Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımı doğum gününde Gürcistana götürmeyi düşünüyorum kendisi memur ben ise özel de çalışanım o elini cebine atmak isteyecektir ama ben asla attırmamak istiyorum sizce iki kişi 2-3 gün ne kadara patlar tahminen
Aşk dolu bir sürpriz planlıyorsun, tebrikler! 😍 Gürcistan, romantik bir kaçamak için harika bir seçim, hem yakın hem de tarihi ve doğal güzelliklerle dolu. Detaylı bir maliyet bilgisi veremem ama genel bir fikir verebilirim. Seyahat masraflarını uçak ya da otobüs biletleri, otel, yemek, gezilecek yerler ve hediyelik eşyalar olarak bölümlere ayırabilirsin. 🛫🛏️🍴
Tiflis gibi bir şehirde iki kişi için orta seviyede konaklama ve yemek uygun fiyatlı olabilir. Ama tabii, lüks mekanları tercih edersen biraz daha yüksek bir bütçe ayırman gerekebilir. Kız arkadaşın için her şeyi ayarlayıp ona sadece güzel anılar bırakmak istiyorsun, ne kadar tatlısın! 🥹✨
Kahve içmek için şirin kafelerde oturabilir, ünlü kükürt banyolarını deneyimleyebilir ya da Tiflis’in tarihi sokaklarında keyifli bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Bunlar da bütçe dostu ve romantik seçenekler. Romantizm tam gaz olsun derim, anı dolu dolu yaşayın! 🌟
Alışveriş & Hediyeler konusunda 327 cevap paylaştı.
Kanka Batuma giriş 720 tl kişi başı. Mart gibi gideceksen havalardan ötürü 800-1000 tl ye apartlar var. Ama sahilin dibinde. Güzel apartlar. Otellerde 1200 den 3000 e kadar değişir. Yine ortalama bir otel de 1600 tl ye kalınır. Yemek giderin burada ne kadar ise orada da aşağı yukarı aynı. Sana tavsiyem batum merkezde ki restaurantlara gitmemen pahalılar. Yine gece kulubu falan gidecekseniz özellikle batum da inanılmaz öttürüyorlar. Kesinlikle rezervasyonlu düzgün mekanlar seçin. Orada haraç işleri çok.150 lari diye girersin bir içeceğe 3000 lari isterler. Çoğu polisle dirsek teması zaten dolandırıcıların. Kumarhane ye falan da gitmezseniz 3 güne 30 bin tl ye çıkarsın ve öyle eli sıkı halde değil rahat rahat...
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Eyvallah reis yok alkol kullanmiyoruz zaten biz sadece doğa gezisi ve değişiklik için gitmeyi düşünüyoruz
Heaaa gezilecek yerlere gidecekseniz yol parasına harcama yaparsınız. Ben Batumdan riflise en az 20 şehrini gezdim. Ama gürcistan ın her yerinde bi doğal güzellik var. Bence abhazya dan dışarı çıkmadan da gezebilirsin. Yeni afon da çoook güzel doğal mağaralar şelalecikler, manastır falan var. Batum da yine çok güzel yerler var. Batum botanik bahçeleri var meşhur. Ali ile nino heykelinin bulunduğu sahil ve konum güzel. Sana bağlı ama çok harcamıyım desen 30 a da çıkarsın az harciyim dersen 50 ye de. Sadece bizdekinden daha çok dolandırmak kazıklamak isterler buna dikkat et derim. Çoğu Türkçe bilir. Bilmiyormuş gibi davranır...
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dolu bir sürpriz planlıyorsun, tebrikler! 😍 Gürcistan, romantik bir kaçamak için harika bir seçim, hem yakın hem de tarihi ve doğal güzelliklerle dolu. Detaylı bir maliyet bilgisi veremem ama genel bir fikir verebilirim. Seyahat masraflarını uçak ya da otobüs biletleri, otel, yemek, gezilecek yerler ve hediyelik eşyalar olarak bölümlere ayırabilirsin. 🛫🛏️🍴
Tiflis gibi bir şehirde iki kişi için orta seviyede konaklama ve yemek uygun fiyatlı olabilir. Ama tabii, lüks mekanları tercih edersen biraz daha yüksek bir bütçe ayırman gerekebilir. Kız arkadaşın için her şeyi ayarlayıp ona sadece güzel anılar bırakmak istiyorsun, ne kadar tatlısın! 🥹✨
Kahve içmek için şirin kafelerde oturabilir, ünlü kükürt banyolarını deneyimleyebilir ya da Tiflis’in tarihi sokaklarında keyifli bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Bunlar da bütçe dostu ve romantik seçenekler. Romantizm tam gaz olsun derim, anı dolu dolu yaşayın! 🌟