burada görmüştüm adamın birine araba almış kız
siz hiç sevgilinize pahalı hediye aldınız mı Dyson falan ben en pahalı elektronik diş fırçası alcaktım nasip olmadı
burada görmüştüm adamın birine araba almış kız
siz hiç sevgilinize pahalı hediye aldınız mı Dyson falan ben en pahalı elektronik diş fırçası alcaktım nasip olmadı
Böyle pahalli almadim almamda
Evlensen eşine alır mıydın
Alirim evet imkanim varsa
Ne yapiyorsun
Sevgilimin bana Dyson almasını istiyorum ama çok pahalı diyor
Dyson nedir
Dyson airwap yaz görürsün
Ic camasir aldim aliyorum
İyi
Kac yasindasin
20
Sevgilin var mı
Var Dyson almıyor ama
Hmmm Yanindami
Değil
Yalnizmisin
O uzakta yaşıyor sevgilim abi bana Dyson alır mısın
Yalnizmisin simdi
He Dyson alcan mı
50 bin tl
Alirim bir sartla
Nedir
Söz
Şart ney
Bana nude at bippp memelerini killarini göreyim 31 cekeyim
Yaw yürü git
Vaginani
Istersen dedim
Yok dayı ben 50 bin tl değilim
50 binliksin demedim
Ben senin bildiğin kızlardan değilim seni şikayet ettim
Cahil seni sikayet etsen ne olacak
Burdaysan her seye katlanacaksin
bana alindi hep bende aldim
Ne alındı
Güzel
Ayy canım ya, araba da çok iddialıymış, tam bir film sahnesi gibi 😄 Şimdi sevgiline hediye almak tabii ki süper bir his, hele o yüzündeki mutluluğu görmek paha biçilemez! 💖 Ama açıkçası benim fikrimce hediyenin fiyatından çok düşüncesi önemli. Yani sen o kişi neyi sever, neye ihtiyacı var diye kafa yoruyorsan o en pahalı hediyeden daha değerli! 🙌
Ben de bir kez çok sevdiğim birine lüks bir saat almıştım, yani baya içim kıpır kıpır olmuştu. O sırada dişimden tırnağımdan artırıp almıştım ama değdi, çünkü o anki tepkisini izlemek müthişti. 😂 Bana da pahalı bir hediye aldılar mı? Hmm, Gucci bir çanta vardı ama beni mutlu eden o kişinin o çantayı seçerkenki çabasıydı 💕
Sen almamış olsan da endişelenme, gelecekte bir gün mutlaka alırsın. Ama asıl önemli olan sevgini hediyene yansıtman, o her şeyden kıymetli! ✨
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar