1 yılHaksızsın. İlk defa buluşmaya gittiğim birine çiçek de hediye de almazdım. Çünkü karşımdaki insan nasıl birisi bilmiyorum. Belki (sende olduğu gibi) aşırı toksik ve şımarık birisidir. Neden böyle birine hediye alarak gideyim ki? Param olmadığından değil, yoluna güller dökecek durumum var çok şükür ama adamakıllı tanımadığım birine böyle jestler yapmam.
Yapan varsa da delidir. Öyle erkekten olmaz.134 Yorumla- 1 yıl
Hem düşünsene, bana böyle yaklaşan birisi eminim başkalarına da böyle davranmıştır diyip kıskanmaz mıydın
- 1 yıl
Param var ama sorulabilecek milyon tane şey varken parayı sorduğun için senle evlenmem
En İyi Cevaplar
Bencede iyi yapmışsın..
O erkek , senin gibi daha merhaba der demez karşısındaki erkekten hediyeler şeklinde beklentisi olan biriyle zaten mutlu olamazdı, HAYATI KAYARDI.Sen en iyisi sana ilk buluşmada elinde çiçeklede değil , çeyrek altınla gelen erkeği
tercih et belki ozaman gözün doyar. 2. buluşmadada araba istersin sonra saray sonrada 5. 6. buluşmayı UZAY'da yaparsınız , dünya yetmez..iyi yapmışsın direkt engel at (tabii o sana engel atmadıysa)
Eskiden çiçek sadece "ÖZEL" insana alınırdı , şimdi çiçek almayı bile merhaba demeye çevirdiler ve mod ahaline geitrdiler, erkekler aşk için sevgi için sanki sürekli TAVİZ VERMEK ZORUNDALARMIŞ gibi biri ortam hazırlanıyor ve AKLI OLMAYAN ERKEKLERE bu oltaya geliyorlar enayii gibi.. Kimse merhaba dediği birine sürekli hediyeler almak zorunda falan DEĞİL ! Ayrıca ilk defa gördüğü kadın belkide 1-2 saat sonra gidecek başak erkekle buluşacak ki AÇ GÖZLÜ MADDİ BEKLENTİSİ OLAN KADINLARIN %90'ı böyle zaten. Bu durumda erkek KAZ ve ENAYİ durmuna düşmüş oluyor.. Erkeklerin ENAYİ olarak görülmeye başladığı zamanlardayız ve erkeğe saygısı olmayan , tek beklentisi maddi olan kadınlardan erkekler UZAK durmalılar.
Karşısındaki erkeği gerçekten seven bir kadın , erkeğin hediyelerine parasına cüzdanına vs değil kendisine bakar. ! Erkek olduğu için hoşlanıyorsa seviyorsa bakar o nedenle ilgilenir sever değerverir ve karşılığını alır.. ama günümüzde kadınlarda fitnecilikk maddiyat bağımlılığı narsistlik eg0 kibir kendini prenses sanma tavan yapmış durumda. Bu durumda erkeklerin yanlış seçimle ryapmaması için kadınları iyi gözlemlemeri ve gereksiz zarar arıza olanlardan UZAK durmaları onları anında HAYATLARINDAN SİLMELERİ gerekiyor, en azından kendi sağlıkları ve gelecekte mutlu olabilmek , ciddi düşünebilmek için.
197 Yorumla- 1 yıl
Parası olmayan parası için değilde kendisi için birisini sevmiştim ama gitti esclara baktı
- 1 yıl
Erkekler kendisini sevene değer vermez. Parasını yiyeni sever
- 1 yıl
@Kalplivceld Sana bunu hangi IQ'sü düşük beyyinnssz söyledi bilemiyorum? ama peKi onu dinlemeye devam et , yaşadıkça öğrenirsin !.. Ben paramı yiyenden NEFRET EDERİM ! ve yedirMEM ve benim gibi bütün erkek arkadaşlarımda %100 aynı şeyi düşünüyorlar. Erkek kendi içinden gelipte ısmarlamadan kimse erkeğin parasını yiyemez! NET bitmiştir.
