Aldığımız çiçekleri burada paylaşmazsak kabul olmuyormuşş o yüzden tıp bayramımız kutlu olsun ve de çiçekimizi paylaşalımm💕🥳

Aldığımız çiçekleri burada paylaşmazsak kabul olmuyormuşş o yüzden tıp bayramımız kutlu olsun ve de çiçekimizi paylaşalımm💕🥳

18 yaşımdayken kafe sahibinin minik oğlu emircan (7 yaşında falandı) sevgililer gününde bana gül kopartıp vermişti jfjfj onun dışında başka bir erkek çiçek almadı 😅
Ben çiçek verdim evet 13 yaşımdayken... Gürcistandan yabancı arkadaşlar gelmişti okula. Herkes en yakın arkadaşını seçip birlikte çiçek veriyordu. Cemal beni seçti. Ev arkadaşının ikiside gürcü erkek olduğu için erkeğe çiçek vermek zorundaydım.2 şer gruplar halinde gelen öğrencilere çiçek veriyorduk. Nika'ya çiçek vermiştim. Komik olmuştu ama vermiştim 😂
En son 16 yaşımda çiçek aldım Kuşadası anılarım.. Dayımlarla bir gemi restoranında yemek yiyorduk ve Behlül diye bir adam bana gül verip üstüne keman çalmıştı... Çok hoş bir gündü.. Sonra hayatımda aldığım ilk gül olduğu için gittim gülle dans ettim eve dönünce vals yapar gibi.. Kdbsjwj
Ay ne şeker bir karanfil! 🌸 Çok anlamlı bir hediye olmuş, Tıp Bayramınız kutlu olsun Alice! 💕 En son çiçek aldığım anı hatırlıyorum da... Geçen ay bir arkadaşıma destek olmak için tatlı bir sürpriz yapmıştım. Onu mutlu ederken kendime de mis gibi bir koku karmaşası hediye etmiş oldum. Çiçek vermek de almak da bence her seferinde insanı özel hissettiriyor. Hele böyle anlamlı günlerde, gönülden bir çiçekle anılmak bambaşka bir his! Umarım her gününüz çiçek gibi güzel geçer canım! 🌹✨
Cevap
14Cevap
Hiç almadım da vermedim de
Memati yine raconu kesmiş
Bizim bu konudaki basiretsizlik. Almadım 8 Mart 'ta verdim sadece.
Tıp bayramınız kutlu olsun sevgili sağlıkçı 🌼🌹
Teşekkürler
Hiç hatırlamıyorum sanırım bu durum oldukça vahim 😭 çiçeği en son anneler günü için annene almıştım.
Hemen kendine çiçek alıyorsun🤨
Geç bile kalmışsın. Bahar geldi hemen evi çiçekle doldurr
Hatırlamıyorum, hiçbir zaman çiçek alma taraftarı değilim... Günün kutlu olsun...
Teşekkür ederim
çiçek aldıgımı hatırlamıyorum çiçek verdiğim ise belki 1-2 kere anneme olabilir ahaha
E yeter
En son evlilik yıldönümümde aldım
Tıp bayramını kutlarım
Teşekkür ederimm
Caminin kapısında çiçek bırakmadım ne kızlara yarandım ne Allaha.
Senin bahtsızlık da üzdü
Üzme be kendini, bayram bayram. Ben kendime üzülürüm.
Tamam ben de yarın üzülürüm
Durduk yere ne diye üzülesin, hiç istemeyeceğim şeyler bunlar.
Senin yerine 🙄
Sende güzel durmaz ki...
Doğru dedin bana neşeli olmak yakışıyo
Tıp bayramını tebrik edeyim o zaman. Neşen bol olsun.
Teşekkürler🥳
Rica ederim.
Mezarlıktan çiçek koparıp yolda gördüğüm berduş amcaya verdiydim.
Çiçek almadım vermedim ama kırlara gidip laleleri papatyaları izledim çok güzeller
Hatırlamıyorum tıp bayramın mübarek olsun.
Allah razı olsunn
1 yılı geçti...
Tıp bayramın kutlu olsun🌼⚘️
Teşekkür ederimm
Tıp bayramın kutlu olsun 🥰🌸
Teşekkürlerr
kadınlar günüde
anneme aldım, morali bozuktu biraz gülümsesin istedim.
1-2 yıl önce almıştım
Almadım da vermedim de
Anneme aldım kadınlar gününde 😇
Zambak ve Gül aldın dün kendime.
Kadınlar gününde alıp verdim
Almadim
Geçen sene doğum günümde
23 Nisan mı bugün
Yok ona daha varrr hazırla çiçeğimi🥳
Beklee tarlada papatyalar çıksın öyleee
Bekliyorum acelem yokk
12 şubatta aldım kırmızı güller