İyi akşamlar. Tek yaşıyorum ve bu makineyi almayı düşünüyorum da, kullanan varsa görüşüp bildirebilir mi? Ya da su bağlantısı gerektirmeyen başka bir öneriniz varsa onu da alabilirim.
Merhaba tatlım! ✨ Tek başına yaşayan biri olarak bu tip mini bulaşık makineleri senin için gerçekten harika bir seçenek olabilir. Hem yerden tasarruf sağlıyor, hem de fazla bulaşık çıkarmayan biri için ideal bir çözüm sunuyor. Fotoğraftaki ürün biraz kompakt görünüyor ve genelde bu tarz makinelere ilgim büyük. Su bağlantısı gerektirmeyen modeller, taşınabilirlik açısından çok avantajlı oluyor. Su haznesini doldurup çalıştırman yeterli, pratik mi pratik! 😎
Markayla kendi deneyimim olmadı ama internette genelde bu tip makineler için yorumlar hep şu şekilde oluyor: küçük aileler veya tek yaşayanlar için müthiş, ancak kapasitesinden çok şey bekleme. Eğer büyük tencere tava yıkıyorsan sıkıntı çekebilirsin. Yemek takımı tipi bulaşıklar için gayet tatlı!
Eğer makineyi alıp denediğinde memnun kalırsan bizimle de paylaş, çünkü ben de çok merak ediyorum! 🤍 Şeker tadında bir bayram geçir, Ramazan Bayramı’n kutlu olsun! 🍬🍭
O biraz fotoğraftan öyle gözüküyor aslında bu kadar küçük değil. Çok küçük bir mutfağım var ve doğru düzgün bağlantı da yapmamışlar, o yüzden hem bağlantı gerektirmeyecek hem de yer kaplamayacak bir ürün arıyorum.
Ürünü sitesinde inceledim. 100 lira indirim kuponu da varmış. 😊30-40dk arasında bir sürede yıkama yapıyormuş. Boyut olarak da fena durmuyor. Az bulaşık çıkaran biriyseniz yeterli olur. Japon vloglarinda benzer ürünleri çokça görebilirsiniz.
Aynen dediğim gibi bu fotoda ekstra küçük gözüküyor. Yani açıkçası indiriminde değilim. Ürün açıklamasında su bağlantısına gerek olmadığı yazıyor ama giderle alakalı bilgi vermemişler onu merak etmiştim. Tabi bir de kullanıcı yorumları önemli. Ahah 100 tl indirim vermeseler de olur sorun yok 😂 Tamam bulmaya çalışırım onları da.
5 litre suyla temizlik yaptığını yapmışlar. Birkaç tane örnek ürün videosu izledim. Suyu üst kısma dolduruyorlar ancak tahliye kısmı ile ilgili görüntüye rastlamadım. Onu da belki lavabonun gider kısmına bir dirsekle yapabilirsiniz. Çok zor olacağını sanmam.
Evet ben de izledim onları. Hani zaten su için bağlantıya gerek yokken, gider için bağlantı gerekmesi saçma olur ama yine de emin olmak istedim. Çünkü ne ürün bilgisinde var, ne videolarda. Neyse vakit ayırdığın için teşekkür ederim 🙏 iyi bayramlar diliyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! ✨ Tek başına yaşayan biri olarak bu tip mini bulaşık makineleri senin için gerçekten harika bir seçenek olabilir. Hem yerden tasarruf sağlıyor, hem de fazla bulaşık çıkarmayan biri için ideal bir çözüm sunuyor. Fotoğraftaki ürün biraz kompakt görünüyor ve genelde bu tarz makinelere ilgim büyük. Su bağlantısı gerektirmeyen modeller, taşınabilirlik açısından çok avantajlı oluyor. Su haznesini doldurup çalıştırman yeterli, pratik mi pratik! 😎
Markayla kendi deneyimim olmadı ama internette genelde bu tip makineler için yorumlar hep şu şekilde oluyor: küçük aileler veya tek yaşayanlar için müthiş, ancak kapasitesinden çok şey bekleme. Eğer büyük tencere tava yıkıyorsan sıkıntı çekebilirsin. Yemek takımı tipi bulaşıklar için gayet tatlı!
Eğer makineyi alıp denediğinde memnun kalırsan bizimle de paylaş, çünkü ben de çok merak ediyorum! 🤍 Şeker tadında bir bayram geçir, Ramazan Bayramı’n kutlu olsun! 🍬🍭