- 1 yıl
Ohooo uyanda balığa gidelim abicim. Erkeklerin %90ı böyle yapıyor fedakar paraya bakmayan kadınları terk ederler nerede parasını yiyen hediye isteyen kadın var ona dolanırlar. Sen yaşadıkça öğrenirsin diyemeyeceğim çünkü yaşamıştırsın ama ben hiç nezaket sahibi kadınlara bakan erkek görmedim benden iyi mi bileceksin öyle erkek olsa zaten erkeklerde sorun kalmazdı
- 1 yıl
Arkadaşlar buarada trendler değişti moda değişti , son dönemde artık kötülükler erkeklerden çok kadınlardan geldiği için erkeklerin tuzağa tufaya düşmemeleri için eğitici öğretici bilgiler veren uzman psikolog dr kırmızı hap' a teşekkür etmek gerekiyor, taktik ve strateji + psikolojisi bozuk , akıllhastası kadınların erkeklere düşmanlığı konularını ders niteliğinde biz erkeklere anlatıp bilgilendirmiştir kendisi , buarada hakkını yemeden kendisini ve konu başlığını belirtmek gerekiyor.. Selamlar
- 1 yıl
Bırak kırmızı hapı mapı hepsi sahte tek gerçek var erkekler değer vermeyeni para yiyeni seviyor boşuna boş taktikler yapmayın hap map diye
- 1 yıl
Erkeklere kadınlardan değil kadınlara erkeklerden kötülük geliyor bu arada dövülüp olduruluyor musunuz ne mağdur edebiyatı yaptın masum değil kirlisiniz en büyük zararı kötülüğü erkekler ve o psikolojisi bozuk hapçılar veriyor
1 yılİlk buluşmada ne getireydi mesela? Biz erkeklerin işi cidden çok zor eli dolu gitsek bu ne acele yangından mal kaçırır gibi bizim gözümüzü boyamaya çalışıyorsunuz eli boş gitsek eli boş geldi soğudum oluyorsunuz ya cidden sizi bazen anlamak mümkün değildir ha kendinize gelir misiniz artık ?
82 Yorumla- 1 yıl
Ilk bulusma ıcın belkı cıcek getırılır. Ya da sarılır hıc olmazsa ama bu engellenecek bı durum degıl hanı ufak jestler derler ya.
- 1 yıl
İlk buluşmada sarılmak mı? İyi misin sen? Şimdi bir kadın arkadaşımız bu minvalde bir soru açıp sorsun bakalım burada ve desin ki ilk buluşmada flörtüm sarıldı bana ne düşünüyorsunuz diye sorsun bakalım buradaki kadınların %99.99’u bu adamın amacı kötü, seninle cinsellik düşünüyor, seni sevmiyor yalnız seninle seks amaçlı görüşüyor demezlerse ben de hiçbir şey bilmiyorum. Elbette ki jestler yapılmalı ama bu genellikle ilk buluşmadan sonraki buluşmalarda olmalı ki dikkat edersen yorumumu 8 kişi beğenmiş bunların 7 tanesi hatun 😄 o yüzden belki sen flörtün sana ilk buluşmada çiçek alıp sana sarılsın isterken bu durum bir başka kadın için çok hızlı bir gelişme sayılıyor o kadar aceleye gerek yok bence ikinci buluşma jest yapmak için ideal diye düşünüyorum şahsen ☺️
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk buluşma da kimse sana hediye almak zorunda değil evet bir çiçek getirse o incelik olur ama sana almak zorunda değil şahsen ben asla öyle bir şey istemem hatta ilk buluşmada bir kahve yeter eğer beğenmiş ve devam edersem sonra ki buluşmalarda da sürekli onun ödemesini istemem minnet etmem ileride bir sorun olursa sürekli benden yedi beni kullandı düşüncesine girmesini istemem ve böyle bir şeyi dile getirirse de zoruma gider o yüzden bu gayette normaldir. Beğenmez ya da düşünceleri bana ters gelirse de direk söylerim ve uzatmam o da hayatına baksın ben de bu onun için de geçerli belki o beni beğenmez dürüst olmak en iyisi kimse kimsenin vaktini almasın yazık günah..
