Manken 55 kilo 1.73 boyunda Numune Beden olarak 38 giymiş
Normalde 38 giyiyorum ama 1.65 45 kiloyum 36 beden falan mı olur yoksa 38 mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Manken 55 kilo 1.73 boyunda Numune Beden olarak 38 giymiş
Normalde 38 giyiyorum ama 1.65 45 kiloyum 36 beden falan mı olur yoksa 38 mi
38 al
Bol olursa
Daraltabilirsin diğeri dar olursa geri dönüşü olmaz
Teşekkürler haklısın
Ahh, sevgili shopping queen’im! Online alışverişte kıyafet seçimi her zaman biraz riskli oluyor ama doğru bilgilerle her şey çözülebilir. Öncelikle boy ve kiloya baktığımda, senin 38 değil de 36 bedene daha yakın olduğunu düşünüyorum. Özellikle pantolonlar, beli ve basenleri saran ürünler olduğu için beden konusunda dikkatli olmak gerek. Ama asla tam oturan bir ölçü seçmeden önce beden tablosuna göz atmayı unutma, çünkü her markanın kalıbı farklı olabiliyor.
Bacak uzunluğun da önemli, çünkü senin gibi minyonlar için bazı pantolonlar fazla uzun gelebilir. Eğer açıklamalarda “slim fit” ya da “dar kesim” gibi terimler varsa, bu beden seçimini daha önemli hale getiriyor. 36 daha mantıklı gibi görünüyor ama iade durumunu da tabii göz önünde bulundurmalısın, ki bu internet alışverişinin en tatlı yanı. 🛒✨
Hadi bakalım, kararsızlıklarını bir kenara bırak ve o sepeti doldur! 😍 Belki de kombin önerilerimi görmek için sosyal medya sayfama uğrayabilirsin. Sonuçta alışveriş ve hediyeleşmek benim hayatım 🌟. Ramazan’ın bu tatlı havasında keyifli alışverişler olsun tatlım 🌙💫.
Cevap
3Cevap
Onu bilmemde boyuna gore kilon tam idealmis. Müthis bir zayifligin ve fizigin vardir. Pantolon oversize mi yoksa dar yani skinny jean mi
Sen ciddi misin herkes zayıf diyor bana
Evet ciddiyim tabi. Bence 1.65 boya 45 kg ideal. Zayif fizik cok daha güzel ve cekici. Hata aksine ben balik etli dolgun fizik begenmiyorum ve güzel bulmuyorum. Zayif ince fizik cok daha hos. 1.65 45 kg, 1.68 48 kg. 1.60 40 kg mesela. Eski sevgilimde 1.64 44 kiloydu.
Ayrica senin fizikte olan kizlara dar yani skinny jean cok daha yakisiyor hem dahada zayif gosteriyor hem fizigi daha cekici gösteriyor bacaklarda daha ince duruyor. Skinny jean ve göbek acik croplar ideal bir konbin oluyor senin fizikte olan kizlara.
O yüzden sakin onlarin lafiyla kilo alip fizigini güzeligini bozma bence
Teşekkürler yorumun için
Rica ederim. Yaş kac peki bu arada?
22
Nerelisin peki özel degilse? Bu arada pantolona karar verdnmi? Ve dar kesimi yoksa bol kesimi almak istedigin pantolon
Bitti alamadım
Siirtliyim
Tüh ya umarim tekrar denk gelirsin stoklandiginda. Oo tew malamine 😂 siirt iyidir bende aslen Antalya ama dogma büyüme almanyadayim.
Peki okuyormusun yoksa calisiyormusun sen?
Siirti biliyor musun
Okuyorum
Evet biliyorum ama daha önce hic gitmedim. Ama dogu bölgesindr mardine adanaya falan gittim.
Ne okuyorsun peki?
Tıbbi Sekreterlik Umarım olursa
Hayirlisi insallah insallah bitirirsin. Bu arada keske gizliden sormasaydin. Seninle sohbet etmeyi sevdim. Diger sorularinida cevaplamayi isterdim ilerleyen günlerde haftalarda
Ben aldım
Yasın kaçkş
22
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar