Hangi erkekle sevgili olsam kendisine hediye almamı istiyor. Valla bu nedir arkadaş ya. Sayıyla mı gönderiyorlar bunları 😂 yani bu bi taktik mi? Amaçları para yemek mi anlamadım. Güya onun için emek vermemi istiyormuş. bi zahmet erkek bana hediye alsın ya çok şey mi istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hediye mi istiyor? Yahu arkadaşım lütfen canım saçma tiplerle gezip diğer insanlara laf atmayın. Ben geçen aylarda daha sevgilim bile olmayan yeni tanıştığım ve hoşlandığım kişiye doğum günü hediyesi almıştım. Üstelik doğum günü sevgililer gününe denk geliyordu ve en sevdiği kaybettiği kolyeyi ona tekrar aldım. Ama en sonunda yine reddi yedik. Artık bundan sonra bir kızı kendimizden fazla önemsersek namerdiz
21 Yorumla
Soran1 yılAy nasıl erkekler var. valla benim haberim yok sizden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBenden neden kimse istemiyor? Kusura bakma da sen yanlış insanları seçiyorsun. Doğru erkekler kadınsılaşmaya prensesleşmeye başladı ama anladığım kadarıyla her sevgili olduğun kişi böyle demek sende de bir yerde sorun var. Erkek yapar böyle şeyleri kadın yapmaz erkek kadına hesap ödetmez hediye bilerek aldırmaz nasıl değişti bu dünya anlamadım babalarımız neydi şimdikinin erkekleri ne oldu ! Erkek değil kadın maddi manevi emek verilsin ister. Erkek naz çeker erkek trip atmaz çözer erkek uğraşır.
02 Yorumla
Soran1 yılSon ikisi böyle idi görüştüklerimin 🥹 cidden ya çok yüz veriyorum farkettim
Cevap sahibi1 yılİşte sorun demek bundan kaynaklı nasıl yüz vermek mesela? Birde çalışıyor musun maddi durumun nedir?
Etek alda hediye olarak giysin
31 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂 ayy en iyi cevap seçicem bunu
1 yılÖlene kadar bırak hediyeyi iltifat almadan yaşarım ben lan. Bazı erkekler harbi ılık g*tlü
31 Yorumla
Soran1 yılMaşallah sana. sek erkek işte böyle olmalı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklılar... Emek ve yatırım yapmayan bir kadın yanlızca basambak ya da uydu niyetiyle kullanıyordur bir erkeği... Hediyeler alması ben sana değer veriyorum demek. Bu hediye pahalı olmak zorunda değil ama bir kek ya da düşünceli süprizler bile olur ama mutlaka olmalı.
20 Yorumla
1 yılErkek arkadaşlarının Senden hediye istemesi kadar saçma bir şey yok. Hediye istenmez. Içten gelir ve istendiği zaman alınır :) durumun biraz iyiyse bu dediklerin olur yani isterler. Öyle insanlarla da işin olmasın, sil süpür hepsini :)
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılAy bu ne ya 😂. Tamam sevdiklerimize hediye almak çok hoş. Ama sen daha dün girmişsin be olm bir sabret 😂
16 Yorumla
Soran1 yılZaten doğum günü falan olsa alırız 😂 valla bunlar kendi istiyor link atıyor bana
- 1 yıl
Allah kahr etsin kız şut çek şuna djsj😂. Uğraşmayın şunlarla. Bunu bir kızın yapmasında doğru değil erkeğinde Allah akıl fikir versin 😅
Soran1 yılEmek vereyim istiyormuş ondan istemiş hediyeyi
- 1 yıl
De ki ben bahçivanmıyım be cano sjsj
Soran1 yılValla millet ne ilişkiler yaşıyor anlamıyorum bana hep pamukprenses denk geliyor
- 1 yıl
Üzülme bacımm, daha güzellerinii bulucan. Pls buna da sktri çek 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılBende de vardı böyle biri
İlgi görmek istiyorsa önce ilgi göstermeyi bilecek bazı insanlara iyilik yaramaz. Sen iyi oldukça daha fazlasını isterler.
18 Yorumla
Soran1 yılAynen parası olmadığından değil aslında. baya maaşı olan biri. Dediğin gibi ilgi vermeden ilgi görmek amacı bu kişilerin
Cevap sahibi1 yılBenmerkezci oluyorlar böyleleri
Derdi para yemek mi bilmiyorum ama bencil ve düşüncesiz birazcık da kibir
Cevap sahibi1 yılBen kız halimle bana hediye al demeye utanırım
Soran1 yılAynen. bencil ve kibirli. yani istediği şey büyük bişey değil ona ihtiyacı olduğundan değil ama karşısındakini kullanmayı seven biri belli yani. Çok istiyorsan önce kendin al. bir erkek bi kıza dememeli bence bana bunu al diye. doğum günü falan olur belki söyler ama onda da kişinin içinden gelmeli. valla bende söylemiyorum sanırım söylemediğimiz için kıymetimiz anlaşılmıyor
Cevap sahibi1 yılBen şunu anladım ya
Karşısındakini ne kadar kaale almayınca ne kadar çok beklentin olursa öyle değerli oluyorsun
Diğer türlü herşeyin azına razı olursak karşısındaki bunu değerlendiriyor ve artık ciddiye almıyor bunun değeri bu kadarmış çok çabalamaya gerek yok diye düşünüyor
Bende hep zaten bundan kaybettim
İnsanın yapısı işte değişebilir miyiz bilmiyorum
Mesela sen hesap konusunda napıyorsun?
ben buluşmaya gidesiye kadar elimi cebime atmıcam diyorum ama bu an gelince de içim rahat etmiyor duramıyorum
Sonra da karşı taraf alışıyor ve hiç bi çaba göstermiyor artık umursamıyor
Soran1 yıl😂utanıyorsun dimi. ben de öyle hemen bende ödeyeyim moduna giriyorum. fazla empati yapıyorum insanlarla. sanki herkese yetmem gerekiyormuş gibi halbuki bu sefer kendimize yetemiyoruz. fazla fedakarlık kendine ihanettir. artık bunu düşüneceğim ben. bi kadın olarak ta almayı öğrenmemiz gerek
Cevap sahibi1 yılÖyle haklısın ki
Yani bu an ne yapmalıyız ki kenara geçip beklemeli miyim 😂😂 insan utanıyor ya sen napıyosun mesela
Soran1 yılValla ben yapmıyorum artık. bi kaç ay öncesine kadar öyleydim. artık kenarda bekliyorum 😂 isterse para seviyor bu desin kadın değil miyim evet seviyorum diyeceksin arsız olacaksın bu konuda. valla bak aman bi kahve içtik bi yemek yedik diye basit gör. gerçekten ufak meseleler de biraz arsız olmak iyi yani. erkekler bunu seviyor
Bu prensesler yüzünden hediye alan erkekler karalanıyor, seçim yanlışlarınızı genellemeyin
11 Yorumla
Soran1 yılValla o kadar farklı tipler ki bi de bunu deneyim dedim yine tutturamadım 🤣🤣
Hediye isteyen erkek mi, iyyyyy bu kadar mı düştü bu işler? Biz sevgilimizi hediyeye boğarken başkaları kadınlardan hediye istiyor demek, vay be :(
10 YorumlaAbla olay hediye değil ki düsünmek bana sevgilim bir kere bike hediye al demedi ama elime ne zaman imkan geçse ilk ona öncelik veririm o da aynı şekilde gttiği her yerde düşünür bana öncelik verir sen seveceğin birini aradığına emin misin
12 Yorumla
Soran1 yılİşte içinden gelir alırsın. Daha başlarda link atıp bana bul der mi bir erkek? Ben kadın halimle demiyorum. İlişkiye emek vereyim diye istiyormuş saçma yani
Gizli Üye(18-24)1 yılNe güzel jste seni cinsel obje olarak değil de karşılıklı yaşamak istedikleri bir eş olarak istiyorlar ve ilgi bekliyorlar
16 Yorumla
Soran1 yılİyi de ilgiyi böyle mi bekliyor. çok absürt buldum açıkçası
Cevap sahibi1 yılYav erkek arkadaşına hediye almak kötü değil onun beklemesi de naz değil erkeklerde sonuçta insan ya bir şey alınınca onlarında hoşuna gidiyor absürt geliyorsa sorun sende değil mi
Soran1 yılDoğum günü falan olsa anlarım. Ama normal günde link atıp bana bunu al dedi. kendi önce alsın ayrıca alıp karşılık beklese yine anlarım
