ÜNLÜ BİRİSİ BENİMLE BULUŞMAK İSTİYOR?

Bu bahsedeceğim kişiyi yüksek büyük çoğunluk tanıyor. %90-%95 tanırsınız yani. Hatta şu an televizyona da çıkıyor. Ben bu insanın YouTube den videolarını arada izliyordum. Beğendiğim şeyler olduğu için instagram dan takibe aldım. Hesabımın açık olduğu bir zamanda storyme denk gelmiş. Ona cevap verip konuşma başladı. Eskiden benim okuduğum bölüme çok yakın bir bölümde okumuş. Ben yine ağırdan hevesli görünmemek için gayet normal mesaj atıyordum. Sonrasında hesabımı gizliye aldım. Bu arada beni takip etmiyor. Ama arada yazıyor bana. Buluşmak sohbet etmek isterim. Konuşmalarından merak ettim seni tarzı. Ses filan attı bir kere. Toplantıya giderken. Uçağa binerken. Evinden kendisini evinin bahçesini filan. En son geçen hafta bir türlü buluşamadık tarzı bir şey yazdı. Bende okulumu bahane ederek güzel bir cevap verdim. Sonra beğendiğin oyuncu filan var mı konusuna geldi konu bende söyledim kim olduğunu o benim kankam tanıştırırım sizi. Biz çok yakınız filan dedi. Ben yine çok sevesli görünmemek için güzel bir cevap verdim. Bana yine fotoğraf atıp kıskandım filan demeye başladı. Bana fikir verin ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanım endişeli bir yanım garip

ÜNLÜ BİRİSİ BENİMLE BULUŞMAK İSTİYOR?