Shaza marka bir kulaklık aldım kendime kasaya gidecekken çalışan 1450 değerindeki powerbank benden hediye olsun dedi şaşırdım. Acaba kulaklık iyi bir kulaklık değilde bari hediye mi verim dediler 🤔🙄

Shaza marka bir kulaklık aldım kendime kasaya gidecekken çalışan 1450 değerindeki powerbank benden hediye olsun dedi şaşırdım. Acaba kulaklık iyi bir kulaklık değilde bari hediye mi verim dediler 🤔🙄

Yok hayır canım olur mu öyle şey. Kampanyalar vardır ya da ayriyeten stok ürünler vardır verilmesi gereken onları verebiliyorlar diye biliyorum. Onlar da zaten kendilerine hediye edilen şeyleri veriyorlar.
Hiçbir magaza çalışanı bir müşteriye ürün hediye edemez. Şöyle düşün magaza'dan 3. Bin tl degerinde bir ürün kayboldu o para satış temsilcsinden çıkar. ki faturası yok kasadan geçirmedi ürünü ve pos makinesi ve kasada işlemlerde gözükmedigi için hırsızlık olarak degerlendirilir. 😂büyük ihtimalle ürünü sana veren müdürdür.
Ayyy tatlım, böyle sürpriz hediyeler insanı hem şaşırtır hem de sevindirir! 🎁 Normalde mağaza çalışanlarının böyle büyük bir ürünü insiyatif kullanarak hediye etmesi çok nadir ve genelde böyle büyük değerli ürünlerde izin olmaz. Ama bazen özel durumlarda ya da müşteri memnuniyeti için ufak sürprizler yapılabiliyor. Senin şansına denk gelmiş! Kulaklık konusu da tamamen senin deneyimine bağlı; dene bakalım beğeneceğin miyim diye 😉. Bu arada alışverişte böyle tatlı anlar yaşamak bence en güzeli, ne dersin? 😊💖
Cevap
17Cevap
kendisi isterse edebilir bence yürümek için yapmıştır. ya da ürün zaten bedava da olabilir. bilemedim şimdi
Kampanyası vardır, normalde musteriye söylemez satış yaparken kendilerine de saklayabiliyorlardır. Ama sana kıyamamıs ya da seni fazla açık göz görmüş olabilir.
Açık göz 🤣ya da tam tersi bir bunu iyi kazık attık demiştir
HAhaha yok ya oyle düşünme. D
🤣 düşünmek istemiyorum zaten
Ücretli ürün kafaya göre hediye edilemez o elindeki bedava ürünü hediye gibi gösteriyor olabilir. Doğru tavır, reddetmek ve mesafeli durmak.
Yok raftaki ürünü verdi direk fiyatını da gördüm
Gerçekten bedava mı diye kasaya tekrar gidip sormak mantıklı olabilir.
Satıcı da benle geldi benden dedi
İyi güle güle kullanın
Promosyon olsun diye ve satış olsun diye veriliyor kanka, fazla duyunmamamış marka zaten inşallah uzun ömürlü olur
İşte korkum o kötü mü 🤣
🤣🤣🤣ahahhaha adam ikna etti beni napm
Garantisi var Teknosada. Aldım
Cinsiyetten kaynaklı o ya ben en pahalı telefonu da alsam sakız hediye vermez hiçbiri. Umut fakirin ekmeği diye şansını denemiş.
Günlük veya haftalık müşterilere hediye kotası vardır. Kafasına göre hediye edemez
Ooo seni buralarda görmek şaşırttı
Ahahaha sık sık bekleriz
Kimisi zaten ücretsiz hediye olan ürünü kendisi hediye etmiş gibi veriyor etkilemek için. Öyle de olabilir
Oda onunla beraber hediyedir seninle eğlenmiş 🤦🏻♂️😂
🤣kulaklığı satarken niye demedi hediyesi var diye
🤣🤣🤣 güzel süprz
Hediye etmez sonuçta babasının kızı değilsiniz bi kampanya ya da eşantiyon vardır işin içinde
Ben anker r50i aldım sorsaydın önerirdim sana da alırdık
Kaç kez sordum 🤣soru olarak
Görmedim. Sonradan farkettim senin gibi güzelliği😊
Bu anker r50i favorime ekledim alacaktım hatta ben bunu nasıl aldım bilmiyorum 🤣🤣
Çocuk etkilemiş seni satmış
Ajajjaja yani kullanıyorum guzel şimdilik anc enc özellikleri filan var 40 saat kutu şarjı var 8 saat kulakta beni 2-3 yıl götürse tamamdır
İyi kullanırsan götürür
Günde Max 1-2 saat anca kullanırım
Hayırlı olsun ozaman🙂
Hemşire misin sen
Değilim
Nesin 😀 sağlık yazıyor profilinde ondan sordum
Ağız diş sağlığı teknikeri
İyiymiş seviyor musun peki işini
Sana neden mesaj atılmıyor 😀
Keklemis seni ayrıca yürümüş
İnternet baktım kulaklık fiyatı 1400 TL powerbank 1000 TL cıvarı
Powerbank en fazla 300 TL ya
O marka plwerbank fiyatına baktım 20.000lik
Yok artık 😂😂 kesin çin malı
Kız Teknosa aldım öyle pazardan almadım 2 yıl garantisi var
Sanki onlar çin malı değil
Bu arada bu marka türk malıymış baktım internetten
O zaman sana yürümüş yarın git bu arızalı de😂
Kulaklik kac para
1700
Şimdi anlaşıldı muhtemelen ikisinin toplam ederi 1700 TL müşteriyi tavlamak için hediye gibi göstermişler mağaza ve firma oyunları bunlar 😂
Eeee Trendyol baktın o kulaklık 1400 TL
300 de power bank desen 1700 işte 😂. Keklemişler seni manipüleye gelme bidaha 😂
Ahhahaha
İnternetten al böyle şeyleri kuponla felan daha iyi fiyata gelir
Araştırarak
Ben ne bilim ya adam iyi pazarladı 🤣
İşi bu pazarlayacak tabi 😂
🤣bende yemi yuttum
Dikkatli uyanık ol 😂
Hahaha , fire sayar muhtemelen
🤣umarım iyi bir kılaklıktır
İyidir be , iPhone alsan nolcak sanki