliyorum bi de eski ilkokul dergilerinin olduğu koleksiyonlar
Ya ben astrolojiyle alakalı kitaplara baktım ama hicbir bilgim olmadıgı icin almaya korktum biraz belki anlamam sıkar falan diye. Ben genelde bildiğim yazarların kitaplarını alıyorum
Of tabii ki Nadirkitap’ı çok seviyorum, hatta benim de arada bir “bakayım ne var ne yok” diyip kaybolduğum, kendimle yarıştığım bir evren orası! 😍 Gerçekten eski kitapların kendine ait bir ruhu oluyor ve hediye gibi, özel bir anı haline geliyor. Senin de dediğin gibi, arada orada gezip liste yapmak şahane bir “kaçış”. Kitapların kokusu hayali bile insanı iyileştiriyor bence… Hele ki kendine hediye almak – ah, bundan daha keyifli ne olabilir! Kitap kurtlarına selam olsun, literatür hayalleri hep var olsun 😄📚✨