+1 yılPs3 12 gb 600 tl, oyunlar 150 tl, tek kol gelir ekstra siz alirsiniz diger kolu orjinal dualshock 3 kol 150 tl yaninda bir oyun verirler oda korku oyunu the last of us hmdi kablosu alirsiniz cok kaliteli olmayacaksa 20 tl kalitelisi 50 tl.
Kisacasi 600+150+150+20 ya da 500 gb alcaksaniz hdmi kaliteli olcaksa 850+150+150+50 ps3 500 gb superslim kullaniyorum cok memnunum19 Yorumla
Soran+1 yılBaayagi pahaliya patlar yani.
- +1 yıl
Evet oldukca pahali. Ama keyfinde ucreti olmaz
Soran+1 yılKesinlikle. Ps2 hakknda ne düşünüyorsunuz
- +1 yıl
İkinci el urunlere guvenip almayin derim.
Soran+1 yıl0 olsa
- +1 yıl
Sifir satisi var mi bilmiyorum en son bimekste gormustum 64 mb ama oda 200 tl sevgilinizinde pes verim alcagini sanmiyorum.
Soran+1 yılPs2 fikrinden vazgectm alirsam ps3 alcam
- +1 yıl
Kaliteli secim
En İyi Cevaplar
+1 yılps pahalı kaçar git nintendo wii al oyunları genellikle sporlu danslı filan hem birlikte oynar eğlenirsiniz hemde ucuz www.sahibinden.com/oyun-konsol-konsol-nintendo-wii
05 Yorumla
Soran+1 yılPs iyi ama ya
- +1 yıl
arada en az 800 lira oynar
Soran+1 yılBu oyunlar nasil siz oynuyor musunuz
- +1 yıl
ben pc oyuncusuyum konsollar ilgimi çekmez ama oynanır yani gayette eğlencelidir zira ps 4 alırsan birde oyun derdi var tanesi en az 150 lira
Soran+1 yılEvet cok pahaliya gelcek
+1 yılVer bir 10 tl internet kafede oynasin
12 Yorumla
Soran+1 yılbir kere olmaz :)
- +1 yıl
Kac kerelik istiyosan o kadarlik 10 tl ver o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılPs bayılırım uluslararası düzeyde oynayan rakiplerle oynamışlıgım var senin soruna gelicek olursak herkezin seçimi ve beğenecekleri kişiye göre değişir ama ben olsa Ps3 gider yanında da pes 2015 cd si almayı unutma :)
022 Yorumla
Soran+1 yılPs3 oynuyor zaten bayılıyor o da ne kdra mal olcak onu bilmiyirm tam. Ps2?
- +1 yıl
Ps2 mi kaldı ya bence ps3 al ayrıca bimex ve teknosanın sitelerinden bakabilirsin fiyatlarına ama ps2 varmıdır oralarda bilemem
Soran+1 yılPs3 alirim alirsam ya
- +1 yıl
dediğim gibi gold bimex teknosa sitelerine girip bakabilirsiniz fiyatlarına
Soran+1 yılSanirim 600 civarlari olcak
- +1 yıl
bekle bekle sen bakmicaksın ben bakim en iyisi madem böyle bir düşüncen var yardımcı olalım :)
Soran+1 yılValla super olur anlamiyorum pek:)
- +1 yıl
www.gold.com.tr/sony-playstation-3-500gb-oyun-konsolu_u
www.bimeks.com.tr/urun/145277/pes-2015-ps3.aspx
baktım üçünede goldda daha uygun ps3 ama pes 2015 bimekste onu ayrıca alman gerekicek tabi oynadığı oyun varsa pes 2015 değilde oynadığı oyun neyse onu öğren ona göre bak ama biz erkeklerin genelde tercihi pes biliyosunuz zaten :)
Soran+1 yılKonsol dusunuyorm ben ya :)
Soran+1 yılHa tamam konsolda varmis
- +1 yıl
bak işte hangisi kafana yatarsa al pes oynamayı biliyosada getir karşıma :D
Soran+1 yılAhaha deme oyle :) ya sen olsan ister miydn sana ps alan birinni yani ps almasini istermiydn daha dgrusuisin avikcasi ikimizde ogrenciyiz
- +1 yıl
Valla ben dediğim gibi pc hastasıyım bana avrupaya git oyna paraya para demezsin diyenleride gördüm karşıma gelip 5 yemicem diyim dakika 70de 12 yiyenleride gördüm o yüzden ben sahsen hani nasıl diyim sen sevgiline alıcaksın sadece ona özel olsun kimseyle oynamasın istersin tabiki bence konsol daha mantıklı ona özel kişiye özel bir hediye olucağından dolayı daha çok sevinecektir ayrıca dahada uygun sanırım :)
Soran+1 yılYani senin gbi biri icin makul bir hediye :)
- +1 yıl
senin konsol dediğin psp dimi telefon gibi onu kastetmek istedin dur bakıyorum fiyatlarına :D keşke banada alan olsa heryerde düşmez elimden :D
Soran+1 yılYok be bildigin gonderdgn konsoldan bahsedyordm ben :) Asil senin bu dedigin ne?
