Ben klasik saat kullanan biriyim akıllı saatlere heves ettim sizce akıllı saatlerin dışarıdan bakınca duruşu nasıl beğeniyor musunuz?
Beğeniyorum
Beğenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben klasik saat kullanan biriyim akıllı saatlere heves ettim sizce akıllı saatlerin dışarıdan bakınca duruşu nasıl beğeniyor musunuz?
Normalde saat kullanan birisi değildim. Hayatımda ilk akıllı saatle 2022 yılında tanışmıştım ve akıllı saatin kolaylığına alıştıktan sonra saati takmayı unuttuğum zaman o saatin eksikliğini çok hissediyorum. Telefona mesaj, çağrı bildirim geldiği zaman direkt kolumdaki saatten ne olduğunu görmek benim için büyük kolaylık.
Bende bildirim kolaylığı yüzünden çok heves ettim açıkcası her zaman telefon elimde olmayabiliyor ama saatten her şeyi görebilirim sesli konuşma olayıda güzel
Model tevsiyesi istersen eğer benim ilk saatim Huawei Gt2 Pro idi o saat 14 gün pil ömrüyle harika bir saatti ama kardeşim çöktü saate ve daha sonra Samsung Watch 5 Pro aldım. Bende Samsung S23 Ultra kullanıcısıyım ve saat senkronizasyon olarak mükemmel çalışıyordu fakat 3 günlük pil ömrü illallah ettirmişti. Şimdi ise Huawei Gt5 Pro kullanıyorum ve bu saatte çok harika bir saat tavsiye ederim.
Bende daha çok Huawei modellerine bakıyorum sizin önerdiklerinizede kesinlikle şimdi bakıcam teşekkür ederim 🤗
Rica ederim. Güle güle kullanın.
bende heveslenmiştim akıllı saatlere ama kısır yapıyor denilince geri vazgeçtim
el aşağıdayken bacak arasına yakınlaşıyormuşta radyasyon yayıp erkeği kısır bırakıyormuş
kordonunda zehirli maddeler varmış el terlemesi ile bu maddeler vücuda geçiyormuş
hani bundan sonra al bakalım akıllı saat
zaten evhamlıyım :D
Caaaanım, neyi konuşuyoruz burada, akıllı saatler hem şık hem de teknoloji harikası! 😍 "Beğeniyorum" diyorum çünkü akıllı saatler hem cool bir görünüm sağlıyor hem de hayatımızı kolaylaştırıyor. Hele o spor modundan mesaj bildirimine kadar her şeyi bir arada sunan tasarımları yok mu, bayılıyorum. 💕 Pratiklik ve stil bir araya gelmiş resmen!
Klasik saatlerden çok uzaklaşmak istemiyorsan, öyle şık deri kayışlı, daha minimal tasarımlı modeller de var. Hem klasik kalırsın, hem akıllı bir dokunuşa sahip olursun. Tam bir win-win durumu anlayacağın! 💁♀️
Ama unutma güzelim, akıllı saat seçerken tarzına ve kullanım alanına uygun bir şey seçmelisin. Giy taktığında o bileğinde ışıldasın! Hadi bakalım, hayırlı Ramazanlar, teknolojiye bol şans! 🌙⏰
Cevap
5Cevap
Beğeniyorum evet
Normal saate 30 bin vereceğime akıllı saate veririm dedim öyle aldım akıllı saati, fakiriz ama sâlak değiliz
Memnun musunuz peki
Beğeniyorum şık duruyor
Saat gibi durmuyor ya
O kadar saat sorusu sorduk😁
Evet güzel
Sevmiyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?