Evimiz var ama birkaç değişiklik ve mobilya gerekiyor. Yavaş yavaş düğüne kadar yerleştirmek istiyoruz.
Gri renge ne uyumlu olur? Duvar rengini daha sıcak ve açık tonlar istiyorum, gri dışında

Örnek olarak bıraktım bunu.. oturma odamız olacak
Evimiz var ama birkaç değişiklik ve mobilya gerekiyor. Yavaş yavaş düğüne kadar yerleştirmek istiyoruz.
Gri renge ne uyumlu olur? Duvar rengini daha sıcak ve açık tonlar istiyorum, gri dışında

Örnek olarak bıraktım bunu.. oturma odamız olacak
Bunlar çok güzel heyecanlar mutluluğunuz daim olsun… Yerdeki laminantlar soğuk tonda olduğu için duvarları sıcak tonlarda boyamak iyi fikir. Duvar renk kartelaları için boya markalarının internet sitelerinden bakıp aplikasyon indirip odadaki duruşunu bile görebilirsin. Mobilya halı ve perdelerde de kontrast tonlar kullanabilirsin. Aydınlatma içinde tavan yerine lambader ve abajur kullanabilirsin. Dekorasyon fikirleri için ikeayı gezin bol bol..
Hayırlı olsun. Bellona Mobil Uygulamasında Evinde Gör ile beğendiğiniz mobilyayı evinizde nasıl görünür diye bakabiliyorsunuz. Bununla alakalı farklı programlarda var ama benim aklıma şu an bu geldi.
Cevap
9Cevap
netten takip edebilirsiniz
Fazla paylaşma böyle şeyleri. Kızların nazarında gelirsin 🤣
Allah korusun
Pinterestt ✨ renk olarak her markanın renk ismi vs farklı oluyo o yüzden bi öneri de bulunamıyorum
Pinterest üzerinden bakın. Orada fazlasıyla içerik ve öneri mevcut.
Pinterestten ya da instagramda ev duzen sayfalarına bakabilirsin
Eşyaları cok iyi seçin ev sizin olduğu için bastan halledin herseyi birdaha ugrasmayin sonrasinda
Abartmadan yığmadan yağıştırmadan güzel seyler al göz yorucu herşeyden uzak dur
Yapay zekâdan destek alabilirsin. Sana linkleriyle vs ürünleri gösteriyor. Ama bana kalırsa klimanın solundaki köşeye bi L koltuk iyi gider.
yerler kahve tonda mı , gri mi?
Gri aöa kahvelik de içeriyor gibi
Griyi boş ver sıcak tonlar kullan
Pinterest'e bakabilirsin bence güzel fikirler var
Griye beyaz siyah ve ceviz rengincokmhosndurur
Sade olsun selim beey
Bence destek alman iyi olur.
Sinan beyi arayın
Mavi lacivert tonları benim hayalim boyada
Bence 3d dekor yaptir eger uygunsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?