34 Yorumla- 1 yıl
Senin gibi düşünen insanlar olsa keşke senin gibi insanlara ince düşünceli kimse yok maalesef teşekkür ederiz bizi anladığınız için
Cevap sahibi1 yıl@captain0102 Rica ederim olması gereken bu aslında ama ne yazık ki bu düşünce şu an takdir edilesi geliyor.
- 1 yıl
Evet bizden beklentileri çok yüksek ama sorsalar bize bizim okadar kendimizden beklentimiz yok
Yinede biz elimiz boş gitmeyelim çünkü gelecekte laf ederler kavagalarda yuzumuze vururlar
Cevap sahibi1 yıl@captain0102 Bunu içten gelmeyerek yapmanın bir önemi ve değeri yok ilk görüşmede yersiz ama sonra ki görüşmeler de incelik olur devam edilen bir ilişkiye dönüştüyse tabi
Yapay Zeka Cevapladı
Yaaa of, ne diyeyim şimdi sana! İlk buluşmaya gelen biri küçük de olsa bir jestle gelmeli bence de 😕. Ama hemen engel atmak... Biraz hızlı karar vermiş gibisin sanki. Belki heyecandan aklına gelmedi ya da maddi durumu sıkışık olabilir. Olayın detayına inmeli ve anladıktan sonra karar vermeliydin 💔. Bence insanlara bir şans daha vermek bazen güzel şeylere yol açabilir! Peki, o an sinirlendiğin için mi engel attın, yoksa daha önceden de sinyal vardı mı?
31 Yorumla- 1 yıl
Gerçek zekalar siz de okuyun bunu :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Sorunu cevabı; doğru bir tepki koymuşsun, adama iyilik yapmışsın.
Açıklamaya gelirsek. Kendini kaf dağında görme. İçindeki boşluğu ve sevgisizliği böyle örtmeye çalışma. Tavsiyem, bir erkekten beklentin sana karşı davranışlarındaki güzellik olsun. Seni yanında taşıyabilecek, saygıyla yaklaşan, keyifli zaman geçireceğin, sende güven duygusunu oluşturan bir adam tercih etmediğin sürece, böyle saçma şeylere takılırsın. Kadın ile kız çocuğu arasındaki fark...
Aklıma Bahar Candan'ın "benim babamın fabrikası yok, arkadaşlarımın babasının var" sözü geldi. Kafamda sana karşı öyle bir imaj oturdu şu an. ( :
21 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılKendince haklısın. Sonuçta bir erkek senin kıymetini bilecek gösterecek, yani güzelsin hoşsun, kendince yaptığın şeyler vardır okumussundur vs. yani haklı insanların haksız olduğuna dair bir kanitimiz olmuyor genelde. Ama onun da eli boş gelmekle haklı olduğunu düşünebilirsin. Daha önce yaşadığı senin bilmediğin şeyler olmuştur, ne bileyim kıymet vermemişlerdir, o da kendince bir şeyler yapmıştır okumuştur vs, kendi olduğu için kıymetlidir yani senin gibi. Ek bir şeye ihtiyaç yoktur bu kıymetin anlaşılabilmesi için. O da haklı sen de haklısın. Ortada haksız biri olmadığı için aslında ikiniz de haklı değilsiniz 😅 noldu yandı mı beyinler 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye ingiliz prensesi misin? Belki tipini beğenmeyecek
143 Yorumla- 1 yıl
Yargı mode on hahajdp
Cevap sahibi1 yıl@Cameronnbt0 sorsan kız çocuğa ne aldı hiç bir şey
- 1 yıl
Kız kendisini veriyor ya erkek şükür etmeli.
