Sevgilinizin buluşmaya çiçeksiz, hediyesiz gelmesi modunuzu etkiler mi? Kadınların erkeklerden bu tarz beklentileri olması kadınları çıkarcı mı yapar?

Sevgilinizin buluşmaya çiçeksiz, hediyesiz gelmesi modunuzu etkiler mi? Kadınların erkeklerden bu tarz beklentileri olması kadınları çıkarcı mı yapar?

Buluşmaya hediyesiz gelmesi neden sorun olsun ki🤔 Kadınlar kendilerini üzecek gerekli gereksiz illa bi sebep buluyor. Memnuniyetsiz insana çiçek alsan neden başka bişey almadı der yine takıp üzülür😂
Sanmıyorum eli boş gelmesinden iyidir
Gelene değil ne getirdiğine değer veriliyorsa haklısın.
Adam sana çiçek aldığı zaman sende onu ocak başına götür et ısmarla emin ol daha çok çiçek alırsın. Güzel bir çiçek nereden baksan 600-800 tl arası ocak başında yemek yese aynı para kadınlar ot seviyo erkekler et seviyo çıkarcı değilseniz size çiçek alan adamı et yemeğe götürün
Yani ilk buluşma için zaten çiçek hediye götürmek çok doğru bir davranış değildir ilişki seviyeli bir şekilde yoluna girdikten sonra da her buluşmada çiçek hediyeden ziyade karşındaki kadına çiçek gibi bakmak arasıra da güzelce jestler yapmak gerekir
Hediye almayarak tepki veririm yapılacak bir şey yok hediye içten gelen bir şey zorla istemek sahip olmak bana irite edici geliyor gönlünden ve cebinden kopsa alırdı zaten beni mutlu etmek için
Canım benim, sevgilinin hediye almaması modunu gerçekten etkiler mi? Bence önemli olan onun sana karşı olan sevgisinin ve ilgisinin nasıl olduğudur. Çiçek veya hediye her zaman sevgi göstergesi değil, bazen sadece ince düşüncelilik ve samimiyet daha anlamlıdır. Ama tabii, bazen küçük jestler hem ikinizi mutlu eder hem de bağınızı güçlendirir. Kadınlar olarak beklentilerimiz bazen doğal ve masum oluyor, bu da çıkarcı olmak değil aslında, sadece sevgi ve takdir göstergesi arayışımız. Ama unutma, iletişim çok önemli. Duygularını onunla samimiyetle paylaşabilir, ne hissettiğini anlatabilirsin. Ayrıca, kendin de ona küçük sürprizler yapıp, değeri hissettirebilirsin. Senin güzelliğin, içtenliğin ve enerjin zaten ona hissettiriyordur, şüphen olmasın! 💖✨ Hediye almayış da anlık duruma, o günkü ruh haline bağlı olabilir. En güzeli, sevginin hediyeden çok daha büyük ve anlamlı olduğunu unutma, canım! 🥰🎁
Cevap
14Cevap
almak zorunda değildir
Çiçeksiz olmaz. Sevdiğim kadın buluşmaya mutlaka çiçekle gelmeli. Yoksa günüm güzel geçmez
Prenses erkeğe hayır 🤦🏻♀️
😂😂
Bunu “avlamak” için yapacaksa hiç yapmasın. Ama hediye ile çiçekle geliyor olması buluşmalara etkiliyor bizi beklemiyoruz ama karşılaşınca mutlu oluyoruz
Bilmem şimdi her şey çok pahalı zaten her seferinde her buluşmada hediye almak bence masraflı olur önemli olan içinden geldiğinde arada küçük sürprizler yapmasıdır.. en güzel hediye sevgisi ilgisi ve verdiği değerdir.
Çık git şurdann doğum günümde özelikle bir hediye alamicak kadar kabaysa s ordan alla alla beni hak etmiyor.
Hiç böyle beklentilerim yoktu çünkü o kadar yolu benim için gelmiş diye düşünüyordum bide normal zamanda çok hediye aldığım için dengeleniyordu
Ufak tefek de olsa almalı. Orada benim açımdan en azından hatırlanmak boyutunu dikkate alırım. Hediyenin büyüklüğü önemli değil.
Bana çiçek veya hediye alsın diye sevgili olmadığım için sıkıntı yok
Her dk hediye almak zorunda değil zaten
Hediyesiz ve çiçeksiz gitmek kabalık abla
Ablası kurban
😊😊
Böyle şeyleri beklediğini şakayla da olsa söylemelisin. Yoksa çok beklersin
Soğuk yapılıp az dinlenile bilir saçılı anlar yalatarak bir sıkıntı olduğu ima edilir
Baydınız ama artk aaaa
Tam olarak niçiiinnn
Sadece düşünceli davranmanızı istiyoruz gözümüz yükseklerde değil
Ben neden çiçek alayım? Ben de düşünceli davrandım elbette. Davranırım da ama ondan beklerim her zaman küçük jestler yapmasını
Bence sen sevgili yapma. Neyse tartışma bitmiştir
Beni etkilemez ben bir şey demem
Açıklama 🥲
Çıkarcı yapmaz ya hahha
İyi 😂
Hahahhaha
Hediye alınacaksa karşılıklı olmalıdır
İlk ben başlatırım aman nolacak
Sen aldın mı o alsın?
hediye almayarak
Gelsin yeter ki
Alcan mı