İlk kez kasiyerlik yapıyorum. Para tamamlamayı nasıl yapacağım bana anlatır mısınız?

Hayatımda ilk kez kasiyerlik yapıyorum 3-4 gündür kasadayım. Kasiyerliğe alındım. Kasayı kullanmayı öğrendim. Fakat bana müşterilerden alabildiğin kadar bozuk para topla diyorlar. Müşteriler de çok iyiler bana sürekli kasada hesaplamayı yaptıktan sonra aaa benim de şu kadar bozuğum vardı al çocuğum bozukları diyorlar. Bir avuç bozuk veriyorlar. Ben onları bana ödedikleri paranın içinden düşüp de para üstü veremiyorum kafamdan. 1 kişiye olsa 15-20 dk olsa yine olur ama öğleden sonra çok yoğun oluyor ve ben o kadar pratik değilim. Kasamda açık çıkıyor. Dün 30 lira çıktı mağaza müdürü bunu yansıtmam dedi. Olur öyle ilk günlerden dedi. Ama bugün o kalabalıkta tek başımaydım ve herkes bozuk verdi. Millet bekledi. Bekledikçe söylenmeler üfleyip tüflemeler paranın üstünü almadan gitmeler oldu. Çok zoruma gitti o kargaşada birine 100 lira eksik para üstü vermişim müşteri geldi sanırım parasını aldı gitti. Bana kasiyerlik yapan biri yazabilir mi?

İlk kez kasiyerlik yapıyorum. Para tamamlamayı nasıl yapacağım bana anlatır mısınız?