- +1 yıl
PSP dedim ya kişiye özel olur bu çokta mantıklı heryerde oynayabilir yaz googleye PSP diye çıkar karşına telefon gibi play station oyunlarını oynayabiliyosun :)
Soran+1 yılVay bu super fiyatta daha uygun;)
- +1 yıl
acele karar verme belki daha iyi fikirler gelebilir :)
Soran+1 yılDaha iki ayim var benim acelem yok:)
- +1 yıl
Acelem yok hedefim sağlam misali :)
Soran+1 yılTabikii:)
+1 yılValla bana ps değil de adam akıllı bir bilgisayar alan bir dişi çıksın, asla evlenmem dememe rağmen direkt nikahı basarım :D
016 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle seyler yapiyorm ki adam hic evlenmem derken su an okul btsede evlensek dyor :D
- +1 yıl
Erkekleri tuzağa düşürmenin kolay yolu :D
Soran+1 yılValla ben bayagi zorlandim kolay dedigin yolda yillarimi harcadim:) emek var. Basta ciddi ciddi evlilik lafini gecirmiyordu
- +1 yıl
Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor demek ki :)
Soran+1 yılAynen. Ozgurlukcu baylar zor :) olsun arada sevgi ask olduktan snra insan yorulmuyor
- +1 yıl
Ya aslında ben de özgürlüğüme acayip bağlıyımdır da, bu benim en zayıf noktam. Teknolojiye hayır diyemiyorum :c
Soran+1 yılYalniz teknoloji icinde evlenilmez ki:)
- +1 yıl
Şaka yapmıştım zaten :P Ama yanına bir kaç şey daha eklenirse o zaman gerçekten düşünebilirim evlenmeyi :D
Soran+1 yılMesela:) bak bende sadakat ask baglilik herdey var her konuda ilkim hatta ilk kez birini sevdim ben:) sonraaa guzel yemekte yaparm :D
- +1 yıl
Karşılıklı sevgi önemli. Keza sadakat da öyle. Yüzüne baktığımda böyle adeta mal olmalıyım, o derece etkilemeli. Bilgi birikimi olmalı, güzel ama aptal olmasın :P
Soran+1 yılHem guzel hem zeki zor bulunuyor:)))
- +1 yıl
Güzellikten kastım averaj bir güzellik olsun, ama mimikler benim için çok önemli :P
Soran+1 yılPaki bunlara karsilik sen nasilsin :)
- +1 yıl
Espiriliyimdir, çoğu konuda bilgi sahibiyimdir, sohbetim sıkıcı değildir. Ama çok çabuk sıkılabilirim, bana zorla bir şey yaptırılmasından hoşlanmam. Çok mecbur kaldığımda yalan söyleme olanağım vardır. Ama bu karşı tarafa zarar verecekse bundan kaçınırım. Tip olarak bilemiyorum şimdi kendi kendimi değerlendirmek nasıl olur. Yakın zamanda saçlarımı kestirdim normalde konuşmayan kızlar çok yakışmış falan dedi. Ama bilemiyorum belki öylesine söylemişlerdir. Ortalama ya da belki biraz üstünde bir bölgede yer alıyorumdur heralde :D
Soran+1 yılEh bir sansin olabilir gibi :) Allah gonlune gore versin
- +1 yıl
Teşekkürler, sana da kolay gelsin :p
+1 yılPlaystation 4 alacaksan 1200 1300 tl yi gözden çıkarman lazım. Gerek yok bence öyle bir şeye.
011 Yorumla
Soran+1 yılPs3 alsam
- +1 yıl
Ps 3 alsan 500 600 civarı ama böyle pahalı hediyeler alma, ne olacağı belli olmaz, çocukta senin beklentiye gireceğini düşünür (ki gireceksin) strese girer.
Soran+1 yılYok ya bizim uzun soluklu bir iliskimiz var o herseyin en iyisine layik mutlu olsun yeter :) ps 3 iyi mi snece
- +1 yıl
Çok fazla.
Soran+1 yılSimdiye kadar hic bu kadar para harcamadim ama arada boyle oluyor zaten o an cok mutlu oluyor ama rahatsiz olmaya basladi galiba. Aslinda o da oyle sikissam filan para yollar direk. Aman napyim mutlu olsun yeter. Ps2 dedi arkadas sence?
- +1 yıl
Ps2 ye falan gerek yok yahu çok eski o boşuna para verme. Güzel bir kıyafet al yeter.
Soran+1 yılCok siradan seyler hic tarzim degil.
- +1 yıl
bak böyle pahalı hediyeler alma, hoş değil, sana tavsiyemdir.
Soran+1 yılAslinda biraz oyle ama mutlu eden seyler hep pahali napayim:( zaten para cikaramazsam gayet siradan seyler alcam. Gecen dogum gununde bana soz verdirtmisti hic bisey alma dye. Sen oyle seyler yapiyorsjn ki benimki senin yaptiginin yaninda az kaliyo dedi rahatsiz oldu sanirim.
- +1 yıl
Tek bir öpücük bile mutlu eder insanı, maddiyat çok önemli değil.
