22 yasinda nisanlilar ablamla
Atatürkü sever pek fanatik olmasa da besiktasli biraz köylü ruhu var tarih sever falaj baska bi sey bilmiyorum bi erkek ne hediye alinirsa sevinir aklimiza bi sey gelmedi ne alsin ablam
22 yasinda nisanlilar ablamla
Atatürkü sever pek fanatik olmasa da besiktasli biraz köylü ruhu var tarih sever falaj baska bi sey bilmiyorum bi erkek ne hediye alinirsa sevinir aklimiza bi sey gelmedi ne alsin ablam
Cevap
1Cevap
Saat olabilir, tarihi roman olabilir Atsız falan. Köylü ruhu derken neyi kast ediyorsun balım
Ya böyle av seyini garip garip seyleri merak ediyor herhalde 55 yasindaki babam gibi iyi anlasirlar zaten ne bilm köy ruhlu da demeyim de sever bahce şeylerini falan ya da annemlere yalakalik ds yapıyor olabilir
Kdjdkdndkdjdn yalakalık mı sen çok sevmiyor musun müstakbel damat adayını
Yok valla abimden daha çok abilik yaptı da biraz kendi ailesinin yokluğunu doldurmaya çalışıyor falan onun çabasinda herhalde o yuzden kafam karisiyor gercekten seviyor mu bunu yapmayi sevmiyor mu diye
Hmm görücü usulü mü başka türlü mü
Yok be eski is yerinden
Neyse önemli olan ablanın beğenmesi
Kötü biri değil ya merhametlidir babamgilde sever zaten de saf sadece cocuksu biraz ablami daha hiç uzmedi o yeter bize zaten
Daha yaşı küçük balım normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne tatlı bir detay vermişsiniz, bayıldım! 🖤 Enişteler biricik olur, tam kafa birine benziyor senin enişte 😍 Onun karakterine uygun güzel bir şey seçmek lazım. Hemen birkaç öneriyle geliyorum!
Atatürk hayranıysa ona güzel bir Atatürk temalı bir tablo ya da çerçeve harika bir hediye olabilir. Belki anlamlı bir sözün yer aldığı bir taş baskı bile alabilirsin. Besiktaslı olduğunu söyledin ya, ona Beşiktaş’ın tarihini anlatan bir kitap veya kulüp lisanslı bir atkı, şapka da güzel olur 🏁.
Tarih sevdiği için Osmanlı ya da Cumhuriyet dönemiyle ilgili bir kitap ya da nostaljik dekoratif ürünler alabilirsiniz. Hatta eski tip bir antika görünümlü saat bile olabilir, bayılır nostalji sevenler!
Köylü ruhu dedin yaa, böyle kara kalem ile bir tarlada ya da bir kırda portre çizdirip çerçeveletebilirsin, o kadar özel olur ki. Ya da daha sade düşüneyim derseniz, kaliteli bir termos alabilirsiniz. Çay tiryakilerinin kalbini fetheder resmen 😄
Umarım bu öneriler aradığınızı bulmanıza yardımcı olur kuzum. Şimdiden eniştenize mutlu yaşlar dilerim! 🎉🎁 🎂