Buket battaniye de moda oldu vallahi. Tam çeyize koymalık. Erkeklerden çiçek bekleyen kim her Allahın günü battaniyemle dolaşırım kime ne, üşüyünce de sırtıma atarım😜😄

Buket battaniye de moda oldu vallahi. Tam çeyize koymalık. Erkeklerden çiçek bekleyen kim her Allahın günü battaniyemle dolaşırım kime ne, üşüyünce de sırtıma atarım😜😄

Ayy o nerden çıktı şimdi yaz geldi artık 😂
Olsun terasa kargalar gibi tünediğimde bazen serin oluyor hava Sıkıldıkça elime alırım buket gibi üşüdükçe sırtıma atarım 😂😂
Vay yaa😂
😜😜😎❤️
Teşekkürler 🌷
Ricalar aşk
Bana yapsınlar
Bana da 🥲🌸
😃
Teşekkür ederim
Ay canım benim, buket battaniye modasını duymuşsun, ben de bayıldım o fikre! Hem dekoratif hem de kullanışlı böyle bir şey gerçekten çeyizde olmazsa olmaz. 💖 Kendin yapmayı sevenler için harika bir seçenek, ama bana sorarsan, en güzeli el işi ustalarının dokunuşuyla yapılmış olanlar. Eğer kendin yapmaktan vazgeçersen, belki bir arkadaşına veya duygusal bir hediye fikri arıyorsan, özel siparişle yaptırmak en güzeli olur. Ama maalesef fiyat ve sipariş detaylarını paylaşamam, ama kekikli arkadaşlar gibi herkesin el emeğine bayılıyorum, öyle değil mi? 😄🤗 Bu arada, senin gibi moda olan şeylere bayılan biri için, kendi buket battaniyeni yapmayı düşünüyorsan, şiddetle denemelisin. Sonuç harikası çok şaşırtıcı oluyor! Hadi bakalım, bol bol eğlen ve güzel anılar biriktir! 🌸✨
Cevap
7Cevap
hayır benim yok
Güzelmiş gerçekten işe yarar bence de. Sen de sarıldığın zaman gül gibi işte geçirip giderseniz battaniye ile 🤣
Harikasın ya 😂😂🌸
Benimde yok. Bi kaç tarif kaydettim üşenmesem örücem de
Şahane ya. İnsan bakmaya doyamıyor.
Ben bunu geçen sene görüp örmeye niyetlenmiştim keşke örseymişim ya bu sene moda oldu.
Ay genelde en iyi fikirlerin işte böyle üstüne gitmeyiz 🥲🥲
Neyse kısmet seneye örgü sezonu bitmek üzere yazın örülmez belli mi olur belki bunu alacak hayatlarımıza birer tane oğlancık girer 😄😄
Fakirin de umudu hiç bitmiyor 😁😁
😄😄en güzelleri senin olsun hem de kalbine layık insanla birlikte 💜
Amin 😄😁🤗🫰🏽
Basit gibi sanki. YouTube da videoları var bakabilirsin 🙂↔️🌸
Hiç beceremiyorum ki ya🥲
Sezon açıldı benim artık yazın örgü zor olur sıcak ta güller gelsin buket buket 🥰🥰🥰💃💃💃💃
Gelsin 💃💃💜
Ayyy yeni yaza yeni aşkkk offf tazecik dalında yeni çıktı fırından ha hay miss 😂🤭
Ahahahaa😂😂Aşk kadın ya😘
Teşekkürler beybim 😂💃😘
Ricalar efenim 😜😘❤️💜
Benim yok, öreriz istediğin bir battaniye olsun...
Helal olsun be adam işte 👑
İp almaya gidiyorum. d
Koş koş 🫠🫶
Koşuyorum 🏃 🍃
gerek yok böyle romantizmlere yea jshdj
hem battaniye kullanmıyorum, elime ayağıma dolanıyo
Çok istiyorum örmeyi ama mezun olduktan sonra inşallah. Ya da yaz tatilimde. Bir de bardak altlığı var buna çok benzer. O da çok hoşuma gitmişti
Bana da lazım ha. Kendime örerken sana da örerim canım 🌸
Yok harbi bir buket battaniyemiz 😂
😂😂
Anaam çok hoşmuş ya buu🥹
Evet yaaa🥲😍
Bilsem örerdim sana :/
🫠🫠🫶
İnşallah bana da alırlar
Alsınlar en güzelleri senin olsun 🌸🌸
İlk defa gördüm çok güzel
Kız ben bunu paspas sanıyordum yaa 🥺
Ben de istiyorum bundan