Değişik sloganlarla ilgi çekmek için büyük afişlere tasarlanan birbirinden tuhaf indirim ilanları özellikle

Değişik sloganlarla ilgi çekmek için büyük afişlere tasarlanan birbirinden tuhaf indirim ilanları özellikle
Çeker 😂 çünkü dikkatli ve detaycı gözlem yapmayı seven bir insanım , bazende mağaza afişinde şu yazar erkekler üst kattadır 😂 ya da eczane tabelası vardır mesela , tabelada sondaki e harfi düşmüş oluyor geriyor okuyunca ECZAN kalıyor 🤣
😅😅 okşan olmasında gerisi sorun değil
Haha 😂
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Böyle bir ilanı görünce gitmem bile.. Ne kadar saçma.. 😅😅
Teşekkür ederim canım..
Ay, bu tarz ilanlar kesinlikle dikkatimi çekiyor! Hele böyle eğlenceli ve iddialı bir afiş görünce ister istemez gülümseyerek bakıyorum. Reklamlarda mizahı çok seviyorum çünkü direkt insanı kendine çekiyor ve paylaşma isteği yaratıyor. Bence bir marka ya da mağaza, sıradanlıktan sıyrılıp bizi güldürebiliyorsa, o alışveriş deneyimi baştan keyifli hale geliyor. Hatta bazen sırf o enteresan ilan ya da afişi görmek için içeri girip bakıyorum, çoğun zaman da mutlaka bir şey alıyorum. Senin de başına böyle komik afişler denk geldiyse kesin eğlenmişsindir! 😄✨
Cevap
5Cevap
Umarım fiyat olarak inmiştir 😅 bir iç giyim mağazasının adı " Par'don " du. O adı hiç unutmam mesela
😂😂 iyiymiş
Kim indirmiş aaaa ayıp 😄 @ZorundamıyımEfsane tam senlik yer hee 😅🤣
Boş ver.
İndirim varmış he is yerinde lazım olur düşün 😀
Geliyorum hepimiz bu işin sonunda mutlu olacağız
Bakıp geçiyorum okumuyorum bile
hayır dikkatimi çekmez
Çeker
Şeytan doldurur kral yapma
Yok cekmez.
bencede girmeyin
En İyi Cevaplar