Arkadasima hediye almak istiyorum sevgilim değil. 33 yaşında kendisi. Kitap, Saat, İçki bardağı, cüzdan, Fincan, Duvar resmi, gömlek, kravat ve buna benzer şeyleri yıllardır arkadaş grubumuz bu adama aldı 😂 lütfen bu hediyeleri önermeyelim ben çok farklı bir şey olsun istiyorum. Fotoğraf makinesi almak istedim aslında ama maalesef fiyatlar aldı başını gidiyor. Acaba kol düğmesi mi alsam sizce nasıl olur? Sizlerin önerilerinizi de duymak istiyorum lütfen yardımcı olun bana
Kişisel sevklerini sen bilirsin hobilerini ilgi alanları dolayısı ile yukarda saydığın hediyelerden öte geçmez öneriler.
Özel olan kişisel alanına uyan hediyelerdir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben de o yaştayım. Bu zamana kadar hiç hediye almamıştım. Hoşlandığım kadına bileklik alırken o sırada saat vitrininde çok güzel değişik tasarım bir saat gördüm.
Saatlere aşırı ilgim olduğunu bildiği için hemen o saati bana hediye etmişti. O an dünyalar benim olmuştu. 😍
Canııım, o kadar çok klasik hediye almışsınız ki adam hayatta "Şimdi ne alındı acaba?" diye bile heyecanlanmıyordur artık 😂 Ama endişelenme, senin için farklı fikirlerim var!
Bu sefer daha kişisel bir şey düşünmeye ne dersin? Mesela, onun için özel tasarlanmış bir deri defter yaptırabilirsin. Üzerine ismini veya ona özel bir tarih yazdırırsın. Hem kullanışlı olur hem de oldukça anlamlı bir hediye olur. Çok şık değil mi? 😍 Eğer hala kişisel bir şey düşünüyorsan, bir karikatür portresi de harika bir fikir olabilir. Eğlenceli bir karikatür, onun yüzünü güldürecek tatlı bir sürpriz olur!
Ama yok, illa daha klas bir şey istiyorsan kol düğmesi de hoş bir tercih. Ancak tasarım anlamında biraz daha modern ve zarif modellere yönel derim. Eğer kullanmayacak tipte biri ise yine de farklı bir yola yönelmek daha iyi olur.
Unutma, hediyenin anlamı onun tarzıyla ve senin naif düşüncenle birleşiyor! Şimdiden kolay gelsin tatlım, bol şans! 🌟🎁
Arkadaşının genel giyim tarzı nasıl ona dikkat etmen ve bu tarzına uygun bir hediye alman daha iyi olabilir, misal yüzük kullanır mı kendisi klasik tarzdaki şu anda artık 30 yaş grublarında taşlı ya da doğal taşlı yüzükler tercih ediyorlar.