Merhaba, görseldeki Michael Kors Pour Homme set indirimle birlikte 4700 liraya geliyor. Kokusu çok hoşuma gitti ama kalıcılığı nasıl hiç bilmiyorum. Set harici parfümün tekli fiyatı da aynı bu arada. Sephoradan alacağım uygun görürseniz.
O fiyata kesinlikle michael kors yerine çok daha iyi bi parfüm alabilirsin. michael kors kötü değil tabi ama çok daha iyileri var.. ayrıca kalıcı değil
Yslde kullandım o da çok güzel ama şu an versace crystal noir kullanıyorum gerçekten çok güzel size de öneririm. ama ysl de harika alımlı bir parfüm gerçekten soran çok oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O fiyata kesinlikle michael kors yerine çok daha iyi bi parfüm alabilirsin. michael kors kötü değil tabi ama çok daha iyileri var.. ayrıca kalıcı değil
Yves Saint Laurent Y edp ve Kenzo Homme Intense arasında kaldım. İkisini de alabilirim. Dior ve chanel harici önerin var mı?
Yslde kullandım o da çok güzel ama şu an versace crystal noir kullanıyorum gerçekten çok güzel size de öneririm. ama ysl de harika alımlı bir parfüm gerçekten soran çok oluyor
Alınır, ağır bi kokusu yok diye biliyorum.
Evet ağır değil fakat tester kağıdını şimdi tekrar kokladığımda çok fazla fresh geliyor. Baska öneriniz var mı
Versace Eros ve edp olanının kokusunu çok beğeniyorum erkeklerde. Emporio Armani edp, sauvage dior senin fiyatına yakın diye biliyorum hep bunların.
edt*
Dior sauvage kullanıyordum ama sıkıldım.. YSL Y nasıl?
Alınır sephorah en iyi mağazalardan biri
Baska parfüm öneriniz var mı?
Privacy olabilir
Benim hosuma gitmiyor
Öneriniz var mı?
Sauvage dior
bundan bi tık ucuz istiyorsan Boss
Şu an onu kullanıyorum ama 120 ml kalmasına rağmen sıkıldım.. daha fresh istiyorum fiyatı önemli değil.
Dior kullanıyorum *
Yves saint laurent
Y edp olan mı? Şu an o var listemde. Büyük ihtimal onu alacağım gibi
Evtt
Teşekkür ederim
Kokusu kalıcı değilmiş diye duydum.
Öneriniz var mı
Dior homme kalıcı ve kalitelidir.
Zaradan iyi parfümleri var daha uygun hem
Evet diğer markalara göre daha ucuz ama performansını bilmiyorum
Pahalı değer mi bilemedim
Diğer markalara göre biraz ucuz aslında
Parfümün ne özelliği var peki
Onu bilemiyorum
Hayır bencee çok daha güzel parfümler var
Önerebileceğiniz var mı?
Onun yerine caudalı alın daha iyi daha uygun
Teşekkür ederim
Denemedim
pahalı ya vallaha
Baska öneriniz var mı? Yves Saint Laurent Y edp nasil mesela?