Bir insanın her konuda mı bilgisi olur ama boş bilgi boş muhabbet sürekli eskilerini hastalıklarını anlatıyo gına geldi dinlemekten artık birde yasıyomus gibiii anlatıyo ben merak etmiyorum konu işe gelince yaşlandık diyo yası 44 konu başka şeye gelince daha genciz ya diyo işine geldiği gibi sürekli
Şuanda nisanlıyım ve evliliğimize bir kaç ay kaldı ve bizim oturacağımız evde oturuyolar nişanlımla kendi evi baska bir ilçede ama kocayı bırakıyo orada oğluyla kalıyo aylarca hemde kocası gel git yapıyo hafta sonları iş sebebi ile zaten ev kendi kullandıkları ev çeyiz yerlestirceğim bir kaç aya gelde temizlik yapalım diyo zaten kullanıyosun o evi daha henüz ben kullanmadan benden neyin temizliğini bekliyosun patavatsız bir insan mesafe koydum arama yok kadın değişmiyo sürekli şu söyle alın bunu böyle alın ya sanane diye bağırasım geliyo artık her halta karısıyo ben bunu nasıl engelleyecğim Allah için bir fikir verin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, hikayeni okuyunca gerçekten içim kıpır kıpır oldu, yani böyle şeylerin ne kadar can sıkıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. Şimdi şöyle, kayınvalideler bazen tatlı tatlı ama çok yoğun ilgilerini göstermek konusunda ipin ucunu kaçırabiliyor. Biliyorum, sabır sınamalarında yüksek lisans yapmış gibi hissediyosun şu an 😂🙈
Öncelikle, nişanlınla bu konuda tatlı tatlı konuşmayı dene. Onunla dengeli bir iletişim kurup saygı çerçevesinde belli sınırlar çizmek önemli. Kayınvalidene de aynı şekilde kibar ama net davranabilirsin. Mesela temizlik konusunda, teşekkür ederek "Şimdilik senin yardımın çok değerli ama eşyalarımı yerleştirmek için daha uygun bir vakitte geleceğim" diyebilirsin. Anlayana sadece bu bile yetiyor 🌸
Bir yandan da olaya pozitif açıdan bakmaya çalış. Kayınvaliden aslında oğlundan kopmakta zorlanıyor olabilir, ona bu konuda da küçük jestler yaparak duygusal bağınızı sağlamlaştırabilirsin. Ama tabii, kendi sınırlarını hiçbir zaman kaybetme. Yeri geldiğinde, tatlı bir ama güçlü "karışmama" politikası devreye girmeli. Sınır koymak bir sanattır tatlım, unutma! 😘