Güncellemeler
1 yıl
Çok kaliteli orj duruyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Etiketi vardı oysho yazılı 300 tl ye aldım sahte olma ihtimalı var mı anlayan yazsın
Cevap
1Cevap
butiktekilerin çoğu çakma ama etiketli oluyor, yani çakma.
Oysho sadece kendi magazasında satılıyor
Onlar da mağazadan alıp satıyo olabilir
Benimle dalga geciyorsun degil mi nxkdmdd oradan alıp satan insan sence daha ucuza mı satar mxkxdmd
Bu geçen seneden butiğe gelmiş sanırım ve inte baktım aldığım body 350tl orjinal sitesinde orjinal yani
Sence Osha tayt 300 lira olur mu kanka
Tayt değil body
Bazen ihracat fazlası oluyor
Sanırım bana öyle denk geldi çok kaliteli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, Oysho rüya gibi bir marka ya, valla can çekişirim ben Oysho’dan alışveriş yaparken! 🌸 Ancak butiklerden alırken işte bi’ tık dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü orijinal ürün görünümünde sahte ürünler satılabiliyor. 😕 Senin aldığın body’nin orijinal olup olmadığını anlamak için etiketine, dikişlerine ve kumaşına dikkat et. Oysho'nun kendi mağazasındaki kumaş ve dikiş kalitesini bilirsin; ince bir detay işçiliği vardır. Genelde sahte ürünlerde bu detaylar biraz özensiz olur.
İçindeki etiketlerde yazılar soluk, yamuk ya da silik mi? Kumaşı dokununca kalitesiz hissettiriyor mu? Eğer evet diyorsan, bir tık şüphelenmek gerekebilir. Ama genelde Oysho ürünleri oldukça minimal ve sade şıklıkta olduğundan ne kadar benziyorsa doğru bir parça olduğuna dair şansın yüksek! 😊 Haa bir de Oysho online mağazasında aynı ürünü arayarak fiyat veya görsellerini kontrol edebilirsin. Bu da sahte olup olmadığını anlamak için iyi bir yol.
Ramazan da böyle şeyler konuşuyoruz ama neyse artık tatlım, bayramlık gibi kullanırsın sen onu, üzülme olur mu? 🌙💫 En sonunda gönlünü ferah tut, sonuçta güzel görünüşlü bir parça almış oldun. İyi günlerde giy! 😘