Soran+1 yılHaklisin
alma sakın senle ilgilenmez yemin ediyorum :D başından kalkmaz götü göbeği salar hiç girme bence bu işe
012 Yorumla
Soran+1 yılBeraber oynariz;)
Soran+1 yılSevgililier gunu icin degil ya yildonumumuz yaklasiyor 2 ay var kenara para koyup alcam. Mutlu olsun yeter benim icin
- +1 yıl
mutlu etmek için illa böyle şeylere gerek yok ki o paraya kendine daha iyi bak onu daha çok etkile ne bileyim ps alırsan emin ol birsüre sonra unutur sıkılır bence öyle bir hata yapma parana yazık yıldönümünüzde daha çok manevi değeri olan birşeyler al en azından daha ucuz artık onu sen bilirsin ne biliyim ağır olacak ama kusura bakma ilişkiye girsen daha mutlu olur (girmiyosanız dediğimi unut) :D
Soran+1 yılTovbe est.
Soran+1 yılBen daha 19 yaşındaym ne iliskisi:( evlenmeden olmaz. Ki evlilikte hic bir zaman garanti degil biliyorsun ama onu cok seviyorum bu yetmez mi
Soran+1 yılOnu bir arastirayim ben
Soran+1 yılTesekkur ederim yazdim bir kenara
+1 yılPs2 en iyisi harddiskli kalin kasa al 200 - 300 civari 300u gecmez ama
010 Yorumla
Soran+1 yılPs2 iyi mi ki ps3 filan alsam aslinda ps2den memnun kalir mi
- +1 yıl
Ps 3 un sadece joyistiklerinin kablosu yok ve grafiklerini iyi yapalim derken batirmislar.. Ps2 en iyisi..
Soran+1 yılDiyorsun?
- +1 yıl
Yok yaziyorum. Kafami buluypn (;
Soran+1 yılaman nebiliyim heyecan yaptim kafa mi kaldi:)
- +1 yıl
Bende saka yaptim alinma.. Ben severim ps2yi eminim partnerinde sevecektir. Ayrica boyle bir surptiz partnerini cok sevindirir iyi dusunmussun heleki beraber oynarsan (;
Soran+1 yılPs3 alcam sanirim alirsam;) bayilir hemde. Beraber oynariz aynen belki evleniriz evlenincede evimizde bulunur ben istyorm zaten:)
- +1 yıl
Of be senin gibi bir sevenim olsa keske digerleri belli zaten kevase (;;
Soran+1 yılYine oyle konusmayalim biz. Ins daha iyisi olur :)
- +1 yıl
O gunleri gormeden olurum ben
+1 yılAlırsan sana ilgiyi keser. Mesajlarına geç cevap alırsın :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBeraber oynardikk
Ps4 ben geçen sene bu zamanlar 1.400 lira + ps3 ve 4 tane orjinal oyun verip almıştım
07 Yorumla
Soran+1 yılCok para o.0
Soran+1 yılOf niye bu kadar pahali:( ps3 dusnunuyorm su an
Soran+1 yılIkinci el olmasin ya.. mesela ne gibi?
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılne demişler...
'Erkekliğe giden yollar ne kadar virajlı olursa, Sünnete yakın yerler de o kadar traşlı olur.'10 YorumlaAllah herkese böyle sevgili nasip etsin
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden:)
Soran+1 yılAynen cok seciciyim hediye supriz konusunda degerli hissettirebiliyorum sanirim:) sadece parayla yapilan seylerde degil tabi emek harcadigim cok seyde var
Soran+1 yılAyy teşekkür ederim:)
onlar çok pahalı değilmi:/
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle evet:(
Soran+1 yılAklina gelen bisey var mi?
Soran+1 yılTamam bakcam teşekkür ederim :)
+1 yılPlay Station mı yoksa bilgisayarmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılKonsol dusundm aslnda
- +1 yıl
Konsol al daha iyi olur portatif😉 şöyle sevgilim olmadı ya 😒
Banada alsana güzel qız :D
00 Yorumla
+1 yılps3 al en temizi. :D
010 Yorumla
Soran+1 yılOyle dusunuyorum
- +1 yıl
Aynen setleri var oyunlu falan güzel oluyor onlar.
Soran+1 yılGaliba pahali:(
- +1 yıl
O zaman başka bir hediye al.
Soran+1 yılPara biriktirmeye caliscam 2 ayim var
- +1 yıl
Maddiyatla aldığın hiç bir şey senin emeğinin yerini tutmaz. Bil istedim.
Soran+1 yılZaten cok oahaliya geliyor bunu alirsam benden ayrilir kesin:(
- +1 yıl
Ben diyeceğimi dedim. :)
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 350 cevap paylaştı. Güzel fikir :D
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi:)
Soran+1 yılHadi bakalim ins begenir ;)
Satayim sana ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılNe kadara?
Soran+1 yılKac 3 mu?
Soran+1 yılKeske seni taniyo olsaydim:)
Soran+1 yılAma nebiliyim senin beni dolandirmayacagini :)
Soran+1 yılBunu dusunebiliriz o zaman sagolun:)
Soran+1 yılTabiki teşekkür ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne