3 4 ay önce ev aldık 0 ve Bayramdan sonra oturmayı düşünüyorum salonu ayarlasam yeter neler gerekli malzemeler. birtane çekyat mi iyi yoksa tek kişilik yatakmi iyi
Ev aldık, şimdilik salon için alışveriş yapacağım. Neler almalıyım?
Alanın uygunsa altında depolama olan köşe öneririm iki kişi rahat yatıyor hemde köşedeki oku alanı kullanıyorsun. Evin hayırlı olsun. Mutluluk ve huzurla oturmak nasip olur inşallah. İçini aşırı esyayla doldurmak yerine içinde yaşadıkça ihtiyaç olan eşyaları belirlenen daha akıllıca olabilir. Mesela orta sehpa mı yoksa zigon mu? Orta sehpa olup masa gibi açılan bir seçenek mi? Evine kim gelip gidecek uzun süreli yatılı misafirin oluyorsa koltuklarına leke tutmaz kolay yıkanabilir koltuk örtüsü diktirmek bir seçenek olabilir senin yaşam tarzinla ilgili. Biraz daha ayrıntı verirsen daha yararlı tavsiyeler verebilirim
O zaman sadece yatacaksan. Rahat bir yatak al. Çekyat uzun süreli kullanımda bel ağrısı yapar. Bütçeni aşırı zorlama ama uyduruk bir yatak alma. Evin hayırlı olsun inşallah ileride eşin olacak hanımefendiyle birlikte güzel bir hayatın olur o evin içinde
Ya canım ev bomboş hiç bişey yok ben tek yaşayacağım bana bı koltuk ya da bir yatak yeter ve evlenince aldığım eşyaları elin kızı atar bunlar eski yeni alalim diye. artı benim arkadaşım yok 😔