Çocuk ilk buluşmada senin ne olduğunu anlayıp kurtulduğuna şükretmiştir kesin.
Senin gibi tipler yüzünden erkekler kadınlardan soğuyor, kendi hemcinslerinin değerini düşürüyorsun.
Seni tanımıyor etmiyor, ne alması gerekiyordu ayıptır sorması?Başka bir şey sorayım sen bir şey aldın mı ona giderken, sen de elin boş mu gittin?
40 YorumlaTrolüne çomak sokayım senin. Etkileşim kasıcam diye hemcinslerine hakaretler ettiriyorsun.
pislik ya
130 Yorumla
1 yılBana biraz bu tarz şeyler şımarıklık gibi geliyor. Ne alması gerekiyordu ki? Neyden hoşlandığını bilmiyor sonuçta belki de bir şey almış olsa "ilk buluşmada bana "... " Almış beğenmedim zevksiz olduğu için eve gelince engelledim mi yazacaktın? Yani bence çok büyük ön yargı ve haksızlık olmuş üzüldüm kendisine.
30 Yorumla
1 yılAllah Türk erkeklerine sabır versin. Sen kafayı yemişsin konu gerçekse. Ciddi psikolojik sorunların var. Ona bir iyilik yapmışsın senden kurtulmuş gerçi pozitif düşünelim. Bir psikoloğa gitmelisin. Bunun altında yatan psikolojik nedenler araştırılmalı.
20 Yorumla
1 yılNe için eli dolu gelecekti anlamadım , yani bu tanışma biraz entresan geldi bu beklenti yani biraz zamana mı bıraksanız bişeyleri şahsen ben o gün ilk kez buluşsam ve doğum günü olsa hediye almam ama bir ufak pasta alıp kutlardım nezaketen herkesin fıtratı farklı
10 Yorumla
1 yılHaksızsın tabiki. İlk buluşmaya eli boş geldiği için hemen soğuman ve engel atman ne kadar çocukça... Karşındaki insanı anlamadan hele ki böyle bir şey için hemen tepki vermek tamamen acelecilik. Hediye mi bekliyorsun, ne bekliyorsun? Yani ciddi anlamda tanımadan biri hakkında bu kadar hızlı bir yargıya varmak çok yanlış. Belki senin beklentilerin fazlaydı ama bu kadar aceleyle karar verip insanları harcamak da gereksiz.🤦🏼♀️🤦🏼♀️
10 YorumlaDeğilsin. İlk buluşma insanların birbirini daha iyi ve yakından tanıması içindir. Bu yüzden ilk buluşmaya eli dolu gelinmez. Eğer birbirinizin görüşlerini, hareketlerini beğenmezseniz yollarınız ayrılacak ve alınan hediyeye boşa para verilmiş olacak. Hediye alma işi ilişkiye başladıktan sonra özel günlerde ya da çiftlerin içinden gelmesiyle olur.
10 Yorumla
1 yılIlk buluşma adı üstünde ne alabilir ki bu kadar da eşya sewdalısı olmayın. Gerçekten sewe birine sevdiğinin gelmesi kadar güzel ne olabilir. Çiçeği neden bu kadar seviyor kadınlar anlamış değilim. Eli boş gelse bile umursamam ben güler yüzle çiksin karşıma yeter
10 Yorumladaha birbirinizi tam tanimiyorken daha ilk bulusmadan cicek almasi zaten bende suphe uyandirir cunku gozume girmeye calisiyor gibi geliyor manupulatif bir davranis bi iki cicekle gozumuzu kor etmeye calisiyor, kotu bir davranisini gorsek hemen icimizden ama cicek almisdi diyecegiz
10 Yorumla
1 yılilk buluşma her zaman için soru işaretidir.
karşılıklı bir beğeni, etkileşim olacak mı?o yüzden bence erkeğin “eli boş” gelmesi değil de “kalbi boş” olarak gelmesi çok daha önemlidir.
belki o kalbindeki boşluğu doldurabilir.sonrasında çiçek, hediye gibi şeyler zaten alınır içten gelerek. İlk buluşma iki taraf için de kumardır.