Cevap sahibi1 yılHa tamam o zaman alma ben normal bir ilişki sandım kullanmaya çalışıyor sanırım bu aralar kızı peşinden koşturmakta moda hava atar güya
Soran1 yılYani anlamadım. maaşo olan biri aylık belki80 90 kazanıyordur 😂ilgi vermeden ilgi almak peşinde şimdiki erkekler. ya da ben çok şımartıyorum karşındakini
Cevap sahibi1 yılİlgi vermeden ilgi verme bende böyle yapıyorum herkes hakettiği kadar
Bende hediyeyi sevmem
Hayatımdaki kız beni sevsin yeter21 Yorumlason erkekleri biz almışız sanırım yeni neslin erkek gibi erkek bulması zor olacak gibi görünüyor
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılŞaka yapıyorsun herhalde 😆 emek vermek hediye almakla olmuyor. Böyle şeylere kanmayın beyler 😂
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılŞimdiki aslında onların da hediye istemesi beklemesi normal onların da insan evladı olduğunu göz önünde bulundurursak ama bunu dile getirmeleri saçma.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni para kaynağı ve takılmalık olarak görenleri çektiğin için. Mıknatıs var mı bi bak üstüne 😄
18 Yorumla
Soran1 yılValla sana bişey deyim mi önceki baya ciddiydi. Geldi ailemle tanıştı. evelnemk için gözümün içine bakıyordu. Şu anki takılmalılar olabilir. Ama hepsi aynı cidden anlamdım bu işten
Cevap sahibi1 yılBence biraz daha ciddi olmalısın. Erkeğin sana ciddi yanaşmasından etkilenmek yerine vizyonuna ve hayat bakış açısı sana uyumlumu diye ona bakıp etkilenmek gerek. Tavsiye fikir ciddiye alıp almamak tabikide sana kalmış
Soran1 yılÇok yüz veriyorum galiba ben
Cevap sahibi1 yılNasıl oldu olaylar nasıl tanıştın?
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın bu arada?
Soran1 yılİlki görücü usulü. Ayrıldık ondan. bu da kendim tanştım. Hayır çok farklı insanlar bi de. gidip hep benzer çekiyorum hayatıma demek ki çok ilginç
Cevap sahibi1 yılOluruna bırak be 😅
Cevap sahibi1 yılHangi şehirde yaşıyorsun
Para yemek ya amaçları kizlarda erkekler de bu şekilde artik hareket ediyor
13 Yorumla
Soran1 yılNe deyim bu adama ben. kırmakta istemedim de
Soran1 yılHaklısın. Teşekkürler
Bunları bulmak için ekstra çaba mı sarf ediyorsunuz
10 Yorumla
1 yılErkek bayana hediye alır hayatını güzelleştirdiği için
10 YorumlaErkek alıyosa sende almalısın bi kuru teşekkür olmaz
10 Yorumla
1 yılKarsidan hediye bekliyosan eğer sen de alacaksın bu neyin pozitif ayrımcılığı
12 Yorumla
Soran1 yılİyi de o bana almadı ki hiç
- 1 yıl
Hediye gibi bi durum olacaksa tek taraflı bi beklenti olmamalı yani
Siz kadınlar hiç birşeyi hak etmitorsunuz... bunu bizzat görüyoruz çünkü size. insan gibi davranmak yaramıyor
00 Yorumla
1 yılDemek ki sen deniz de kum bende para diyorsun erkekler ne yapsın🤣
20 Yorumla
1 yılGeyik amaçlı sorulmuş soru gibi düşündüm.
12 Yorumla
Soran1 yılDurum o kadar vahim yani 😂😂gerçekliğine inanmamışsın
- 1 yıl
👍👍😄
1 yılBenimle ciddi isen alırım nerede öyle kız 😅
10 Yorumla
1 yılHediye oje alabilirsin. o iş erkeğe ait değil miydi
10 YorumlaHer yerde ama siz de görecek göz yok
14 Yorumla
Soran1 yılValla ben gözümü açıyorum bakıyorum yok 😂
Soran1 yılValla hep tuhaf insanlar denk geliyo ya , güzelin bahtı kara 🥺😁
Gizli Üye(30-35)1 yıl29 yaşındayım, elim daha bir erkeğin eline değmeden erkeklerin genleri bozuldu desene.🥲
01 Yorumla- 1 yıl
Yok be ben öyle değilim sevdiğime alırım
Aldık da ne oldu allah aşkına
20 Yorumla
1 yılGerçekten tuhaf bir durum
20 Yorumla
1 yılşimdikiler pamuk prenses
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılhediye mi enelde kadınlar isterdi
10 Yorumla
1 yılSenden mi istiyorlar? Ayıp ediyorlar.
10 YorumlaO nasıl bir erkek ki hediye ister...
10 Yorumla
1 yılSana alınmasını istiyorsan sen de alacaksın
10 Yorumla
1 yılİlginç bir beklentiymiş
10 Yorumla
1 yılBiz çok düşünceli olunca da siz cepte tutuyorsunuz?
00 YorumlaArtık herkesin burnu havada önceden bir cinsitetindi.
Böylesi daha iyi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin varlığın hediye kız
10 Yorumla
1 yılOnlardan kaç prenses erkek
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılEskiler yaşlandı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÜzüldüm sana😂
18 Yorumla
Soran1 yılBen de kendime üzülüyorum şu an 😂
Cevap sahibi1 yılSana bi hediye alacağım
Soran1 yılAy yok isteme de😂
Cevap sahibi1 yılYok istemiyorum bak söz😂
Soran1 yılSağol sağol teşekkürler
Cevap sahibi1 yıl😂
Cevap sahibi1 yılOintilik için tedavi hediye edeceğim sana hediye olarak😂
Cevap sahibi1 yılPintilik*
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel değil misin
012 Yorumla
Soran1 yılİşin garip tarafı güzelim 😂
Cevap sahibi1 yılErkekler genelde pek beğendikleri kızlar için para harcamıyor
Cevap sahibi1 yıl*Beğenmedikleri
Soran1 yılEvet haklısın da. sanrıım bi o kadar önemli olan şey de kendini pazarlamayı bilmek. bence ben çok şımartıyorum karşındakini. yüz alıyorlar
Cevap sahibi1 yılGüzelsen onada gerek yok
Soran1 yılÇirkin değilim ki. Cidden beğenilirim yani çığı zaman. Aşık olan da böyle. Bence bu devirde ki erkekler cimri
Cevap sahibi1 yılValla benim etrafımda erkekler cimri değil o zaman. Neler neler harcıyorlar kızlar için. Fakir Zengin hepsi böyle
Soran1 yılAy cidden mi. valla ben salağım o zaman ya. emin oldum şu an
Soran1 yılBen çok empati yapıyorum sürekli karşındakini düşünen bi yapım var iyiler hep kaybediyor valla. baksana bana denk gelenlere
Cevap sahibi1 yılO kızlar nasıl bilmiyorum ama hepsinin ortak özelliği güzel olması. Belki de aynı şekilde kendilerini ağırdan da satıyorlardır bilemem
Soran1 yılÖyle öyle güzellik tek başına asla bişey r yaramaıyor. Kendini göstermeyi bileceksin. kız erkek fark etmez bu böyle. ama becerebilmek mesele işte
Cevap sahibi1 yılSenin ki çok uç ama erkek kendi hediye almayıp hediye istemez güzelsen
Gizli Üye(30-35)1 yılHediye istenir mıymış hiç ya
06 Yorumla
Soran1 yıl🤣ben de bilsem
Soran1 yılBen kız halimle utanıyorum
Cevap sahibi1 yılEkonomik özgürlüğe sahip mi bu arkadaş
Soran1 yılEvet baya geliri var
Cevap sahibi1 yılSevginin güzelliğe ihtiyacı olmadığı gibi eli açıklığında mal/mülk ile alakası yok harbiden...
Soran1 yılÖyle öyle …
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılArtk devir degisti
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılBurada 😎
10 Yorumla Kizlar Aw
10 Yorumla
1 yılSormaa
10 Yorumla
1 yılBoşkoy onu ozaman hediye adı üstünde istenilmez
10 Yorumla
1 yılGelecekten bu ne ya
10 Yorumla
1 yılEvet 😀
10 YorumlaDoğum gununde falan mi
00 YorumlaEvrim. Erkek zekası gelişiyor.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılBurdaaaa
00 Yorumla
1 yılNiye alsın
00 Yorumla
1 yılNafakada ödeyelim mi?
00 YorumlaAlırım
10 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kimle sevgili olsam hediye istiyor! Nerede o eski erkekler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım