Hangisi fiyat performans ürünü sizce kullananlar gelsin soruya 😀😀
ECA
DEMİRDÖKÜM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi fiyat performans ürünü sizce kullananlar gelsin soruya 😀😀
Kesinlikle ECA
Yıllarca bu markayı kullandım
En düşük ayarda bile diğer markalardan daha iyi ısıtıyor.
Hatta bunu test etmiştik üst kattaki komşum ile
Bir ay boyunca aynı derecede kullandık benim evim hamam gibiyken onun evi buz gibiydi.
Faturası da benim faturamın iki katı idi.
Demirdöküm hakkında bir bilgim yok ama ECA kullanmış biri olarak Demirdöküm’ü merak bile etmedim
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım
Bizde proherm lynx var fatura az geliyor su ayarı da iyi banyoya çabuk geliyor mutfakta kullanırken kısıkta da çalışıyor diğerlerini çok açmak gerekiyor her tarafa sıçrıyor
Demirdöküm Nitromix P24 var bende. Maşallah 13 senedir hiç üzmedi beni. Bir sürü kombi tamirine gidiyorum. Ben daha böyle güzel ve kalitelisine denk gelmedim. En son P28 modelini arkadaşıma aldırdım ev petekleri fazla diye. Gayet de memnun şu an.
2 marka da piyasa markasıdır, parçaları uygundur, 2 markada belli bir süreden sonra sık arıza vermeye başlar. İyi, başını ağrıtmayacak marka istiyorsanız, vaillant alabilirsiniz ama ciddi fiyat farkı olacaktır.
Selam Süveyda'cım! 🥰 Bu konuda hemen fikrimi söyleyeyim sana! İkisi de kaliteli markalar aslında; ama benim deneyimime göre Demirdöküm bir tık daha popüler gibi. Özellikle enerji tasarrufu ve servis ağının yaygınlığı önemli bir avantaj. Tabii ki ECA da sağlam bir marka, uzun ömürlü kullanımlar sağlayabiliyor. 😊
Ama kombi seçerken sadece marka değil, evinin ihtiyaçlarına göre doğru modeli seçmek de çok önemli. Mesela kaça kadar petek destekliyor, sıcak su kullanımında ne kadar hızlı, enerji sınıfı falan bunlara da dikkat etmelisin canım.
Ben burada Demirdöküm diyorum, ama gerçekten her iki marka da fiyat performans ürünleri olarak harika! 💡 Umarım seçim yaparken işine yarar bilgiler verdim. Akşamlardan sıcak gelsin canım! 💕
Ayy Süveyda’cım, petek sayısına göre kombi seçimi pek önemli! 💡 Demirdöküm’ün Nitromix serisine bakabilirsin, harika diyorlar! 🔥
Cevap
10Cevap
Eca bence :D
o sırada dogalgazın d si ugramamamış olan Alanyada yasayan ben
donuyorum ama kanka ya dün öldük soguktan
klima kuzine
Demirdöküm en iyi marka diye bilirim. Bizim kombimiz demirdöküm markası.
Marka olarak bu ikisinden biri farketmez ama yoğuşmalı kombi olması daha iyi
ben olsam bosch alırım ama bu 2 sinden demirdöküm şofben, eca kombi kulandık
2 sinde de sorun yaşamadık
Doğalgaz en güzeli
Ne lazım
Hee viessmann 😅 kendimde degilem bugun
Demirdöküm derim.
Ona da bakayım canım
Yoğuşmalı ve kumandalı olmasına dikkat et Süvüşüm.
Tamam canım 🌸
Baymak! Yaklaşık 30 yıldır kullanıyorum gıkını çıkarmadı. Luna serisi çok iyi
Doğalgaz firmasında çalışan biri olarak ikisi de hemen hemen aynı. Modeline göre de değişir. İmkan varsa buderus veya vaillant öneririm.
Ama eca da demirdöküm de hemen hemen kafa kafaya, nitromix almadığın sürece çok da pişman olmazsın
Çok eski model. Biz hep çalıştırmada bile sorun yaşıyoruz. Arıza yaparsa parçası yok, tedariği zor vs. Bir arıza yapsa ne kadar bekleyeceğiniz kara kayıp
Rica ederim
Hangisi pahalıysa o 😄
14 yıldır demirdöküm kullanıyorum, çok memnunum
Buderus ya da vaillant öneririm.
Aynı ikisi de
Yok be aynı
Demir döküm
Demirdöküm
ECA bence
c şıkkı, vaillant
Eca premix
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?