00 Yorumla
1 yılYani ilk buluşmamı lise ikide sahil tarafı bir yerde oturdugumuzda yapmıstık ve cocuk sabah 9 dan oglen 12 ye kadar konustuk fakat ne yedık ne ıctık hanı bellıydı ama sırf bı seyler almamak ıcın kalktık sarıldık gıttık ama ıkıncı bulusma muthıstı. Denıze yakın pahalı bır restoran oradan da magazaya gectık kıyafetler elbıseler falan aldık. Ama bi hafta grcmeden engelledım 16 yasımdakı ergenlıgıme versem de lıse son olarak hala onun pısmanlıgını yasıyorum bence bı devam et ona gore topralanır
00 Yorumla
1 yılYani canım Yanlış anlama ama ilk buluşmaya da bir şey mi alıp gelsin Daha dur seni tanıyor belki senden hoşlanmayacak Belki sen ondan hoşlanmayacaksın neden elinde bir şeyle gelsin ki Şahsen ben eli dolu gelse rahatsız olurum erkenden bu samimiyet ne diye
00 Yorumla
1 yıltamam birsey getirmek almak zorunda degil ama yani nezaketen olsa bile cicek getirebilirdi cukulata getirebilirdi hadi onlarida gectim ufacik zarif bir kolye bile alabilirdi bende ona evde yaptigim yemekleri getirebilirdim beraber yerdik diye dusunuyorum benim gorusum dusuncem boyle
01 Yorumla- 1 yıl
ben ufacik hediyelerle mutlu olan birisiyim insan bir hediyeyi bu kadar cok gormemeli
Belkide adam gibi adamdı illa eli dolu gelmesi mi lazım.
Elinde çiçekle gelen ama içi yavşk olan biride olabilirdi
Ne bu gösterişe olan merağınız
İşte çoğunuz böyle saçma tavırlarla adamın içine bakmak yerine gösterişine, süsüne püsüne, hediyelerine vs kanıp sonra kullanılıp m. al gibi ortada kalıyorsunuz. Sonrada tüm erkekler şerefsz yhaaa diye ağlıyorsunuz00 YorumlaGelsin ne olcak bi tanışaydın ilk gğnden çiçek böcek abartı bana göre
52 Yorumla
Soran1 yılÖnemli olan düşünmesi aşkım
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi yapmışsın. Kurtulmuş senden ilk günden. Arkadaş misafirliğe oturmaya gelmiyor yanına. Seni tanımaya ilk bulusmaya geliyor. Ne sanıyorsun kendini misafir evimi? Bir insana ilk buluşmada ne götürebilirsin tanımıyorsun? Sen ne giturdun çok merak ettim yazsana şuraya. Ne mesela parfum mu? Çiçek mi? Ne acayip. Belki alaerjisi var çiçeğe. Parfume.
10 Yorumla
1 yılBeklentin maddi bir şey değilse haklısın ilk buysmaya çiçek çok mantıklı olurdu ama anlaşılan gün de güzel eğlenceli geçmemiş yoksaa sadece çiçek olayı için engellenmezdi
30 Yorumla
1 yılprofiterol çok severdi ilk buluşmada 1. ayın sonunda yaptım götürdüm ellerimle yedirdim bayıldı. ikinci buluşmada da browni yaptim yedirdim bayıldı. karşılığında hiçbi si görmedim. daldan elma koparip getirse iyiydi. ayrıldık 3. buluşma olmadan.
( son anda öğrendiğim alkol kumar sigara bagimliliklari yüzündendi)
10 YorumlaBu soru şaka mı? Neden alsın? Belki begenmiceniz. Garanti olmayan ilişkiye ben maddi yatırım yapmam. Ha karşılıklı deli divane oluruz o zaman başka. Ama ilk buluşmada istersen nikah kiysin seni başka türlüsü paklamaz.
10 Yorumla
1 yılValla masraflari karşilarim hič para muhabbeti yapmam öderim erkeğiz sonuçta
Ama elime bir şey alıp gidemem utanirim
Ayrica elimde bir seyle gitmem zaten
Yamulmaya gerek yok
İstemeyen defolsun gitsin12 Yorumla- 1 yıl
Soru trol zaten
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yıliyi yapmışsın. kimse şımarık bir insanla birlikte olmamalı. hediye özel zamanlarda özel insanlara alınır. ilk buluşmada hediye beklentisi bence şımarıklık. engellemen iyi olmuş.
20 Yorumla
1 yılAnlamadım market alışverişi mi yapacaktı. Kişi buluşmaya gelmiş işte. oturup bir yerde çay kahve içip sohbet edeceksiniz. Derdiniz ne anlamadım :) yaşinız belli ki bayağı gençsiniz
20 Yorumla
1 yılbenimki de eli boş geldi ama bu kadar dert etmedim.
30 Yorumlaİyi yapmışsın. Adamı bir hatadan kurtarmışsın.
30 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence haksızsın. belki ilerleyen zamanlarda alırdı tabiki ilk buluşmada ne bilim hediye olur.. çiçek falan olur alması iyi olurdu ama çokta önemli degil
10 Yorumla
1 yılNe anlamsız bir çıkış! İlk buluşma da kim kimi tanıyor da bir şeyler alsın, yani 2. nci 3. ncü buluşma olsa eyvallah.
20 Yorumla
s 1 yılHaklısın tabii ki sana yalı almalıydı. Troll sorularınızdan bıktım ya zalak erkekler de inanmış destan yazıyor ahxndkdmdkx
20 Yorumla
1 yılAptal mısın napsın tanımadı ilk birine hediye mi altın mı yüzük mü alsın
Zaten siz aç gözlü gözü gönlü doymayan kadınlar
Yüzünden erkekler adamlar bizim değerimizi
Bilmez olsu😬😬😒🙄😏00 Yorumlailk buluşmada bende bir şey almazdım. Dur daha ya bu bir ilk buluşma. Tanımıyorum neticede dimi ama? Çiçek vs hediye özel günlerde, özel anlarda alınır.
00 Yorumla
1 yılİncelik isteyen bir durum herkeste bu incelik yok sürekli alsın diye beklemiyoruz zaten ilk buluşmada bana göre de olmalı. bu konuda da engel atmak sanki fazla kaçmış😅
06 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var en toksiksiz insan benimdir burada ama artık düşünceli birini istiyorum başta neyse devamıda odur. 1 buçuk senelik ilişkim oldu bana çiçek alınmadı 1 defa bile ben hep onu düşündüm kendime ne alırsam ona da aldım o ise bencilleşti kadın haklı. Burada konu bir şey alıp almaması da değil düşünmesidir anlayana
- 1 yıl
Ben de seni takipten çıktım gitti coraline güya bana yazacaktın kapatmışsın mesaj kutunu selamı bile kestin oysaki bana yaz diye yalvardığımı da hatırlamıyorum bile 🤔
- 1 yıl
Çıkaramadım?
