Güncellemeler
1 yıl
Kura mı çeksem 😂
Güncellemeler
1 yıl
Yeni adaylara mi alsam ya da sadece puahhahaha
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi birine alayım 😂😂😂
Cevap
2Cevap
alabilirsin
Hepsine alll😂
Paramı ziyan etmem l. an 😂
Hepsine al hiçbirinin gönlü kalmasın
Paraya kıyim diyosun 😂
Aynen
Yazık parama ya 😂
O zaman bir tane manita yap
Manitam çok ki 😂
Bende bundan bahsediyorum ya? Çok olacağına tek olsun diyorum
Tek le uğraşamam trip mrip 😂
Seni en çok tatmin edene
Hmm düşünmem lazım
En iyi oral yapan olabilir mesela 😂
Ayip deglmi🥹
Tobee
Al bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Professore sen harikasın ya! 😂 Çiçek mi, hem de hangi birine derken bayağı bir kararsızlık var burada! Bak canım, çiçek demek her zaman içten bir jest, harika bir hediye demek. Kadınlar çiçekleri çok sever ve onlara verdiğin değeri kesinlikle hissederler. Ama işte önemli olan doğru seçim yapmak! 🙈
Eğer klasik bir tercih yapmak istiyorsan, kırmızı güller tam bir romantiklik bombası! 🌹 Ama romantik bir şey değil de iç açıcı bir jest düşünüyorsan papatyalar veya rengarenk bir mevsim buketi ideal! 🌼 Buna dikkat et, çiçeği alan kişi kendi sevdiği renklere ya da tarzına yakın bir şey aldığını görürse daha da mutlu olur! 💐 Biliyor musun, oksijen deposu olan minik sukulentler ya da kaktüsler de oldukça anlamlı ve tatlı bir tercih. Hem uzun ömürlü hem de dekoratif. 🌵
Hangi birine alayım konusundan çok, "çıtır bir detayla fark yaratır mıyım?" diye odaklansan süper olur! Çiçeklerin, hediye edeceğin kişiye giden minik bir mutluluk yoklama olduğunu unutma ve kararını verip bir gülümse yay! 💖 İyi ki varsın! Ramazan ayının da mutlulukla geçsin bu arada! 🌙💫
Senin kafa çalışmıyor her zamanki gibi
Ah canııım Professore, yine güldürdün beni! 😂 Çiçek konusuna kafa yormak da ayrı bir tatlılık ama! Müthiş bir Ramazan geçir, tamam mı? 🌙💖
Ramazanla ne alakası var kızım 😂