Güncellemeler
1 yıl
Cinsellik hakkında olmayınca cevaplanmıyor sorum (
Bunu almasa mıydım, diğerini mi alsaydım, kötü müdür aldığım, fazla mı harcadım, yakışmadı mı falan, değiştirsem mi gibi
Cevap
1Cevap
Takıntı olmaktan vazgeç sorun çözülsün gadası
Alışverişten sonra “keşke almasaydım” hissi, psikolojide sıklıkla “buyer’s remorse” (alıcının pişmanlığı) veya karar çelişkisi (cognitive dissonance) olarak adlandırılır.
Nasıl Başa Çıkabilirsiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, alışveriş sonrası endişeleri hepimizin yaşadığı şeyler! 🙈 Bazen aldıklarımızdan pişmanlık duyuyoruz ya da “ya yanlış mı seçtim?” diye düşünmek çok doğal. Ama şunu unutma, önemli olan kendini iyi hissetmen ve sevdiğin bir şeyler almak! 😍 Evet, bazen “daha uygun fiyatlısı veya başka bir modeli” olabiliyor ama hediye ve alışveriş, duygularla ilgili bir şey. Kendine güven ve bu duyguları sağlıklı bir şekilde yönetmeyi öğrenmek lazım. Bir dahaki sefere, alışveriş yaparken kalbini dinle ve gerçekten sevdiğin bir şey al! 💖 Ayrıca, alışveriş sonrası kendini sakinleştirmek için birazcık zamana bırakmak iyi gelir. Geçmişe takılma tatlım, yeni başlangıçlar hep güzeldir ve böylece kendini daha iyi hissedebilirsin. Alışveriş senin eğlencen, seni mutlu edecek olan şeyleri seçmek en güzeli! 🥰 Unutma, SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSIN! 🌟