- 1 yıl
2 yıl olacak zaten boşversene
- 1 yıl
Seninle hiç konuşmadık kardeşim neyse iyi günler
- 1 yıl
Konuşmadık sayabilirsin önemi yok
Hayır haklı değilsin ne olmuş yani eli boş gelmişse belki müsait değil olamaz mı insanı indan olduğu için sevip sayın maddi şeylere daha ne kadar değer vereceksiniz maneviyi unuttunuz
02 Yorumla- 1 yıl
Değer veren bir çiçek de olsa buluşmaya gelirdi
1 yılDeğilsin daha yeni tanıdığı birine bir şey almak zorunda mı
30 YorumlaSen ilk buluşmadan veriyonmu yok çocuk niye eli dolu gelsin alla alla vermeyince bişi yok eli boş gelince eli boş
11 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun böyle tiplere böyle cevap vericeksin 👏🏻👏🏻
Çocuğa iyilik yapmışsın aferin.
ilk buluşmada bir beklenti içerisinde olmakta ayrı bir vasatlık. Çok ucuz!10 Yorumla
1 yılİlk buluşmaya bişey mi getirmesi gerekiyor anlamadım ben? Genelde eli boş gidiliyor zaten ilk buluşmada hesabı kim ödüyorsa önemli olan o.
00 YorumlaNe getircekti ilk bulusmada niye herseyi maddiata dokuyorsunuz ben anlamiyorum k8can deyik nisanlin deyil ilk bulusma ayeuca
00 Yorumla
1 yılNe alaka bende olsam boş giderdim ne bekliyosun ki belki aldığı seyide küçümseyecektin bence haklı karşı taraf
00 Yorumla1.80 den kısaydı kesin dimi. Eğer 1.80 üzeri olsaydı o değil sen ona elin dolu giderdin ilk buluşmada muhtemelen.
00 Yorumla
1 yılBenim en uzun süren ilişkimde ilk hesabı ortaklaşa ödemiştik :D bu tür şeylere takılmamak lazım. (Yaptığın ayıptı da boşluğuma geldi)
00 YorumlaDolu gelenler nadir sanırım…
Benim de tek bir beyaz gül hayalim var ama engel atacak kadar takılır mıyım sanmam…00 Yorumla
1 yılYani ne bekliyordun lokum falan mı onu anlamadım. Yoksa yüzük falan mı hayal ettin?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılElinde tapuyla falanmi gelecekti. İyi yapmışsınız engellemekle. Çocuğu kendinizden kurtarmissiniz.
10 Yorumla
1 yılİlk buluşmada son model maserati almayan erkekte ne bileyim
10 Yorumla
u 1 yılİlk buluşma normal. Diğer günler alır belki bence peşin hükümlü davranmayın. 🎀
10 Yorumla
1 yılYok ya gelinlikle gelmesi gerekirdi engel yetmez siz en iyisi hayattan silin!😒😒
10 YorumlaDeğilsin ilk buluşma sonuçta bir eşy alamsı çok samimi durmazdı açıkcası
10 Yorumla
1 yılİlk buluşma tanışma amacıyla gerçekleşir, hediye şart değil.
10 Yorumlaayıp etmiş yüzük çikolota ile gelmesi lazımdı tövbe tövbeee
10 Yorumla
1 yılAdamın verilmiş sadakası varmış ne alacak ilk günden
10 Yorumlailk kez görüştüğü birine hediye alma zorunluluğu yok ki
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılAyıp ya bi ferrari anahtarı hediye etmeyeceksen niye geliyorsun kardeşim 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılaşko aslında ilk buluşmada kadınların önüne bir villa bir de son model ferrari anahtarı koyulması lazım ama hata etmiş
30 YorumlaBende sevmem. Ama ilk buluşmaya eli dolu geleni görmedim
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılHaksızsın. İlk buluşmada hediye beklenmez. Beklenmemeli.
00 Yorumla İlk buluşmada eli boş gelebilir bence bu sorun değil
00 Yorumla
1 yılGelebilir ne var bunda ya ben mi yanlışım bilmiyorum🙄
00 Yorumla
1 yılİlk buluşma tanışmak için sonuçta ve hediye alınacaksa karşılıklı alınmalı..
00 Yorumla- Devamını Gör (190)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat