34 yaşında, bir markette kasiyer, benden 4 yaş kucuk. Hala evli, bir iki yazdi cizdi, sonra olay hoslanti vs işine geldi, aradi konustu, ilk seviye koydum ama aklima girdi, bosanacagini söylüyor, siddet gordugunu 5 yildir kucuk cocuguyla uyudugunu, mutlu olmadığını, ekonomik gücü olsa hemen ayrılacağını anlatti, pek inanmadım. Adamdan da korkuyor, fotolari acti gosterdi en son 29 aralıkta dayak yemis, baktim yuzu gozu mor, adam fena dövmüş. Üzüldüm haline, cocuklar da annelerine düşkün. Adam alkolik. Kadin bana yazıyor ama hoslanti da var bende kadina karsi, boyle sevimli citi piti, demezsin 3 cocuk doğurmuş. Ben ise bekarim, 1.87 boyunda eli yuzu duzgun bir insanim. Evlenmiş ayrilmisa bile soguk bakarken kadina kapildim biraz, kafamin ici allak bullak, cinsel munasebetimix olmadi, gizli kaçak sohbet ettik yuzyuxe ve telde.
Guvenemiyorum da pek. Sanssizmis, kaderi kotuymus de diyorum, cocuklsri da cok efendi ve zeki. Basarililar.
Amaci ne kadinin, ciddi mi yoksa basks bir sey mi, hic böyle bir sey basima gelmedi. Bilmiyorum ne onun niyetini ne de ne yapmam gerektiğini?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer